Äiti oivalsi liian myöhään

  • Viestiketjun aloittaja Pimeydestä päässyt
  • Ensimmäinen viesti
Uskonnoton Ulla
Alkuperäinen kirjoittaja mitä hittoa;28682156:
Minkälainen äiti ei huomaa _mitään_ todellakaan edes silloin kun vauva kirkuu kivusta ja takapuolesta tulee verta?! Se ei ole äiti ollenkaan sellainen, vaan ihminen, joka ei edes halua nähdä! Olisko uskonto sokaissut? Ja minkälainen äiti antaa asioitten edelleen olla, eikä tee asiasta rikosilmoitusta edes silloin, kun tytär hänelle kertoo asioista. Ei nämä asenteet lahkoissa tule ikinä muuttumaan, jos tuo hyssyttely ja syyllisten suojaaminen jatkuu!
Miksi pedofiilit löytää uhrinsa juuri uskontoporukoissa - ja pystyy jatkamaan toimintaansa vuosia?

Onko vastaus että naiset on niin ponnettomiksi alistettu ? En käsitä.
 
"ookoo"
Liittyneekö VL-naisten lobotomia (jatkuvien raskauksien, synnytyksistä toipumisten ja univajeen jäljiltä) siihen, etteivät he "huomaa" tai "jaksa" tai "viitsi" huomata mitä miehellä on tekeillä? Ei kerta kaikkiaan jaksa tai pysty pitämään lastensa puolta ja katsomaan kaikkien perään. Mä ainakin olisin (puoli)psykoottisessa tilassa vuosikymmeniä jatkuneesta univajeesta.
 
Taustoittaja
[QUOTE="ookoo";28690307]Liittyneekö VL-naisten lobotomia (jatkuvien raskauksien, synnytyksistä toipumisten ja univajeen jäljiltä) siihen, etteivät he "huomaa" tai "jaksa" tai "viitsi" huomata mitä miehellä on tekeillä? Ei kerta kaikkiaan jaksa tai pysty pitämään lastensa puolta ja katsomaan kaikkien perään. Mä ainakin olisin (puoli)psykoottisessa tilassa vuosikymmeniä jatkuneesta univajeesta.[/QUOTE]

Suomessa on yksi tutkija joka on tutkinut juuri lestadioalisuudessa tapahtuvia hyväksikäyttötapauksia, YTT johanna Hurtig. Hän on tuonut esiin sen että suuret perheet ja toistuvat raskaudet ovat perheen äidin kannalta riskitekijä juuri hyväksikäytölle.

Suurin osa ilmi tulleista tapauksista on ollut insestiä. Eli perheen isä, lähisukulaiset (enot, sedät) ja velejt ovat tarttuneet alaikäisiin sukulaistyttöihin. Poikia hyväksikäytetyissä on vähemmän. Heidän kohdallaan kyse on enemmän auktoriteettiasemaansa hyväksikäyttäneitä puhujia. Joukossa on yksi pappikin.
 
Rollolainen
Hyvin paljon pedofiliaa tapahtuu myös muualla, ihan tavallisissa ei uskovissa piireissä.
Minä itse olis setäni insestin uhri vuosikausia, uskon että ainkin mammanii o tiennyt asiasta, muttaei ole v'litt'nyt siitä. miten muka voi olla huomaamatta samassa tilassa tapahtuvaa insestiä, ei mitenkään.
Jos ei muuta nkn on täytynyt ainkin epäilä jotkain. Vanhempani olivat varmasti hyvin tyhmiä tai vlinpitämättömiä, koska yriotin asiasta kertoa heille, mutta se ohitettiin vain.
Setäni on ujo hiljainen ja kiltti, kukaan ei uskoisi tällaista hänestä. Hän on vain 8 vuotta minua vanhempi ja ensimmäise tmuistikuvani ovat nistä tapahtumista jotkain 5-6 vuotiaana. tätä jatkui siihen asti kun 14-vuotias kunes täytin 14v ja lopetin melkein kokonaan mamman luona kyläilyn. ajso piti kyläillä en jänyt setäni kanssa kahden .
 
"Uskomatonta"
Niin. Helppoa on. Jokainen aikuinen tietää nykyään että on olemassa lasten hyväksikäyttöä. Eli ei MITÄÄN puolusteluja äidin puolelta kun merkit olivat niinkin näkyvillä ja pitkään. Paska äiti.
Sähän se vasta fiksulta ihmiseltä vaikutatkin..
En ota asiaan sen enempää kantaa, enkä ala nyt ketään syyllistämään, MUTTA; luuletko sä "Ken Guru" todellakin että oman puolison hyväksikäyttö olisi ihan heti alkuunsa helppoa uskoa.

En tiedä onko sulla miestä, lapsia ja oletko sä edes nainen, mutta haluaisitko sä todellakin edes epäillä että miehesi ja lastesi isä käyttää hyväkseen lapsianne?
Tuommoista on todella vaikea sisäistää ja vaikka asian ymmärtäisikin, menee ihmisen psyyke usein sen verran lukkoon että sitä on vaikea tajuta. Ja sitten kun sen ymmärtää todeksi, siinä ei voi kuule välttyä olematta syyttämättä itseään.

Miten sä voitkin kehdata syyllistää toista ihmistä tuolla lailla ja vielä sanoa siihen hänestä, että "Paska äiti." ??
Sä taidat olla kyllä joku pahemman luokan juntti vai oletko sä kenties joskus perehtynyt insestiin ja psykologiaan jossain muuallakin kuin lukiossa.?
 
Videonkatsoja
Miksi pedofiilit löytää uhrinsa juuri uskontoporukoissa - ja pystyy jatkamaan toimintaansa vuosia?

Onko vastaus että naiset on niin ponnettomiksi alistettu ? En käsitä.
Ehkä niinkin, ja yksi syy on että "uskontoporukat" ovat omasta mielestään virheettömiä Jumalan seurakuntia. Eli omasta liikkeestä ei saa koskaan ajatella eikä puhua mitään kielteistä. Siitä joutuu sisäisen kurinpidon alaiseksi. Pitkälle sama kurinpitomenettely on vanhoillislestadiolaisilla ja jehovan todistajille.

Väkivaltainen uskonyhteisö hallitsee pelolla | Omat polut © - etnisten vanhoillislestadiolaisten kertomuksia ja kokemuksia

Tuossa Youtube videolla tutkija Aila Ruoho kertoo millaisia keinoja suun tukkimiseen käytetään. Omaa lahkoa ei saa arvostella.
 
"uskovainen"
Raamatustakin löytyy tekstiä joka sallii lasten hyväksikäytön..
What the Bible says about pedophilia
Ei löydy. Ja katsoin toki linkin ja raamatunkohdat, jotta löytäisin jotain, mistä juttu olisi voinut saada alkunsa. Tyhjästä vaan on paha nyhjästä.

Lestoihin ja muihin uskonnollisiin tahoihin liittyen totean, että harhaopeilla on aina hedelmänsä, mädät sellaiset. Kaikkien uskovaisten olisi hyvä tuntea Herransa. Meillä ei ainakaan opeteta lapsille, että arvostelukyky ja muu järki joutaa nurkkaan, jos haluaa kunnioittaa seurakunnan järjestystä. Nämä asiat on aivan yksinkertaista sovittaa yhteen, koska ne on sellaisiksi tarkoitettu ja Jumala kysyy jokaiselta molemmista asioista. Ensin varmasti omaa uskoa, mutta sitten myös Jumalan järjestyksen kunnioittamista. Näissä lahkoissa ei näköjään pidetä omaa uskoa minään vaan eletään toisten uskoa. Se on silkka harhaoppi ja tuottaa pelkkää ulkonaista järjestystä ja sivutuotteena näemmä mitä saastaisimpien himojen suvaitsemista, sikäli kuin niitä toki muukin maailma on pullollaan..
 

Yhteistyössä