Äitejä Joensuusta

Tulin nostamaan ketjua, kun oltiin putoamaisillaan toiselle sivulle. Mitäs muille kuuluu?

Meillä poika oppii joka päivä uusia sanoja, joten eiköhän kohta jo puhu lauseitakin. Pikku hiljaa sanat alkavat tulemaan oikein, eikä enää keksi sanoille omia lyhenteitä. Ostettiin pojalle kolmipyörä, mutta ei vielä eilen sillä innostunut ajamaan. Menee varmasti jonkin aikaa, että hoksaa miten polkimia poljetaan. Jokos tepastin teidän tyttö ajaa sujuvasti pyörällä? Nähtäisiinkö taas lähiaikoina, vaikka taas puistossa kun on vielä hyviä ilmoja?
 
mii-tu Ei meillä ainkaan tyttö vielä oikein hoksaa pyörän polkimien ideaa. Tykkää ohjata pyörää, kun työnnetään työntökahvasta, mutta ohjauskin menee miten sattuu aina huomion herpaantuessa (eli joka toinen sekuntti :D)

Kyllä meille tapaaminen sopii. Tämä viikko on hankala, mutta ensi viikosta eteenpäin taas sopii.
 
Korkkaampa mieki tän ketjun ko vissiin en oo tänne viel kirjotellu? :D Vaan tonne odottavien puolelle...eli mul mukust -01,-09 ja -11..nuorin on tyttö ja muut poikia. Nuorimmalle tulee ikää huomenna 4 viikkoa. Ristiäisiä kovasti suunnitellaan ja sunnuntaina vietellään :) Nimi on päätetty ja kovasti ootetaan että päästään sitä käyttämään :)

Tapaamaan ollaan innokkaita,Mii-tua ollaanki nähty jo :)
 
mammy: kiva, kun löysit tänne ketjuun. Mitenkäs teillä on vauva-arki lähtenyt sujumaan? Mukavaa olisi taas nähdä, joko uskaltaudut tytön kanssa liikkeelle?

tepastin: meille käy tapaaminen ensi viikolla. Esim. ti, ke tai to ilta. Nyt ollaan kaikki flunssassa tai oikeastaan tauti on jo paranemaan päin.
 
Mii-tu me ollaan liikuttu tytön kans 4vrk iästä asti =D Viikon ikäisenä se oli shoppailemassa mukana kantoliinassa,nyt on jo rattaissakin shoppailtu ;) lenkkeilyn aloitin tytön ollessa viikon vanha..en mie osaa jumittua kotiin ja kun maito tulee rinnasta voi syöttää siellä missä nälkä tulee jne..
 
tepastin Meille käy tiistai ja klo 17.30. Ortodoksisen kirkon takana on leikkikenttä mikä näyttää kivalta. Ei olla siellä ikinä käyty, mutta monesti ollaan ohi kuljettu. Miten olisi tuo puisto, pääsettekö sinne? Meille kyllä käy myös viimekertainen puisto tai sitten vaikka se ent. postin takana oleva puisto.

Pääseekö mammy tulemaan tapaamiseen?
 
Mitäs muille kuuluu? Vieläkö teilläkin mii-tu on uhma voimissaan?

Me otettiin käyttöön jäähy-nurkka. Tuntuu ainakin toistaiseksi vähän auttavan. Huutohan siitä(kin) tulee mutta rauhoittaa tilanteen hetkeksi ja tyttö tulee hetken päästä pyytämään anteeksi tekosiaan. :heart:
 
tepastin meillä on ehkä pojalla hieman vähentynyt uhmailu. Enää ei ole läheskään joka päivä niitä lattialle heittäytymisiä raivoisan huudon ja potkiutumisen kera. Jossain vaiheessa tuntui, että tuota tapahtui monta kertaa päivässä. Oiskohan meillä jo uhma hellittämässä, toivottavasti. Vähäksi aikaa ennen kuin tuo pikkuveli tulee perässä:) Meilläkin tuota jäähyä jossain vaiheessa kokeiltiin, mutta ei meidän poika ollut vielä tarpeeksi kypsä sellaiseen, kun ei ymmärtänyt sitä ideaa.

Haluaisittekos taas tavata meitä joku päivä? Vaikka leikkikentällä, kun sää vielä sallii.
 
Meille sopii keskiviikko, jos ei pienemmän pojan flunssa enää tuosta pahene. On nenä pienellä vuotanut pari päivää ja yskäkin vaivaa. Olen keskiviikkona poikien kanssa kolmistaan kotona niin en voi jättää pienintä kotiinkaan. Mutta näillä näkymin ollaan siis tulossa. Nähdäänkös jossain leikkikentällä? Miten olisi joku keskustan puisto? Meillekin saa tietysti tulla niin voisi touhuta sekä ulkona että sisällä.
 
mii-tu olisiko helpoin jos tullaan kuitenkin teille? Pystytään sitten huonommalla kelillä olemaan sisällä tai jos keli on hyvä niin mennään vaikka sinne teidän lähipuistoon? Meillä menee varmaan sinne n. 17.30 ellen pääse töistä vähän aiemmin karkaamaan.
 
tepastin ja pimmeepulla Jomman kumman tytön sormikkaat (vaaleanpunaiset) jäivät meille. Jos niitä kaipailee niin saa hakea meiltä tai me voidaan toimittaa ne sovitusti jonnekin.

Meidän pojilla on flunssaa, käytiin jopa tarkistuttamassa molempien korvat, kun tauti on ollut jo pitkään. Isompi poika yllätti reippaudellaan, kun marssi lääkärin huoneeseen ensimmäisenä ja kiipesi suoraan tuoliin. Istuikin koko korvien tutkimisajan yksin tuolissa ja rauhallisesti, että lääkäri sai korvat tutkittua. Pienempi sitten taas huusi koko tutkimisen ajan ja oli minulla kyllä kova työ pidellä rimpuilevaa lasta. Muutenkin meillä on tuo isompi vähän rauhoittunut, on ruvennut jopa leikkimään. Ehkä ikä on tuonut muutoksen.
 
mii-tu Ei ole ainakaan meidän sormikkaat (tai ainakin muistelisin kaikkien löytyvän kotoa).

Meilläkin uhmalta tuntuu pahin terä hävinneen. Kiukutellaan siis edelleen, mutta enää ei ole ollut niitä monta kertaa päivässä tapahtuneita raivareita. *koputetaan puuta*

Toivottavasti mii-tu teillä on tauti helpottanut. Meidän tytöllä on myös yskä kestänyt jo monta viikkoa. Toistaiseksi en ole lääkärissä käyttänyt kun ei tunnu tyttöä ihmeemmin vaivaavan, mutta seuraillaan tilannetta, eihän tauti voi ikuisuuksiin jatkua.
 
Mitäs muille kuuluu? On viime aikoina tainnut jäädä minun ja tepastinin kaksinpuheluksi tämän ketjun kirjoittelu. Uusia mammoja toivotaan tähän pinoon, kyllä nyt luulisi tällä seudulla pienten lasten äitejä olevan ja täällä palstalla jonkin verran pyörivän.

Meille ei mitään ihmeempiä kuulu. Pienempi herra yrittää kovasti lähteä liikkeelle. Taaksepäin jo onnistuu liikkuminen ja jatkuvasti saa olla pelastamassa tuolien alta. Ja sitten vasta ärsyttääkin, kun seinä tulee vastaan. Isompi poika on ottanut pikkuveljen kaverikseen ja yrittää silloin tällöin esitellä lelujaan. Ja tästäkös pikkuinen vasta innostuukin. Mukavaa seurata miten tykkäävät toisistaan. Vaikka pientä mustasukkaisuuttakin on havaittavissa.
 

Yhteistyössä