Äitejä Joensuusta

tänne tulossa vasta kolmas hammas, puhkeaa ehkä ennen joulua XD

huomenna jos jätkä nukkus kunnolla päivällä ni sais tilaushatun tehtyy ja sais huomenna toimittaa perille.
Poika päätti alottaa pottailun, tänää kantanu potan aina kun on hätä ollu.
 
Meillä ei vielä olla oikein hoksattu potan tarkoitusta. Iltaisin on yritetty tutustua ja siinä istutaankin tyytyväisenä hetki ennenkuin tulee kiire päästä pissimään lattialle. :D

Löytyykö muilta aikaa ja kiinnostusta nähdä vielä ennen joulua? Minulla alkaa työt lisääntyä mitä lähemmäs joulu tulee, mutta varsinkin aamuvuorojen jälkeisiin iltoihin on mukava keksiä jotain ohjelmaa ettei tyttö pitkästy.
 
Me oltais pojan kanssa tulossa tapaamiseen, jos sellainen järjestetään. Ensi viikko meille ei käy, mutta sen jälkeen ei ole mitään. Löytyykö muita halukkaita tapaamiseen? Meille voi vaikka tulla.

Laitoimme pojalle oman huoneen, tosin sänky on vielä meidän makkarissa. Oli (ja on edelleen) lapsi aivan innoissaan omasta valtakunnasta. Toinen mistä meillä tykätään, on pulkkailu. Harmi vaan, että hiekoittavat jalkakäytävät koko leveydeltä niin ei pysty vetämään pulkkaa. Muutoin hakisin pojan hoidosta pulkalla, mutta nyt joudutaan rattailemaan (pyöräillä en enää uskalla poika kyydissä).
 
Moikka! Ja kiitos tepastin pippaloista, miten meni ne jälkimmäiset juhlat? Me oltais myös halukkaita näkemään ennen joulua (tietty sen jälkeenkin ;))! Ja miitun ehdottama aikakin kävisi, nimittäin täällä tyttö sairastaa parhaillaan VESIROKKOA, hallelujaa... Eilen oli pari näppyä ja tänä aamuna muutama lisää, soitin sit hoitoon että mikähän lie ja hoitaja sano että siellä oli yhdellä lapsella ollu vesirokko. No tämä päivä meni ihan normaalisti, ei kuumetta eikä kutinaa. Vaan nyt laitoin nukkumaan ja hirvee raapiminen käy vaan tuolla punkassa, saa nähdä miten sitä ens yö nukutaan :/! Jos halukkaita on voidaan tietty pitää meillä vesirokko bailut vaikka heti huomenna ;D
mii-tutäälläkin aivan ykkös hommaa toi pulkkailu, ihana kun tulee lunta niin voi taas mennä! Hoidossakin tyttö vaan istuis stigan kyydissä koko ajan :) Jokos ootte omaan sänkyyn siirtäny pojan?
 
pimmeepulla miten teidän pikku potilas voi? Kauhulla odotan ensimmäistä rokkoa, flunssaakin tekee jo niin vaikea aina katsoa. Meillä oltiin perheen aikuisväki viime viikonloppu kovassa kuumeessa, mutta tyttöön ei ihme kyllä tarttunut ja hyvä tietysti niin.

Hyvin sujui synttäreiden kakkos-osakin, tyttö oli ihan innoissaan saamastaan huomiosta. Kyllä näiden merkkipäivien kohdalla muistaa arvostaa sitä, miten paljon typyllä on välittäviä ihmisiä ympärillään. Minunkin jalkavaivainen mummoni kiipesi meille kolmanteen kerrokseen ihan sen vuoksi, että pääsi tytön synttäreitä juhlistamaan.

Anoppi taas antoi tytölle mielenkiintoisen lahjan: kyltin jossa lukee "ilman isoäitejä maailmasta puuttuisi mummolat ja pullantuoksu". Ehkä hiukan yliregoin kun otin tuon loukkauksena omia leipomuksiani kohtaan, mutta eikö tuollainen kyltti kuuluisi lapsenlapsen antaa mummolle eikä toiste päin. :D Lapselliselta tuntuu valittaa anopin käytöksestä, mutta jotenkinhan se on purkauduttava ja suoraan ei viiti sanoa, kun hyvää todennäköisesti vain tarkoittaa.
 
Meille sopii ensi viikolla tiistai ja perjantai.

tepastin Mitähän anoppisi on miettinyt lahjaa ostaessaan, kyllä minunkin mielestä mummon kuuluu tuollainen kyltti saada eikä lapsenlapsen. Kuvitteleekohan, että te vielä ripustaisitte kyltin jonnekin tytön huoneessa! Minä tuntisin kyllä samoin, jos vastaava lahja saataisiin.

pimmeepulla Mitenkäs siellä pieni potilas voi? Joko näppylät on hävinneet? Jossain vaiheessahan se tauti varmasti meillekin tulee, mutta toivottavasti poika on silloin vähän vanhempi. Ei ole tullut kysyttyä onko tarhakaverit sairastaneet rokon.

Ei meillä poika vielä omassa huoneessa nuku, mutta omassa sängyssä on nukkunut jo varmaan pari viikkoa. Joskus harvoin saattaa tulla vielä aamuyöstä viereen nukkumaan, mutta pääasiassa kyllä nukkuu omassa sängyssä aamuun asti. Meillä on pojalle tullut vaihe, että aina juostaan karkuun, kun jotain pitäisi tehdä. Esim. hampaiden pesulle meno tai ulkovaatteiden pukeminen niin tämä vaan juoksee karkuun ja lopulta aina keittiön ruokapöydän alle. Sitten saa tietysti kamalan kiukkukohtauksen, kun otetaan kiinni. Mutta kai tämä on nyt siiten sitä oman tahdon löytymis-vaihetta.
Mulla on tänään rakenneultra, kyllä jännittää. Sillähän tästä työnteostakaan ei meinaa tulla mitään vaan piti päästä tänne kirjoittamaan. Nyt ollaan päätetty, että sukupuolta aiotaan kysyä, vaikka tärkeintähän tietysti on, että kaikki olisi muuten vauvalla hyvin.
 
Rokko selätetty, tyttö oli tänään hoidossa ekaa päivää. Onneksi meni niin helpolla, ei pahemmin kutittanut eikä kuumetta nostanut, josko se sit siinä oli :)!
Meillä myös tuota mii-tun kuvaamaa omaa tahtoa on esiintynyt, ulkona ei oikein mikään miellytä ja hermonsa tyttö menettää jos ei pulkassa olo miellytä, tahtoo välillä vetää ja sit hermostuu kun ei onnistu, huh huh.. tepastinvoi ei sun anoppiis, kyllä mäkin varmaan vähän oisit että just just..
Mä en tiedä mun työvuoroista ensi viikolla, kun nyt keikkaa teen niin vuorot saattaa ilmantua viime tipassa, mutta treffejä voidaan suunnitella niin tarkemmin lähempänä ajankohtaa tiedän päästäänkö.
 
pimmeepulla Hyvä, että teillä ollaan taas terveitä. Nythän se vesirokko on sitten sairastettu. Sitä on kai muuallakin liikkeellä, mitä olen kuullut. Milloinkahan meidän poikaan tarttuu.

Rakenneultrassa kävin ja kaikki oli hyvin. Vahvasti näyttää siltä, että meidän perheen ukkovalta vaan vahvistuu.;)
 
Hei vaan kaikille.
Vieläkö tänne mahtuu mukaan, kun nyt vasta löysin tämän sivuston.
Joo elikkäs olen 27 vuotias kahden lapsen äiti ja asustellaan tässä joensuun lähellä.
Eli mun lapset on siis 4vee tyttö ja kohta 10kk tyttö.
Ja olisin halukas tutustumaan uusiin ihmisiin ja ois kiva saada uusia ystäviä..
 
mii-tu Hienoa, että kaikki oli hyvin ja onnea toisesta pojasta. Alat olla sitten jo aika pahasti alakynnessä. :D

äippä830 Tervetuloa mukaan! Tiedot meistä muista löytyvät keskustelun alusta ja uusista tapaamisista sovitaan aina täällä palstalla.

Meillä tyttö lähti sitten sunnuntaina kävelemään. :) Pelkäsin, että minulta jää ensimmäiset askeleet näkemättä nyt kun tyttö on jo hoidossa, mutta sain kyllä ihan yksityisesityksen. Kovasti nyt treenaillaan uutta taitoa, matkat pitenee joka päivä.
 
Tervetuloa äippä830!

Täällä ei paljon enää konttailla, askel vakakautuu päivä päivältä ja vauhti kiihtyy..
Tänään kaupunkiin ostamaan talvikengät, toivon että prismassa on kokoa vielä ettei tarvi alkaa miettii ulkomailta tilaamista. kerrankin löysin hyvät kengät..
 
Meillä täällä raju enterorokko :| Eilen piti jo käydä tikkamäellä päivystyksessä, kun neiti ei kahteenpäivään suostunut syömään eikä edes juuri juomaankaan. Nielu on ihan täynnä niitä pirun rakkuloita. Neljä yötä on valvottu ja yritetty juottaa pientä. Raskasta :( Kun toinen on niin kipeä.
Onneksi tänään on jo parempi päivä ja maitoakin on jo suostunut imemään. Kyllä on huoli ollut suuri.

Täällä myös omaa tahtoa löytyy roppakaupalla:) Kyllä kuuluu jos joku ei mene niinkuin pieni neiti haluaa. Mutta ihanaa kun hän ymmärtää jo niin paljon asioita ja osaa jo itsekin ilmaista mitä on vailla. Helpottaa elämää kummasti :heart:

Ihanaa miitu että kaikki on tulokkaalla hyvin. Oikein ihanaa odotusaikaa! ja voi hyvin!
 
Kiitoksia paljon.
Ai sitä enterorokkoa on liikkeellä se on varmasti aivan kamala tauti ainakin näillä pienillä jos se tulee.Meillä tyttö konttaa ja tukea vasten kävelee ja myös taaperokärryn kanssa liikkuu. Mutta enempi tykkää kävellä sohvaa ja sänkyä vasten. Ja omaa tahtoa löytyy vaatteiden pukeminen on yhtä kiukkuamista ja mutjuamista. Toivottavasti koivunkäpy löysit lapselle sopivat kengät eikä tarvitse ruveta tilaamaan muualta.
 
tepastin Nyt teilläkin sitten vauhtia riittää. Joko tyttö kävelee myös ulkona? Mukavampi nyt hoidossakin, kun pääsee mukaan leikkeihin eikä tarvitse sivusta seurata muiden touhuja.

äippä830 Tervetuloa mukaan kirjoittelemaan ja myös tapaamisiin.

desa74 Voi ei, piti vielä enterorokko teidän tyttöön iskeä, on saanut jo koko syksyn sairastella. Mutta jospa kevätpuoli olisi sitten terveempi.

Me oltiin reissussa pohjoisessa keskiviikosta sunnuntaihin, joten en ole päässyt kirjoittamaan. Hyvin reissu meni, vaikka ajomatkat olivatkin pitkiä. Yllättävän hyvin myös pikku mies viihtyi autossa. Oltiin kyllä varauduttu pysähtymään useasti ja matkaviihdykettäkin oli kassikaupalla mukana. Myös ajomatkojen ajoittaminen päiväuniaikaan pelasti paljon.

Mitenkäs tämän viikon tapaaminen, olisiko halukkaita? Huominen tai sitten perjantai taisi sopia. Joko nähdään huomenna vai sovitaanko tapaaminen perjantaille? Meille käy kumpi päivä vaan.
 
Pitäiskö meidän tavata perjantaina niin ehtii ehkä muitakin mukaan. Meille sopii kolmesta eteenpäin mikä aika vaan.

Aiotteko muuten viedä lapsen hoitajalle jonkin joululahjan? Itse olen miettinyt, että onkohan yleensä tapana viedä jotain. Tietysti hoitaja ei oleta, että jotain vietäisiin, mutta kun meidän pojalla on ainakin tosi mukava hoitaja niin voisin kyllä jotain pientä viedäkin. Miten muut olette ajatelleet? Tai tiedättekö minkälainen käytäntö täällä Joensuussa yleisesti on hoitajan "lahjonnan" suhteen?
 
mii-tuOnnea pojasta :)! Meille sopii treffit myös perjantaina, tosin mun työtilanne voi muuttua vielä siihen mennessä, mutta näillä näkymin tullaan!
äippä830Tervetuloa mukaan!
desa74Voi ei, kuulostaa kamalalta toi tauti, ainakin tähän vesirokkoon verrattuna joka neidillä oli! Miten siellä nyt jaksellaan?
 
pimmeepulla Nyt jo voidaan mainiosti =) Onneksi, sen verran rankka tauti oli. Lauantaina alkoi jo ruoka hiukan maistumaan ja sunnuntaina meni ihan normaalisti. Nyt oon vaan parilta suunnalta kuullut, että parin viikon päästä voi kynnet irrota taudin johdosta, vähintäänkin outoa :rolleyes: Toivottavasti näin ei käy meidän neidille.

miitu Kyllä minä olen ajatellut jotain pientä viedä hoitajille ja tosiaankin pientä, koska päikkärissä on pienten ryhmässä kolme hoitajaa. Ovat kyllä kaikki niin ihania, että haluan hiukan muistaa.
 
Meillekin sopii perjantaina kolmesta eteenpäin mikä aika vain. Parhaiten silloin heti kolmen maissa, kun tytön kuitenkin siitä vierestä haen (jos se tapaaminen oli taas mii-tu teillä), mutta myöhemminkin toki tullaan.

Mekin ajateltiin jotain hankkia hoitajalle lahjaksi, mutta vielä on mietinnässä mitä se olisi.
 
koivunkäpy Synttärionnittelut molemmille pojille! Teillä onkin isot juhlat tiedossa. Paljonkos vanhemmalle tulee vuosia? Kätevää, kun voi juhlat yhdistää niin pääsee yhdellä siivouksella ja leipomisella.

Meidän poika sai nyt paikan yksityisestä päiväkodista. Aloittaa tammikuussa. Tai pitää vielä varmistaa päiväkodista, että onnistuu sitten myöhemmin keväällä jokapäiväisen hoitotarpeen muuttaminen osa-aikaiseksi. Yksityisen hoidon ohjaaja oli kyllä sitä mieltä, että ei siinä ole mitän ongelmia, mutta itseä jäi mietityttämään, kun onhan se niille rahallisesti kannattavampaa pitää lasta, joka on hoidossa joka päivä. Tai sekin kyllä jäi kysymättä, että kai hinta on halvempi, jos hoidossa on vaan muutaman päivän viikosta. Pidin sitä niin itsestään selvänä, kun näinhän kunnallisessa hoidossa on.

Meillä poika tapailee sanaa auto. Muita selviä sanoja ei sitten äitin lisäksi tulekaan.
 

Yhteistyössä