ÅBO oletko linjoilla??? Tai joku muukin Turkista tietäjä!!!

Onko Alanyassa lapsille jotain "leikkipaikkoja"? Siis semmosia missä kaksi kouluikäistä viihtyy silloin, kun altaalla ollaan löhötty ja uitu pari ekaa päivää ja sitten, kun sitä ei jaksa enää 10h/pvä tehdä.

Niin ja kauan lento Antalyan kentälle kestää? Onko kellonaika sama kuin täällä?
 
Hki- Antalya lentoaika on noin 3h 40 min, siitä sit bussi/taximatka Alanyaan pari tuntia. Kellonaika sama kun Suomessa. Alanyan itäpuolella ohitustien varrella on kauppakeskus Alanyum, jonka 3. kerroksessa on playroom, siellä kaikenlaisia pelijuttuja, autohärveleitä ym. Myös pieni huvipuisto löytyy ohitustien Antalyan puoleisesta päästä.
 
Tulin just Alanyasta eilen.
Lento kestää sen 4h (tai jonkun 3h 45 minsaa vähän riippuu...). Kellonaika on sama kuin Suomessa.
Ei Alanyassa nyt varsinaisia "HopLoppeja" ole... Alanyum ostoskeskuksessa 3. kerroksessa on semmonen peliluola - maksullinen tietty. Sitten pääkadulla on trampoliinipaikka. Sataman liepeillä on törmäysautorata ja karuselli. Leikkipuistoja löytyy monelta suunnalta.
Rannoilla on beach wolley kenttiä.

Alanyassa on myös vesipuisto ja kauempana alanyasta on delfiinipuisto.
 
No vaikka lastenvaatteista hintaa...
Pitkähihainen paita 5e, t- paita 5e, mekko 8e, shortsit 4e, sukat 0,50?. Rantapyyhe iso 4?.

Ravintolahintoja spaghetti bolognese 5?, wieninleike 7e, kanavarras 5e... noihin tietty alkuleipä, "dippi", vihanneslautanen ja jälkkäriksi teetä ja joskus hedelmiä. Burger kingissä ateria 4,5e. Vaniljajäätelö tötterössä 0,50e.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mymmyryy:
Kiitoksia vastanneille!
Vielä voi kommentoida, jos tulee mieleen jotain.
Anneka, missä te olitte tuon 5 vkoa?
Meillä on Alanyassa (Obassa) asunto.

Noi ravintolahinnat vaihtelee aika paljon riippuen ravintolasta ja alueesta. Esim. sataman liepeillä on kalliimpaa kuin "sisämaassa". Mun mielestä ravintolahinnat on noussu aika paljon viime vuosina. Esim. Metro-kaupan kahvilasta saa ihan kelpo (lounas)ruokaa 7,5 liiralla, n. 3,5e.

 
Mun viimeisimmästä Alanyan-reissustani on melkein 10 vuotta aikaa, eli ei mitään tietoa tämänhetkisestä tarjonnasta tai hintatasosta.
Mutta lähes-bestikseni on parhaillaan Alanyassa viiden muksunsa kanssa, koko kesän siellä viettävät :kieh: , voisin kysäistä siltä...
 

Yhteistyössä