8kk huonot yöunet?

  • Viestiketjun aloittaja Väsynyt äiti
  • Ensimmäinen viesti
Väsynyt äiti
Miten voisin saada nukkumaan tuota meidän 8kk ikäistä tyttöä enemmän ku tunnin parin pätkiä. Sitten kaipaa joko tuttia tai maitoa. Onko tutista vierotus liian aikasta? Syö sitä aina nukkumaan mentäessä ja nukkuessa. Ja tarviiko tuon ikäinen maitoakaan enään öisin kun pitää monta kertaa syöttää? Apua kaivataan, alan olemaan nimittäin aika väsynyt :(
 
Tarjoa maidon sijasta vaikka vettä. Kunnon puuro iltasella ennen nukkumaanmenoa. Pitää nälän, eikä tuon ikäinen tarvitse maitoa yöllä. En vieroittaisi vielä tutista, mutta kukin tavallaan. Niin ja puuron päälle maitoa vaikka vasta hetken kuluttua syömisestä. :)
Pulloon vaan vettä ja sit tarjoat yöllä. En usko et kovinkaan monena yönä viitsii sitä pyydellä kun huomaa, ettei maitoa tule.
 
ymmällään
tiedän tunteen, meillä poika teki kans tuota.. siihen ei auttanut kun sopeutua, koitin kaikkea mutta ei vaan auttanut... tosin maitoa otti vain kaksi/kolme kertaa yössä.. muuten tutin perään rutisi..
 
Mä havaitsi tuon veden vaan hyväksi keinoksi esikon kanssa, joka tosiaan olis halunnut maitoa joka himputin välissä yöllä. Ei sitä jaksa, mutta tarjosin vettä ja niin jäi yösyöminen. Se vaan toisilla toimii ja toisilla ei. :)
 
aaa
Alkuperäinen kirjoittaja Väsynyt äiti:
Meillä on niin että saattaa vain imasta pullosta muutaman kerran ja jatkaa unia. Pitääpä kokeilla tuota että vettä antaa maidon sijasta :)
Meillä oli täysin sama homma tuon 6+kk tytön kanssa. Minä ratkaisin tilanteen niin, että koitin antaa tutin vain suuhun ja taputella nukkumaan. Jos tällä en saanut lasta rauhoittumaan, niin nopeasti lapsen nostin vaunuihinsa ja heijasin niissä nukkumaan. Neljänä päivänä täytyi nostaa vaunuihin ja heijata uneen. Sen jälkeen on nukkunut yönsä kokonaan. Nyt lapsi on reilu 7kk. Ihana nukkua. =)
 
Ainakin otsikko kuulostaa _niin_ tutulta. Meillä nukkui n. 6kk asti yönsä ihan hyvin, ja nyt sitten on jatkuvaa heräilyä, pahimmillaan tunninkin välein. Viime yönä onneksi vaan pari kertaa, mutta jouduin pitämään sitä "lepositeissä" ei vieressä paikallaan, ettei päässyt liikkeelle. Siihen sitten nukahti taas uudestaan pienen huudon jälkeen.
 

Yhteistyössä