?

Särkylääkehän tuo pronaxen on (eli esim. kuumeen alentamiseen käypi). Meidän herra sai sitä antibioottien lisäksi kun oli korvatulehdus ja keuhkoputkentulehdus. Ei mitään oireita tullu kyllä, sen enempää kun panadolistakaan (toki eri vaikuttavat aineet näissä, mut samoihin vaivoihin auttavat).
 
On tehokas lääke ja pitkävaikutteinen, mutta lääkkeen yhtenä ainesosana on sakkariini ja se saattaa tehdä ripulia. Hyvä käyttää jos esim tarttee jotain kipuun/kuumeeseen nopeasti, pronaxenin vaikutus alkaa tosi nopeasti! Supot kun ei niin nopeasti vaikuta...
Mut kovassa kuumeessa tms taudissa pohjalla voi antaa 3 krt päivässä supon ja 2 krt päivässä Pronaxenin. Ne kun vielä antaa vähän eri aikoina, niin vaikutusta riittää tasaisemmin eikä kerralla tule niin jytyä annosta.
 
Meillä ainakin hyviä kokemuksia ja kavereiltakin olen vain kehuja kuullut.Oma poikani sai sitä 1v ikäsenä leikkauksen jälkeen.On musta hyvä just tuo kun vaikuttaa niin kauan,ei tarvi yöllä herätä antamaan lisää lääkettä.

Mutta masu tosiaan menee löysemmälle,ainaki meiän pojalla tuosta,ei ripulille mut löysempää kuin normaalisti.
 
Meillä varaläkkeenä, kun esikoisella joskus kuume nousi lähes 41 asteeseen. Silloin pelkkä Panadol ei laskenut. Ja burana supot on niin tappoainetta että niitä en lapsilleni enää koskaan laita. Että miljuuna kertaaa buranaa parempi ainaskin ja tehokkaampi kuin panadol. :) Hyvä siis minusta.
 
nii siis meidän tytöl on tulos poskihampaita ja tuntuu et panadol ei auttanut ja lääkäri antoi vaan kyseisen lääkkeen ja sanoi et nyt pitäis auttaa sillä aattelin et mitä ihmettä et mitäköhän lääkettä tää nyt sit on :)mut hyvin on auttanut yöt nukuttu hyvin eikä herää kipu itkuun :hug:
 
Juu meillä jäi tuon leikkauksen jäljiltä pronaxenia yllinkyllin ylimäärästä ja olen sitä aina yöksi antanu kun hampaita on ollu tulossa,eli tälläki hetkellä.Muuten nukkuu todella levottomasti ja liian vähän.Onneks on viimiset poskihampaat jo tulossa :) poika jo 2v2kk.
 

Yhteistyössä