4v täyttävä keijukaisfani tahtoisi perhoskakun synttäreille. HYVIÄ MAUKKAITA IHANAN TYTÖMÄISIÄ OHJEITA

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
Minä en ole mitenkään kovin hyvä koristelemaan kakkuja, mutta heti tuli mieleen että muodon saisi helposti niin että paistaa tavallisen pyöreän kakkupohjan ja leikkaa halki keskeltä. Sitten laittaa kaarevat puolet vastakain ja muotoilee suorat reunat enemmän perhosen siipien muotoiseksi =)
 
"vieras"
Nykyään ihan marketeista saa glitterivärituubeja, joilla voi pursottaaa hienoja koristeita. Sen kanssa sopii vaikka sokerimassa päällystys (myöskin marketeista, valkeaa kaulittavaa massaa pussissa, jota voi värjätä karamelliväreillä haluamakseen).
 
"vieras"
poppeliini:

Eikös ton raitakakun vois tehdä niinkin, että tekee ton täytemoussen ja laittaa siihen noi kaikki vaadittavat liivatteet ja sitten jakaa sen kolmeen osaan ja lisää jokaiseen ne "omat maut"? Mietin vaan, että miksi tehdä noin monimutkaisesti, että lisää liivatteet kaikkiin erikseen.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";23093572]poppeliini:

Eikös ton raitakakun vois tehdä niinkin, että tekee ton täytemoussen ja laittaa siihen noi kaikki vaadittavat liivatteet ja sitten jakaa sen kolmeen osaan ja lisää jokaiseen ne "omat maut"? Mietin vaan, että miksi tehdä noin monimutkaisesti, että lisää liivatteet kaikkiin erikseen.[/QUOTE]

Huhuu?
 
"aloittaja"
Mitä vielä listaan? :)

nämä tarjoillaan ainakin tytön 4v kemuilla:

- joko 4v kakku (siis nelosen muotoinen) värikkäillä karkeilla koristettuna tai sit perhonen
- mansikkamuffinit
- sydänmuotoisia mokkaruutuja
 
"aloittaja"
[QUOTE="aloittaja";23093772]Mitä vielä listaan? :)

nämä tarjoillaan ainakin tytön 4v kemuilla:

- joko 4v kakku (siis nelosen muotoinen) värikkäillä karkeilla koristettuna tai sit perhonen
- mansikkamuffinit
- sydänmuotoisia mokkaruutuja[/QUOTE]

niin ja toki 2 voileipäkakkua: kala ja kinkku
karkkia (kenties vaahtokarkkeja)
sipsejä
 
"Kaisa"
http://www.google.fi/images?q=perhoskakku&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fi:eek:fficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=ky5RTcuGGJDAswaXuMjaBg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCgQsAQwAA&biw=1728&bih=807
 

Yhteistyössä