4d-ultra

Onko kukaan käynyt lähiaikoina 4d-ultrassa Helsingin Femedassa? Itse olisin kovinkin kiinnostunut menemään, mutta hinta tuntuu päätä huimaavalta (183,50?)...Osaako joku sanoa paljonko Kela korvaa mahd. käynnistä?
 
krisu
:heart: KYLLÄ ON AIKOIHIN ELETTY!! vOIKO TURHEMPAAN RAHAANSA ENÄÄ KULUTTAA KUIN MAKSAA 4d-ULTRASTA. EIKÖ PERUSTERVEYDENHUOLLON TARJOAMAT ULTRAT JA TUTKIMUKSET RIITÄ? mIELESTÄNI TYPERÄÄ SNOBBAILUA TUOLLAINEN. kEHOTTAISIN KAIKKIA KO. TUTKIMUKSEEN OSALLISTUJIA MIETTIMÄÄN, KANNATTASIKO RAHAT SIJOITTAA ESIM. NÄLKÄÄ NÄKEVILLE LAPSILLE KEHITYSMAIHIN TAI VAIHTOEHTOISESTI LAHJOITTAA RAHAT SYÖPÄLAPSILLE YMS....?
 
Villapeitto harmaana
No niin, saatiinhan tänne yksi jeeesustelijakin! Hän varmasti on oikea nasaretilainen, joka kulkee säkki päällä, koska antaa viimeisen paidankin päältään sitä tarvitsevalle...

Ja kyllä, täällä ilmottautuu yksi itsekeskeinen, omaan napaan tuijottava (etenkin kun se alkaa jo oikeasti työntymään ulos kuopastaan... :D ), tuhlaaja-nainen, joka aikoo muutaman viikon päästä mennä 4D ultraan Femedaan.

140 EUR ilmoittivat hinnaksi KELA-korvauksen jälkeen, joka siis lasketaan heti mukaan, jos mukana on KELA-kortti.

Monet, jotka ovat tutkimuksessa käyneet, ovat kehuneet. :)
 
Jeah, tässä yksi "snobbailija" joka ei eettisistä syistä halunnut osallistua kunnan tarjoamiin seulontaultriin, joten mentiin rv26 4d-ultraan jotta päästiin näkemään vauva. Ihanaa oli nähdäkin ne kasvonpiirteet niin selkeästi, isin huulet ja äipän nenä :)

140e tosiaan maksoi kelakorvauksen jälkeen. Ei ole paha hinta kun suhteuttaa siihen, että tasan yhden kerran tässä elämässä tätä lasta odotetaan :)
 
terhikki74
Minäkin kävin 4D-ultrassa ja todella mielelläni maksoin sen 140 euroa siitä ihanasta kokemuksesta. Ymmärrän ihmisiä, jotka pitävät tätä hömpötyksenä, mutta en siltikään olisi itse jättänyt menemättä. Oli upeaa saada kuva vatsassa olevasta asukista, joka oikeasti näytti jo ihmiseltä rv 24. Ja saada lisätietoa mahdollisista kehityspoikkeamista. Ja kuulla se, että tyttärellä tulee olemaan kakkosvarvas pidempi kuin ukkovarvas, ihan kuin äidillä ja isälläkin :)

Ja koska tämä tulee olemaan toinen ja viimeinen raskauteni, halusin kokea jotain sellaista, mitä en muuten enää tule kokemaan. Ja ultran tehnyt lääkäri Bruno Cacciatore oli miljoona kertaa parempi ja mukavampi kuin Jorvin sairaalan kätilö, jonka luona käynnistä (15 min.) jäi lähinnä ? olo!

 
Britta
Olen tässä selvitellyt paikkoja joissa kyseistä ultraa tehdään. Vaihtoehdoiksi löytyi Cantti kuopio, Femeda hki, Felicitas hki.
Olisin kiitollinen kommenteista ja mielipiteistä teiltä, jotka olette kyseisessä tutkimuksessa käyneet, että osaisin päättää mihin itse menisin.
Kiitos jo etukäteen !
 
Me päätettiin miehen kans ettei haluta tietää lapsen sukupuolta, joten turhaan menisin johkin 4d ultraan, vaikka ihanalta kuulostaakin! Ja todellakin onhan se luksusta, mutta moni muu taas voisi laittaa tuon 140e ihanaan illaliseen. Ehkä erään kommentoijan mielestä tällaisiin hömpötyksiin kuin hyvään ruokaan ei kannata laittaa rahaa. Kyllä ne kehitysmaan ihmiset ovat onnellisia, ainakin suurin osa, vaikka toisin täällä luullaan. Pieni hinta on vajaa parisataa euroa jos näkee jotain ihanaa!!!
 
Balou

Me käytiin Femedassa eikä haluttu tietää sukupuolta, joten lääkäri (bruno cacciatore jos sukunimi meni oikein, ainakin sinnepäin) ei sitä näyttänyt, sanoi ettei kuvannut sieltä kulmasta =)
 
krisu: me kävimme 4d- ultrassa varmistamassa ettei vauvalla vaan ole sydänsairautta, jota on suvussa. Mikäli olisi ollut, olisimme halunneet sektion, sillä alatiesynnytys olisi saattanut aiheuttaa vaaratekijän vauvallemme, sillä yksi pikkuinen suvussamme kuoli synnytyksessä sen vuoksi. Ja rakenneultrassa ei vauvalla kuulemma pitänyt olla mitään hätää, joten meidän tapauksessamme oli parempi varmistaa ettei mitään ongelmaa ole ja jos on niin voi varautua etukäteen mitä tulossa on :)
 
eena
kukin tyylillään! me käytiin rakenneultrassa helsingissä brunolla koska kotikunta tarjosi vain yhden ultran. eli kunnan piikkiin meni niskapoimu-ultra. rakenneultraan mentiin ihan vaan katsomaan vaavia. ja tuo 4d-ultra oli helsingissä oli pienen paikkakunnan yksityisen lääkäriaseman"tavallista" rakenneultraa halvempikin.

puolisolle äärettömän tärkeä ja jännittävä kokemus. konkretisoi odotusta ja sai puolison ihan fiilikseen :heart:
 

Yhteistyössä