40kpl panacod+alkoholi

  • Viestiketjun aloittaja hörhö
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ja olettettavasti se henkikulta ei karkaa välittömästi vaan maksa jne. posahtavat vasta parin päivän kuluttua, eikä silloin ole mitään tehtävissä vaikka mieli muuttuisikin.
 
"..."
150mg/kg paracetamolia on tappava annos. Lisäksi tossa on kodeiinia mikä muuttuu morfiiniksi elimistössä, joka taasen tuolla määrällä luultavasti aiheuttaa hengityslamaa. Alkoholi vahvistaa paracetamolin tehoa.

eli 75kg painavalla henkilöllä 22.5 tablettia panadolia (tai panacodia) on tappava annos. 40 tbl on kaksinkertainen määrä tappavaa annosta.

Ainoa vaan että et kuole heti, vaan hitaasti, koska maksasi posahtaa ja et saa uutta elintä. Hidas ja kivulias ja varma kuolema.
 
"sirkus"
Moi. Jos oikeasti asiaa harrastaisit, et kyselisi täällä annostuksia tms, comboja.
Hauska susta varvaankin pöyristyttää tääl jengiä. Noita juttuja varten on omat fooruminsa, se siis jos oikeasti olisit kiinnostunut ko. miksaamisesta. Jos sulla olisi oikeasti tarvetta tuosta tiedosta, löydät ihan itse vaikutukset, annostukset ja muut tarvittavat tiedot. Älä viljele typeryyttäsi, täällä melko asiallisella foorumilla. Jos on ihan pakottava tarve tuohon kysymykseen. Voit kai kunnioittaa vastaajia laajemmalla kysymyksellä, jossa myös mainitset mihin tarkoitukseen tietoa tarvitset. Niin toimittuna todennäköisesti saat asiallisia vastauksia, siihen mitä halusitkin oikeasti tietää. Mukavaa päivän jatkoa.
 
sh
Mulle piti farmakologian luentoa erään sairaalan päivystyksessä työskentelevä lääkäri.
Kertoi, että surullisimpia tapauksia ovat nämä nuoret reppanat, jotka yrittävät paracetamolilla tappaa itsensä. Että otetaan kahta maksatoksista ainetta (paracetamoli ja alkoholi) ja kun selvitään humalasta niin kadutaan, että en mää oikeasti halunnut ees itseäni tappaa. Jos ei uutta maksaa saada, niin siinä vaiheessa lääkäri voi vain yrittää kertoa mahdollisimman empaattisesti, että nyt on myöhäistä; kuolet viimeistään kahden viikon päästä.
 
Toivottavasti et tehnyt mitään itsellesi! Tiedän monta ihmistä jotka ovat aikanaan epäonnistunut itsemurhassa ja tänä päivänä he ovat onnellisia siitä että epäonnistuivat,vaikka aiemmin tuntuikin toiselta.

Älä siis luovuta! hae hoitoa, hae vaikka 15kertaa mutta älä luovuta!

onko päällimmäinen ongelma ahdistus vai masennus? vai molemmat?

Vahvistamo - Suomen Mielenterveysseura

Asiakasvastaanotto ja ajanvaraus

Keskustelutuki on tarkoitettu itsemurhaa yrittäneille ja erityisesti niille jotka jäävät vaille psykososiaalista tukea tai psykiatrista hoitoa. Ajan varaamiseen ei tarvita lähetettä. Keskustelut ovat maksuttomia. Työskentely on luottamuksellista ja työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Ajanvaraus ja asiakasvastaanotto aukeavat elokuussa 2013. Keskusteluaikoja voi varata 1.8.2013 alkaen joko puhelimitse ma-pe klo 9-17 numerosta 0800 98 030 tai sähköpostitse osoitteesta: linity@mielenterveysseura.fi

Linity-project in English>>>

Projektin työryhmä
RAY Tukee_80X80Camilla Djupsund, projektipäällikkö
puh. 040 669 3070
Harri Sihvola, projektikriisityöntekijä
puh. 040 643 2163
etunimi.sukunimi@mielenterveysseura.fi

Ahdistus - Suomen Mielenterveysseura
Toivottomuus - Suomen Mielenterveysseura
 

Yhteistyössä