40 + so what, wol 14 (2019)

Iid@ (45).......2/ yritys aloitettu 4/2016/ lahjamunasolut
aamuska (41)....1/ ? /IVF/luovutetut solut
hulbertiina (42)...3/ aloitettu1/2015 /IVF
miumau-82 (36)....1
Rusakkonen (46).....1/ aloitettu 1/2017/ IVF (luovutettut munasolut ja omat)
Tatti55 (41)... 3/ yritys alkanut 8/2017 / luomu
kirsillevauva (45).......4/ aloitettu 12/2013/ 1. PAS/luovutetut munasolut/
MatildaM ...............3/lahjamunasolut
M4rianne77.................3/aloitettu 6/2018
mary18 (41/....3/aloitettu 12/2017/luomu
emmastiina77 (42)...3/luomu
Angervo75 (42)............3/aloitettu 6/2018/ kevyet hoidot
Helmiina1978 (41)...........6/aloitettu 2/2019/luomu
Hannele80 (39v)...........2/aloitettu 3/2019/luomu
MInttu-82 (37v)..........5. lapsi/ aloitettu 12/2018/luomu
Palleroita (39v).........9. lapsi./aloitettu 6/2017/luomu
mirumarumoro (43v)........4/aloitettu 7/2018/luomu
Silmu75 (43v)................1. lapsi/ ya 2013/luomu/ Lahjasolut harkinnassa
Mammakatri (40+)..........?/ya 3/2019/luomu

Taustalla:
Yöeläjä

Plussanneet:

Marraskuu 2018:

Katti75 (43).........2/yritys alkanut 4/2018 /IVF

Tammikuu 2019:

kirsillevauva (45).......4/ aloitettu 12/2013/ 1. IVF/luovutetut munasolut/ keskenmeno 8+0 (2/2019)

Momon (39)......5/ aloitettu 1/2018/terolut/ la 14.10

Maaliskuu 2019:

mirumarumoru/ km 8+0 (4/2019)

Huhtikuu 2019

minttu-82
Mary18
 
Viimeksi muokattu:
No nyt sitten aamuyöllä tuli verinen viiru pyyhkiessä paperiin, mutta sen jälkeen ei muuta kuin hieman rusehtavaa vähäisempää viirua. Mutta kai se vuoto sieltä on alkamaisillaan.
En nyt haluaisi turhaan toivoa herätellä, mut jos oli kiinnittymisjäljet? Noin viikko ovulaatiosta?
Mikä olo muuten? Hiki? Kylmä? Molempia? Vai ei mitään oloja? Oliko joku outo uni? Ne on kans yks oire.
 
Helmiina1978, en yhtään tiedä milloin ovis on ollut, kun oli nämä omituiset tuplalimat ja lh:n nousut. Viimeisimmät limat tosiaan loppui n. viikko sitten. Tänään on kp 35/29. Tottakai toivoa sopii, että olisi ollut kiinnittymisestä johtuvaa. No kaippa sen saa tietää, kun jaksaa muutaman päivän tässä vielä odotella.

M4rianne77, siellä kyllä kuulostaa hyviltä oireilta. Toivotaan parasta!
 
  • Tykkää
Reactions: Helmiina1978
Plussa taas, ja kunnollinen kerrasta! RFSUlla. Pakko oli ostaa Apteekin oma testi, ja yrittää huomenna aamulla taas uudelleen. En usko tuota RFSUta enää. Tarrasukkia ja liimaa ja paljon onnea ja kaikkea toivon, että tällä kertaa pysyisi sisuksissa ilman vuotoja ja että ei olisi tuulimuna taas. Laskettu aika varmaan joulu-tammikuun vaihteessa juuri uutena vuonna, jos nyt toivottavasti pysyy. Sain laihdutettua kuukaudessa 5kg, ja korjattua syömätottumuksia, ja syönyt vitamiinia ja foolihappoa edelleen ja toivon, että nyt! Saiskohan neuvolasta pyydettyä varhaisultran edelliseen tuulimunaraskauteen vedoten... jos se nyt pysyy edes ylipäänsä.
 
@Mary18 voi ihanaa, onnea plussasta! Toivon sulle juurikin liimaa ja kaikkea kiinni tarraavaa todella.
Mun oma olo jatkuu erilaisena ja haaveet plussaan on suuret. Viime yökin meni pyöriessä levottomissa unissa. Aamulämpöilyä, että taidan olla kipeänä. Tein juuri Apteekin testin, ei ollut aamupissasta ja harmiksemme negaahan tuo näytti.
Jos vuotoa ei kuulu niin täytyy testata loppuviikolla uudelleen.
 
Ihanaa, täällähän on plussanneita!
Onnea plussanneille!!

Täällä on tylsä vaihe kierrosta menossa. Kp 9. Meinasin huomenna alkaa jo tikutella ovista. Noita testejä, kun on paljon.
Vaan mitään ovisoireita ei kyllä vielä ole.
 
@Mammakatri toi on kyl tylsä vaihe. Itekki aloin kp9 tikuttamaan, vaikka turhaahan se oli. Tietääpä seuraavaksi ettei ihan noin aikaisin aloita. Mulla ainakaan se ovis ei oo ollut koskaan ennen Kp14. Ja mullakin oli 31 testiä; jäljelle jäi sentään 5 digiä. Tilasin edullisesti. Raskaustestejä on jotain 50 varastossa :LOL::LOL:
 
@Mary18 Onnea hurjasti !:love:


Omaa napaa. Kylläpäs oli tosiaan vahvat ovistuntemukset eilen illalla. Kipua kesti n. 1h ja tosi arkana oli alavatsa ja veti joka suuntaan. Päästiin kuitenkin hommailemaan kipujen jälkeen. (y)
Sit tänään on ollut tosi kamalan huono olo; oksettaa melkein yhtä paljon kuin raskaana ollessa. Lämmöt nousi aamulla ja kuumottaa naamaa.
Mikähän noista mun raskausavuista mahtoi tän tehdä... Greippimehua otin joka päivä ja pari greippiäkin tuli syötyä. Lisäksi aloitin inositolin isolla annoksella. Omituisinta on kuitenkin ettei ovista ennen tullut limoja kuin yhtenä päivänä vain jonkin verran; kuvittelin että olisin uinut niissä 
 
@Mary18, onnittelut! Saanko siirtää sut plussanneihin <3 @minttu-82 siirsin kyllä ihan ilman lupaa ;)

Täällä varattu huomiselle lääkäri. Olin niin väsynyt töissä, että meinasin itkeä. Loma ei auttanut yhtään, sielläkin väsytti ihan hulluna. Vähän pelkään, etten saa kunnon tutkimuksia työterveydestä, mutta yritän nyt sieltä ensin. haluan ainakin d-vitamiinin, jodin ja B12-vitamiinin tutkituttaa kasvissyönnin takia. Tää ruokavalio on sikaankee ja masentaa ihmistä jo senkin takia (fodmap).
 
Plussa taas, ja kunnollinen kerrasta! RFSUlla. Pakko oli ostaa Apteekin oma testi, ja yrittää huomenna aamulla taas uudelleen. En usko tuota RFSUta enää. Tarrasukkia ja liimaa ja paljon onnea ja kaikkea toivon, että tällä kertaa pysyisi sisuksissa ilman vuotoja ja että ei olisi tuulimuna taas. Laskettu aika varmaan joulu-tammikuun vaihteessa juuri uutena vuonna, jos nyt toivottavasti pysyy. Sain laihdutettua kuukaudessa 5kg, ja korjattua syömätottumuksia, ja syönyt vitamiinia ja foolihappoa edelleen ja toivon, että nyt! Saiskohan neuvolasta pyydettyä varhaisultran edelliseen tuulimunaraskauteen vedoten... jos se nyt pysyy edes ylipäänsä.
Minä sain ultran neuvolassa molempien tuulimunaraskauksien jälkeen.
 
Hei!

Entisenä palstalaisena olen välillä seuraillut juttujanne. Meillä ei aktiivista yritystä ole ollut enää yli vuoteen, mutta eipä ole ollut ehkäisyäkään. Eilen sitten havahduin siihen, että menkat on myöhässä ja kävin ostamassa apteekin oman. Selvä plussahan siihen pärähti :eek::love: Vähän on pöllämystynyt olo, kun en ole raskautta ajatellut enää niin pitkään aikaan :D Meillä on sen verran paljon keskenmenohistoriaa, että varovaisen toiveikkaasti katsellaan päiviä eteenpäin. Tänään vasta 4+1, joten ei tässä vielä voi tuuletella.

Onnea kaikille yritykseen ja onnittelut myös plussanneille :love: Toivoa on meillä vanhoillakin kanoilla!
 
Onnittelut plussanneille!

M4rianne77 inositolia saa mm. apteekista ilman reseptiä esim. Inofolic, johon on lisätty foolihappoa. Sitä vastaavaa tuote on Donaferty, jossa muistaakseni ei ole foolihappoa. Myo-inositolilla on saatu tuolla amerikoissa vaikutuksia raskautumisen onnistumiseen ja tutkimuksien mukaan sillä on pitkä liuta muitakin hyvää tekeviä vaikutuksia. Ja sitä käytetään yleisesti lapsettomuushoidoissa Amerikassa. Toivottavasti loppuviikosta plussa testiin tulisi!

Helmiina1978, hyvä että saitte hyödynnettyä. Toivotaan nyt tärppiä!

Kirsillevauva, toivottavasti väsymyksesi syy selviää.

Täällä vielä odotellaan vuodon alkua. Eilen aamusta tuli hieman tuhrua ja ajattelin, että nythän se sieltä alkaa, mutta loppuikin sitten jälleen. Tänään aamulla vähäisempää viirua paperissa ja nyt myöhemmin pelkkää limaa. Tissit on vielä terhaakkaasti palloina eikä lörpsähtäneinä niin kuin yleensä vuodon alkaessa, mutta mitään muita oireita ei ole puoleen tai toiseen. On kyllä kumma tilanne.
 
  • Tykkää
Reactions: Helmiina1978
Juu. Ei taida niitä enää kauheesti olla ku ei ollu täälläkään yliopistollisessa. Oon ostanut vahvaa folaattia ja inositolia luontaistuotekaupasta Vahingossa tilasin usasta myo-inositolia, ku en tiennyt ettei saisi. Odottelen jääkö tulliin.
 

Yhteistyössä