40+ so what wol.13

Oliivitar entä, jos se testi ei vaan näytä oikein. Pahoitteluni. :hug:

ON. Minä olisin kyllä ihan lääkäriä vailla enkä niinkään ultraa. Siitä tuhrusta haluan jutella ja lääkkeistä. Tämä päivä meni kyllä marsun kanssa lääkärissä, marsuneidillä on turkkiongelmia, mutta jos huomenna alkaisi omaansa hoitaa.
 
Esteri1 Hienoa! Minä soitin tänään neuvolaan ja sain lähetteen sitä kautta hcg:n mittaukseen ja kysyin samalla saanko sitä kautta lähetteen myös varhais ultraan. Lupasi kyllä. Olen kuitenkin myös kuin ensisynnyttäjä kun 45+v.
Oliivitar Oletko tehnyt testin saman merkkisellä testillä koko ajan. Testeissä on eroja.
Jos tämän päiväisessä näkyi jotain ja testikin eri niin teekisin vielä kyllä uudelleen.
Jospa viiva sieltä löytyykin:hug:

Aamulla en tänään tehnyt testiä, ja sitten päivällä iski paniikki. ei edes yökötä..Nyt illasta oli pakko tikkuun alkaa pissiä.
Huh. ainakin vielä ruksi vahvistuu.

[/URL][/IMG]
 
Viimeksi muokattu:
Oliivitar, Toivottavasti vähän edes lohduttaa se, että mahdollisuuksia raskautumiseen mitä ilmeisimmin on, jos vaikka seuraavalla kerralla tarraisi tiukemmin kiinni! :heart:

Monasti itsekseni olen miettinyt, että jos ei olisi niin malttamaton testailemaan ennenkuin menkat ovat edes myöhässä, niin säästyisi näiltä pettymyksiltä varhaisten keskenmenojen muodossa, ne kun ei käsittääkseni ole mitenkään harvinaisia. :/ Silti nytkin jo mietiskelen, koska uskaltaisi/kannattaisi dippailla, hölmön hommaa, mutta minkäs teet! :D

ON; Mua nyt ärsyttää ja kyrsityttää, niin purampa tänne! :D Toissapäivänä iski taas herpes nokkaan, eikä siinä tarpeeksi, tuli sellainen fiilis, että flunssa on iskemässä, kurkku oli karhea ja nokkakin vähän nuhisi, tuntui että lämpökin nousee, paleli ja värisytti.
Eilen sitten iski kunnon kurkkukipu ja koko yö meni Para-Tabsista huolimatta valvoskellessa, kun ei pystynyt nielemään eikä juuri hengittämäänkään. Nyt on sitten kurkkukipu vaihtumassa nuhaan...
Ei siinä muuten mitään, mutta huomenna ollaan lähdössä lasten kanssa Vaasaan, tarkoitus huominen päivä molskia ja polskia Tropiclandiassa, se polskiminen jää kontolleni, kun mies ei noissa kylpylöissä pysty käymään veteen lisätyn kloorin takia. Jos olo on tällainen tai vielä kurjempi, niin tuleepa hauskaa! :/

Ja sitten; missä on luvattu aurinko ja helteet?!! Eilen jo oli sellainen ilma, kuin oltaisiin elokuun loppupuolella, eikä tänään näytä sääennusteista huolimatta yhtään sen kummemmalta.
Kiitos kun sain rutkuttaa! :D
 
Talvi jaIida-Karoliina, ihanaa!! :) Kovasti paljon onnea 9 kk:n matkalle! :heart:

Voi Oliivitar, olen niin pahoillani. :'( :heart: Toivottavasti osaat ottaa lohdun noista PippuriPiiansanoista, että mahdollisuuksia raskautumiseen tosiaankin nyt näyttää olevan, ja jospa sitten ensi kerralla tarraa kiinni oikein tiukasti. :heart:

Täällä piinailupäivät jatkuvat, kp27 ja dpo9. Ei vaan oikein ole osannut nyt oikein innostua koko jännittämisestä, kun on muita kipuja ja vaivoja. Iskiasta tai välilevynpullistumaa tai mitä lie muuta ikävää. Lääkäriaikakin on vasta viikon päästä, kun ei oikein olisi varaa yksityiselle mennä, jos tarvitsee vaikka kuvata tai jotain. Tämä juiliva hermosärky, joka säteilee pitkin poikin, on kyllä todella raastavaa. :(

Pari päivää jos odottelisi ja sitten dippailisi. :)
 
memmu05 Kiitos sinulle myös toivotteluista. 9kk matkalla tarvitaa kovasti onnea, matka on pitkä edessä päin.:heart:
Plussa puhureita sinulle ja piinailun viime päiviin aurinkoa! Toivottavasti muut kivut lievittää ja lentsu että pääsette Vaasaan nauttimaan lomastanne.
 
Viimeksi muokattu:



Perjantai 26.07.2013

nimi / ikä........................kp.....................yrityskerta

susseli72 (41)..... kp 1/23-27... yk
oliivitar (42)...................kp 3/26-32..........yk 8
Fiialiia (40+)...................kp 17/27-30...........yk yli 6v
Minttu71 (41)..................kp 17/30................yk 7
Limppu72 (41)................kp /25..................yk1
Tintti-Tiivari (42)..........kp22/26................yk 9
PippuriPiia-70 (42).........kp 25/26-28...........yk 7?
Marza (43).......................kp 31/30.................yk 2v
Morticia (44)..................kp ?/29-35..........yk ?
Mamma vaan (41)...........kp ?/24-25............yk 2v
Justiina (40)...................kp ?/30-60............yk ?





piinailupäivät:

Fiialiia (40+)..........dpo3
PippuriPiia-70 (42)....dpo10


plussanneet:

sirppuliini (40)........28.3.13........yk 2
mamuska7 (39)........22.4.13........yk ?
äiskä-73 (40)............6.6.13..........yk 7

onnenmurunen (39)...18.6.13....yk3
Esteri1 (40).....13.7.13(dpo18).....yk9
Talvi-74 (39)..... 16.7.13....yk5


taustailijat/kadonneet:
lily-rose (38)...............kp?/28.........yk?
rominas (42v).............kp?/26-27.......yk2
sinivatukka (43).........kp?/22-32......yk4
sarialeksandra (42)....kp?/30...........yk2v
anuliini72 (41)............kp?/27............yk2
tepias (42)...................kp?/26-29.......yk10
wienna (41).................kp?/?..............yk?




hcg calculator and hcg level tool | babymed.com
[/QUOTE]
 
Viimeksi muokattu:
Kylläpä tuo päivittäminen oli kinkkistä - ei meinannut sitten millään onnistua :(

Voi oliivitar - olen tosi pahoillani. Kovasti voimia ja uskoa tulevaan.

Talvi-74 ja Esteri1, miten hienoa, että asiat näyttävät noin hyviltä :) I-K:lle myös oikein sylikaupalla onnea! Samoin Mafinkalle rouvashenkilöydestä :flower:

ON: Pistin itseni piinislistalle, vaikka todennäköisyys on todella pieni - vain yksi kerta ja sekin eilen sen jälkeen, kun oili jo oli vieraillut (nyt tuntuivat oviskivut todella voimakkaasti, joten siitä tiedän aika tarkkaan ajankohdan).

Vaan kesä tuli uudelleen - nautiskellaan!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mafinka ja Talvi-74
Huomenia Olkkariin ja Kiitos Fiialiia päivityksestä :kiss:

Memmu :hug: Olisi tullut vain tänne.... Eli kp1/26-32 minullekin. Onneksi vuoto alkoi suhteellisen pian, ettei antanut sijaa tulehduksille tai muulle. Minut voi poistaa myös plussanneiden listalta.

Fiialiia Iiiih :heart: Aina on mahdollisuus :kiss: peukutukset tärpille!
 
Viimeksi muokattu:
Hei Ihanaiset!

Toivon sydämestäni :heart: onnellisia plussa uutisia ja pieniäisiä kaikille sitä toivoville! Ootte olleet mahtavaa seuraa, tsemppareita ja kuuntelijoita! Kiitos kaunis siitä,että sain olla seurassanne. Ja viihdyn kyllä vielä tovin mukana, tosin en haluaisi palata tänne olkkariinne kuumeilemaan ainenkaan vuoteen ;) Halaus kaikille!

Oma eka plussani oli 16.7 ja digihän puhui puolestaan 22.7 Nyt koetan pysyä vaan kiltisti raskaana,vaikkakaan minkäänlaisia oireita ei ole,paitsi naama kukkii,ei ikinä ennen : / Tulkaahan pian Ihunat odottajiin!

:whistle: puuhkuja Kaikille!

:kiss:
 
Tiedättekö mitä? Ei se täti nyt sitten tullutkaan tänne. Ei ainakaan vielä kunnolla. Toissailtana pupustelun jälkeen tuli hieman verta ja eilen aamulla koiran lenkityksen jälkeen oli vähän isompi ruskea läntti siteessä, mutta siihen se vuoto sitten jäi! :O Ikinä ennen ei ole minulla tällaista ollut. Yleensä aina ensimmäinen vuotopäivä on sellaista pienempää tiputtelua ja seuraavana päivänä vuodan sitten kunnolla, mutta nyt loppui kuin seinään. Näinköhän tässä nyt kuitenkin voisi olla toiveikas....
 

Yhteistyössä