Aika jännä..kun moni sitä sokerikakku pohjaa sanoo vaikiaksi tehdä?
Siihenhän on simppeli ohje: kaikkia saman verran!!..munia, sokeria, jauhoja..vain leivijauhetta ei tietenkään sitten niin paljoa
Mie laittelen parisen tl. tuollaiseen 4-5munan kakkuseen.
..kun munia ja sokeria vatkaa, kokeileppa välillä vatkain pysäyttäen-jääkö valutettaessa taikinan pintaan kuvio miten pitkäksi aikaa?..jos ei jää olleskaan,(painuu heti) vielä vaan vatkausta peliin!!=)
Kannattaapi vatkailla sillä tapaa, että ilmaa tulee taikinaan->kulho hieman kallellaan ja vatkaimen vispiläosat vain osittain taikinassa, välillä pohjia myötenhin käytettynä.
VAAN, äläpäs vatkaa sitten liikaakaan
heti kun näyttää, jotta valutettaessa taikinaa pintaan jää hetkeksi kuvio, voi lisäillä jauhot&leivinjauheen(ja vaniljasokeria halutessa)
Uunin keskitasolla kun paisteleepi 175C. ja
muistaa, jotta kun kurkkasee kakkusta ja kokeilee esim. tulitikulla keskeltä välillä onko kypynyt, EI uunin luukku pääse pamahtamaan silleen PAMS!!..silloin saattaapi tulla ihan-pannari
..likilaskuinen siis..