40+ so what (vol. 3)

Meillä on SolakkaSilakka samoihin aikoihin ovikset, päästäänpä piinailemaan yhtäaikaa.

Olen jostain lukenut, että lastit liikkeelle joka toinen päivä ennen ovista, lähinnä siinä kyse siitä, että miehen simpat pysyy hyvälaatuisina. Mutta luulenpa, että niitä muksuja on tullut vaikka minkälaisilla "lastitiheyksillä" että tiedä sitten mikä on se oikea.

En muista kauanko olette yrittäneet, mutta saataahan se hyvä olla tutkituttaa jonkinajan kuluttua munanjohtimet, etteivät vaan ole tukossa. Puolivuottahan ne sanoo tämänikäisille, että kun on yrittänyt niin kantsii mennä tsekkaileen lekurille tilanne.

Hyvää tiistaita kaikille!
 
Minnille ja Solakka Silakalle mukavia hetkiä puolivälin aikaan. Toivottavasti lähtevät simpat liikkeelle vauhdilla ja saapuvat oikeaan osoitteeseen. Kyllähän niitä lapsukaisia on siunaantunut kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa, myös "varmoihin" päiviin luottaen ja alkoholin avittamana.

Pyrstötähdellä on hyvä ajatus siitä, että vanhemmiten on vara antaa olla, vaikka olisikin oikeassa. Siihen suuntaan ovat omatkin ajatukseni alkaneet vaeltaa. Ja eikä haittaa, vaikka joskus olisin väärässä. Vuodet alkaa ehkä pikkuisen kuitenkin hioa terävimpiä särmiä ja joskus voi antaa asioiden mennä omalla painollaan. Ehkä se elämä kantaa kuitenkin, vaikkeivät asiat menekään oman mielen mukaan.

Joo, totta kai täällä vauvakuumeillaan. Joka päivä ainakin pienen hetken, joskus pidemmänkin. Tuli mitä tuli, mutta yhtä en vaihda, Toivoa! (Kohde voi ehkä...)

Mukavia asioita uudelle vuodelle!
 



Nimi (ikä )........... Kiertopv....Yrityskierto...Monesko haaveissa

pääpilvissä (46)..........kp3/25-43.........?................1.yhteinen
velmuliina74 (34).......kp3/24-30........yk4........... 6./1.yhteinen
Nuusku (43).................kp7/28..............?................4.
Päikki (40)..................kp7/27...............y1,5v.........2.
Solakka Silakka (39)..kp9/26-27.........yk3............1.
haave3 (39)................kp10/28.............?................3.
lumeton (39)...............kp11/?................?................2.
Minni007 (44) ............kp12/28.............yk6...........2./1.yhteinen
Matsalu (44)................kp12/24-25.......IVF?..........1.
Taikakuu (40)..............kp18/27-32.......?................2./1.yhteinen
AinoEmilia (44)...........kp20/31-34.......?................4./1.yhteinen
Plättä (44)...................kp22/28-30.......?................7.
touhu tenava (45).......kp23/27-30.......y3v............6.
mimmimamma (46).....kp24/27.............y6v...........4.
Saara10 (41)..............kp25/28.............yk?............1.
liiza (42)......................kp33/28............yk5.............4.
kenzie64 (44).............kp34/28-29.......yk4............4.

tirulii (40) "tuubat pois"......kp25/?......................1./1.yhteinen
nillanilla (41) "yksityisyrittäjä"......kp28/28-30..........1.
einiinvaan (42) toipuu km:stä....kp?............yk1..........3.
babo67 (41) piuhat katki..kp28/29-31....PAS?/09..5./1.yhteinen

Tilastojen mukaan yli 40 v. vuoden sisään n. 33% raskautuu --> 33%/25 = 8,25 Pino alkanut 21.2.2008 --> 20.1.2009 mennessä "tavoite" = 7 - 8 (mukana laskuissa ei ole kadonneet lampaat, taustailijat, reilusti "alaikäiset" ja poistuneet)



Mukana myös:
Pinon päivittäjä lapsellinen67
Taustajännäilijät Karpalo67, äippä67, pyrstötähti , Pilvenpyörä, vilmaville,ikiemo, Pömppöli ja baby5


"Kadonneet lampaat", ilmoitelkaahan itsestänne
Kirsikka68 (40)...........kp70/28-39.........?................5.
Höpisijä (42)...............kp143/28............?...............3.
Elina67 (40)................kp?.......................?...............1.
ruujakengu...................kp161/28...........?...............3.
Mussukka67 (40)........kp216/29...........yk11........2./1.yhteinen
Hellu1...........................kp?/?...................?...............3.
[/i]

[/color] Pinon jättäneet: Rva Pikkumyy, gitte, Pennanen, annastiina, Riikkaliisa, kane, keijukka, dinosaurus61



Plussanneet

eli yrjöklubilaiset:


torpeedo (42)....17.4.2008..kp24....yk1..LA 31.12.2008

Mari66 (41)......9.6.2008....kp37.....y1,5v..LA 8.2.2009

päivänkakkara67 (41)..11.7.2008..kp40......................

mimuli (42).....30.7.2008...kp29..........yk4..LA 8.4.2009

äittä-67 (40).......15.9.2008....kp29.....yk1......................


[/b]




40+ SO WHAT (VOL. 2)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1091269
YLI 40-v. KUUMEILIJA-KERHO VOL 1. http://kaksplus.fi/keskustelu/t976636
 


Mitja jo kurkistelee ikkunasta, josko niitä raketteja näkyisi....Hän on nyt vuoden viimeisinä päivinä oppinut kävelemään ja pieneltä pingviiniltä näyttää, kun tepastelee ympäriinsä. Mitja sairasti koko joulun ja nyt on kivaa nähdä poika taas pirteänä!

Mitja ja isi ovat kovasti harjoitelleet illan esitystä varten, vietämme uutta vuotta tunnelmallisessa puuhuvilassa, isi on siellä basson takana ja Mitja jo kovasti "laulaa" ja käsi heiluu tahdissa! Sieltä sitten siirrymme toisiin juhliin ison ystäväporukan luo ja ilotulituksia katsomaan.

Tunnelmat ovat olleet tänään valoisammat. Hieman oli murhetta joulun aikoihin, en sitä omaa esikoistani saanut joulupöytään ja se kyllä kovasti painoi mieltä. Kyllä se minun suuren suuri toiveeni on, että hänen elämänsä saisi suuntaa ja se toive ylittää kyllä vauvakuumeilut.

Elän täällä kyllä taustalla kovasti vauvakuumeiluissa kuitenkin ja hartaasti toivon onnekasta vuotta sen suhteen kaikille palstalaisille! Tervetuloa Pikkumyykin takaisin kuumeilemaan, vaikka toive vielä vähän arkana onkin. Keskenmenoja väistämättä kaiketi tässä iässä tulee, mutta onnistumisia myös, ihanaa aina katsoa myös plussautuneiden nimiä pinossa! Kivaa olisi kuulla odotusuutisia plussapinon naisilta!

Minulla kp 7 meneillään, kierron pituus tuntuu olevan 27-28, jos nyt sitä yritän laskeskella....


 
Istun tässä sylissäni eilen syntynyt 10 pisteen pikkuruinen POIKA!!!!!!!!!!!!!Hieno fiilis ja kaikki meni vauhdikastakin vauhdikkaammin, kuten kuuluukin kuudennen lapsen kohdalla.Ja kaiken huipuksi näin synnärillä vanhan luokkatoverini,42v. joka sai myös vauvan.TOIVOA JA ONNEA SIIS KAIKILLE PINOLAISILLE!!!!!!!!!!!!!
T.Torpeedo
 
Hyvää alkavaa Vuotta kaikille ja pikkuiselle paljon onnea elämään :flower:

Olipahan kiva lukea jotain onnellista näin vuoden ekalla päivällä. Minä sitten heitin uudelle vuodelle toiveen äitiydestä ja kaikille teille muillekkin onnenkantamoisia. Nyt ajatus pitää iloisena ja onnekkaana ja visualisoida pieni munasolu hedelmöittymään ja kasvamaan. Maha SUUREKSI ja pulleaksi, vointi hyväksi ja reippaaksi. Kaikki on mahdollista jos haluaa niinhän sitä sanotaan ;)
 
Kaikkea hyvää ja iloista Uudelle Vuodelle jokaiselle palstalaiselle!

Ja valtavan paljon ONNEA pienestä vauvasta Torpeedolle :flower:

Toivottavasti tämä uutinen vuoden alussa siivittää tälle vuodelle paljon pikkuisia :heart:

Uuden vuoden juhlinnat menivät vauhdilla ja mukavasti, pari läheistä tuttavaa oli meillä sitä juhlistamassa ja tinatkin jäivät valamatta kun jutusteltiin niin innolla. Noh, ovatpahan valmiina odottamassa ensi vuotta.

Ovis on täällä varmaan ihan justiinsa, nyt kun meistä kumpikaan ei enää luomuyrittämiseen usko (tai siis ei ole mahdollinen) niin pupuiltua tulee varsin taajaan ;) Jotenkin on paineet sillä tavoin kaikonneet. Mutta muistan sen kun piti ukolle muistutella, että nyt olisi sitten semmoista aikaa kun pitäisi jotakin touhuta - ei saanut nimittäin koskaan suutaan auki kysyäkseen siitä. Siitä sitten joskus juteltaessa sanoi, että jotenkin ei halunnut stressata mua sillä. Hyväähän mies siis tarkoitti vaikka en nyt ihan tajunnutkaan.

Kaikille rentoa päivää toivottelee
Lumeton
 
Voi kun hieno uutinen torpeedolla. Onnea ihan hurjasti! Antaa uskoa meille muillekin eikä siitä varmaankaan haittaa ole, tiedä vaikka alkaisi toteuttaa itse itseään.

Marillakaan ei ole enää kovin pitkä aika odotettavana. Mukavia viimeisiä odotuksenhetkiä!

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet!
 
Niin lumeton mä kun täällä painiskellut sen saman asian kanssa kun mies ei jaksa/huomaa/muista näitä touhuaikoja, että hänellä ajatuksena myös tuo stressi tms. mutta ei se että asia ei kiinnostaisi.

No nyt on touhuttu tässä kierrossa hyvin, jotta toivettakin voi olla tulevasta. :heart:

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!!
 
Ihanaa, että vuoden viimeisinä päivinä syntyi poikanne! Upeaa saada palstalla vauvapostia! Kyllä myös sinun tapaamasi luokkakaveri synnytysosastolla kertoo, että me nelikymppiset vielä onnistummekin! Lähetä pienestä pojasta kuva sitten, kun ehdit. En muistanutkaan ,että sinulla olikin niin iso sisarussarja siellä pojalle jo odottamassa. Paljon onnea miehellekin ja kaikille sisaruksille! Ensimmäiset päivät ovat niin maagisia, nauti niistä!
 
Hei, ja aluksi pieniä ja suuria ilon hetkiä uuteen vuoteen toivon kaikille!

Onnea myös torpeedolle pienokaisen johdosta!

Näin vuoden aluksi tahtoisin minäkin päästä mukaan listallenne, jos vaikka tässä kuussa (eli seuraavassa kierrossa) jo pääsisin jännäämään omaakin napaa. Tähän asti olen taustalla kovasti jännäillyt teidän puolestanne! Ihanaa kun tänne mahtuu sekä iloja että voi jakaa suruja. Puhumattakaan kaikista mahtavista naisista täällä!

Mä kuulun ehkä enemmän tuonne "yksityisyrittäjien" puolelle, mutta kun ikää on tullut (42-v.) niin koen tämän keskustelun kyllä läheisempänä. Taustani: sinkkuelämän yhä vain jatkuessa päädyin yrittämään lasta yksin, inssejä viime vuonna 3 kpl (alkaen 04/08), ei plussia. Sitten tuli mies elämään sotkemaan asioita :) No, nyt sitten en kuitenkaan enää aio odotella mitä suhteessa tapahtuu, vaan ryhdyn taas vauvapuuhiin, joko miehen kanssa tai tohtoritädin avustuksella (kumpi tapahtuu, ei ole vielä varmaa). Eli jos pääsisin listalle, niin mulla nyt kp 23/26-29, seuraavassa kierrossa yk 4, ja esikoinen haaveissa... Luomukiertoon tehty inssit tähän asti. Tässä kierrossa ollut vaivana ylimääräistä niukkaa vuotoa useampana päivänä jo... :( mitä ei koskaan aiemmin ole tapahtunut! Että vähän huolta jo on tullut että joko ikä alkaa kiertoon vaikuttaa...
 
Perjantai 2.1.2009



Nimi (ikä )........... Kiertopv....Yrityskierto...Monesko haaveissa

pääpilvissä (46)..........kp5/25-43.........?................1.yhteinen
velmuliina74 (34).......kp5/24-30........yk4........... 6./1.yhteinen
Nuusku (43).................kp9/28..............?................4.
Päikki (40)..................kp9/27...............y1,5v.........2.
Solakka Silakka (39)..kp11/26-27.........yk3............1.
haave3 (39)................kp12/28.............?................3.
lumeton (39)...............kp13/?................?................2.
Minni007 (44) ............kp14/28.............yk6...........2./1.yhteinen
Matsalu (44)................kp14/24-25.......IVF?..........1.
Taikakuu (40)..............kp20/27-32.......?................2./1.yhteinen
AinoEmilia (44)...........kp22/31-34.......?................4./1.yhteinen
Inia.(42)......kp23/26-29....yk4...1.
Plättä (44)...................kp24/28-30.......?................7.
touhu tenava (45).......kp25/27-30.......y3v............6.
mimmimamma (46).....kp26/27.............y6v...........4.
Saara10 (41)..............kp27/28.............yk?............1.
liiza (42)......................kp35/28............yk5.............4.
kenzie64 (44).............kp36/28-29.......yk4............4.

tirulii (40) "tuubat pois"......kp27/?......................1./1.yhteinen
nillanilla (41) "yksityisyrittäjä"......kp30/28-30..........1.
einiinvaan (42) toipuu km:stä....kp?............yk1..........3.
babo67 (41) piuhat katki..kp30/29-31....PAS?/09..5./1.yhteinen

Tilastojen mukaan yli 40 v. vuoden sisään n. 33% raskautuu --> 33%/25 = 8,25 Pino alkanut 21.2.2008 --> 20.1.2009 mennessä "tavoite" = 7 - 8 (mukana laskuissa ei ole kadonneet lampaat, taustailijat, reilusti "alaikäiset" ja poistuneet)



Mukana myös:
Pinon päivittäjä lapsellinen67
Taustajännäilijät Karpalo67, äippä67, pyrstötähti , Pilvenpyörä, vilmaville,ikiemo, Pömppöli ja baby5


"Kadonneet lampaat", ilmoitelkaahan itsestänne
Kirsikka68 (40)...........kp70/28-39.........?................5.
Höpisijä (42)...............kp143/28............?...............3.
Elina67 (40)................kp?.......................?...............1.
ruujakengu...................kp161/28...........?...............3.
Mussukka67 (40)........kp216/29...........yk11........2./1.yhteinen
Hellu1...........................kp?/?...................?...............3.
[/i]

[/color] Pinon jättäneet: Rva Pikkumyy, gitte, Pennanen, annastiina, Riikkaliisa, kane, keijukka, dinosaurus61



Plussanneet

eli yrjöklubilaiset:


torpeedo (42)....17.4.2008..kp24....yk1..LA 31.12.2008

Mari66 (41)......9.6.2008....kp37.....y1,5v..LA 8.2.2009

päivänkakkara67 (41)..11.7.2008..kp40......................

mimuli (42).....30.7.2008...kp29..........yk4..LA 8.4.2009

äittä-67 (40).......15.9.2008....kp29.....yk1......................


[/b]




40+ SO WHAT (VOL. 2)
http://kaksplus.fi/keskustelu/t1091269
YLI 40-v. KUUMEILIJA-KERHO VOL 1. http://kaksplus.fi/keskustelu/t976636
[/quote]

 

Yhteistyössä