"vieras"
Koska lämpimään, mitä asteita, kauan on uunissa(haluan tosi murean) mille astialle laitetaan?
Eihän! HyI!! Se pitää tehdä foliossa konjakkisinapin ja korppujauhojen kera oikein ja niin siitä tulee paras, ei se mikään grilliruoka ole :xAlkuperäinen kirjoittaja SitäSaaMitäTilaa;25282477:Niin ja paistaessa läski/mahkapuoli ylöspäin. laitat uuniritilän päälle, jonka alla on syvä uunipelti.
Mittari on, ihan uusi, ostettiin juuri kaupasta. KIITOS KUN AUTATTEKyllä se mittari kannattaa olla. Meillä oli nelikiloinen kinkku ja se oli uunissa yli 6 tuntia. Jos oltais tehty ohjeella "eka kilo 1,5 tuntia, seuraavat kilot tunnin", niin olis kyllä jäänyt raa'aksi.
On paistomittari. Suuntaa antavaa aikaa kysyinSitä ei nyt voi kukaan etukäteen tietää riittääkö se. Ei sulla sitä paistomittaria ole?