35+ Lapsettomat

Että tämä viestin kirjottaminenkaan ei onnistu, just sain valmiiksi, ku katos koko juttu. Uusi yritys...
Harmi, ettei nyt oikein kenelläkään ole mennyt toivotulla tavalla :(
Ite tulin tosi kipeäksi lauantaina aamuyöllä ja päädyinkin hyperin takia osastolle. Onneks toistaiseksi lievä, ei tarvinnu dreenillä mahaa tyhjennellä, eikä ole ollut hengitysvaikeuksia, ja pääsinkin jo eilen kotiin. Kaikki systeemit kumminkin ihan turvoksissa ja nestettä on useammassa "taskussa". Mitkään housut ei mahdu kunnolla päälle...
Elimistö on ihan sekasin ja migreenikohtaus ollu ny joka toinen päivä. Jos nyt alkio kiinnittyy niin voihan siinä niin käydä, että hyperi pahenee. Toivottavasti niin ei kuitenkaan käy.
Sori taas tämä oman olon ruikutus, mutta en oikein tiedä, että miten päin tässä voisi olla, ja aina tulee joku uusi mutka matkaan. Menkkoja taidan alkaa odotella...
 
Anja ja Vilkas: pakko nyt kertoa mun kokemus, löytyy kyllä jostain tuolta taaempaakin, mutta me siis oltiin eka käynnillä NKL:llä 4/2009 ja tosiaan siellä on se 6 kk jono joten aateltiin käydä yksityisellä sinä jonotusaikana, mullakin kun tätä ikää on jo. Kysyin vielä hoitajalta että saako käydä ja hoitaja sanoi että saa. Järkytys olikin sitten melkoinen kun oltiin tehty ne 2 tuloksetonta ICSIä (4 ja 6/2009)Felicitaksessa ja kun mentiin naikkarille ICSI suunnitteluun 8/2009 niin meille ilmoitettiin että saamme vain yhden hoidon koska kaksi oli tehty yksityisellä! Eli kannattaa ainakin koittaa saada sieltä täsmällinen vastaus vaikuttaako yksityisellä käyminen julkisella saatavien määrään! Ei varmaan vaikuta jos tekee inssin yksityisellä niin julkisen IVF:n määriin mutta jos tekee IVF / ICSI hoitoja niin sitten....
 
Kiitos infosta toivorikas mä ymmärsin sen julkisen lääkärin puheista juuri päin vastoin! Mutta ilmeisesti joo yrittävät kannustaa ihmisiä yksityiselle puolelle jonojen takia ja sen vuoksi kertovat asiat moniselitteisesti. Ja inssien osalta tosiaan sanoivat, että vaikka tehdään inssi yksityisellä niin sillä aloitetaan joka tapauksessa myös julkisella puolella... mikä meidän kannalta huono kun fsh-arvo kello tikkittelee hurjaa vauhtia :(
 
vilkas on kyllä ihan älytöntä, että se inssi pitää tehdä siellä vielä, en käsitä.. aivan ajanhukkausta. Tosin meillekin tehtiin kaks inssiä siellä, vaikka mulla oli korkeammat fsh arvot kun sulla, mutta jälkikäteen ajatellen ois voinu jättää nekin väliin..

ikäneidolle kovasti tsemppiä. Ikävä tuo hyperi, toivottavasti vointi lähtee nyt kohenemaan.
 
joo Sharlin kyllä ärsyttää toi julkisen puolen "hoitopolitiikka" :headwall: en tajua mitä järkeä käyttää aikaa ja rahaa niihin näissä tapauksissa joissa jo melko varmasti tietää että ivf:ään kuitenkin päädytään. Se julkisen lääkärikin vähän sillee vaisusti selitti että näitä fsh-arvoja ei vielä katsota sellaiseksi syyksi että pääsisi suoraan ivf-jonoon ja että täällä nyt on sellainen systeemi, että ennen kun jonoon pääsee, niin 1-4 inssiä tehdään :(

Tässä nyt sitten heinäkuu aikaa miettiä mistä saisi rahat taiottua ivf:n yksityiselle :/

Sitä ennen tietty vielä satasella toivon että fsh-arvoja uhmaava inssiraskaus ois tässä kierrossa tapahtunut B)
 
Täällä kp 45 ilman menkkoja siis. Taitaa olla menopaussi iskenyt :(. En ole ehtinyt / viitsinyt vielä soittaa klinikalle.

Mutta Sharlin ja muut aiheesta kiinnostuneet, lempikirjailijamme Randine Lewisin kikkaputiikista www.thefertilesoul.com on saatavana kaikkea materiaalia ja nyt juuri tänään on julkaistu kirja "Cooking for Fertility". Tilasin sieltä tuon ja pari muuta juttua, saas nähdä tulevatko perille...ainakaan yrttien perilletuloa eivät takaa, no en kyllä tilannutkaan.

Tarvitsen jotain inspiroivaa, ja ne kuukautiset nyt vaikka alkuun...

MariAnne :hug: ÄLÄ LUOVUTA!
 
No voi hitto! Mä tulin varta vasten tsemppaan Frangipania huomisen testipäivän takia. Tosi harmi ettei nyt tärpännyt. :hug: Keräilehän voimia uuteen taistoon.

Tää tän porukan huono tuuri alkaa olla jo uskomatonta.
 
Kiitos teille kaikille tuesta ja kannustuksesta! Olette aivan ihania! Heti tuli paljon parempi mieli, kun luin viestejänne. Tää palsta on korvaamaton. Vaikka ystävät kuuntelevat ja kannustavat, niin he eivät voi tietää mistä tässä lapsettomuudessa on kyse, kun eivät ole itse kokeneet samaa. Mikä parasta, että teiltä saa tukea ja kannustusta myös vielä jatkamaan hoitoja. Periksi ei anneta. Muistetaan kaikki se, eikö vaan :).

Stella Suurkiitos kannustuksesta :)! Se auttoi todella. Toivottavasti sun menkat tulee pian, ettei niitä tarvitse enää odotella..

Frangipani :hug: Voi surkeus :(. Pahoitteluni, että et päässyt sinäkään testaamaan plussaa. Kunhan olet surusi surrut, niin sitten vaan suunnittelemaan seuraavaa hoitoa. Kyllä me kaikki vielä onnistutaan ennen pitkää.

Ikäneito Jaksamista sulle hyperin kanssa. Toivottavasti tässä hoidossa plussaat, mutta hyperi ei pahene. Pidän sulle peukkuja db.

Soulmamalle, Liisalle ja Vilkakselle myös tsemppiä piinailuun ja plussapuhureita!
 
Moi kaikille! Meinaan taas aktivoitua täällä! Olen pihalla kuin puutarhatonttu tämän palstan tapahtumista viime ajoilta, joten en edes yritä kommentoida ennen kuin olen päivittänyt tietoni tapahtuneista. Olen ihan tietoisesti ottanut etäisyyttä näihin hoitoihin, että jaksaisin - ja siihen on kuulunut myös palstailutauko. Uskokaa tai älkää, olen aika hyvin saanutkin nollattua pääni tekemällä ja miettimällä tietoisesti kaikkea muuta. Nyt tuntuu taas, että jaksaa jatkaa hoitoja. Inssi on siis torstaina 17.6.. Se on meidän viides inssi, ei toinen, kuten tuolla tiedoissa lukee. Kolmas ivf on syyskuun ekalla viikolla. Muuta tapahtunutta: olen aloittanut kilpirauhaslääkityksen eli arvot otettiin uudelleen työpaikkalääkärin toimesta: TSH 2,1 ja T4-V 12,7. Varasin ajan Jorma Salmelle ja nyt mulla on tyroksiinikokeilu meneillään. Miehen tupakkalakko pitänyt jo puolitoista kuukautta. Eli iloisen toiveikkaana eteenpäin! Kommentoin muille, kunhan pääsen taas kärryille. :wave:
 
Joo, toi julkinen/yksityinen kombinaatio voi vaihdella paikkakunnittain, et mikä on käytäntö. Mä kysyin tuolta InTiimistä, että vaikuttaako meidän syksyllä alkaviin hoitomääriin yleisellä puolella, jos tehdään tuo inssi yksityisellä ja olivat sitä mieltä ettei vaikuta ja kannattaa kertoa sitten syksyllä, että inssiä yritetty.

Frangipani, voi itku! :hug: Olen todella pahoillani. Nyt vain sitten pitää itkut itkeä ja jatkaa taistelua.

Ikäneito sullapas hyperi nyt alko kiusaamaan. Yritä jaksaa levätä.

Chloe tervetuloa takaisin! Siitä se taas lähtee. =)
 
Voi ei miten huonoa tuuria... Nyt on ollut niin palon vastoinkäymisiä että tuulen on PAKKO kääntyä. Voimia kaikille tuskailijoille. Ja paranemista, Ikäneito. Huh huh. :hug:

Kiitos Toivorikas ja Vilkas neuvoista... ristiriitaiselta vaikuttaa. Olisko niin että ihan lääkäristä kiinni kuinka käy.
Me tehdään nyt kai sitten niin että mennään Väestöliittoon 1-3 inssiin syksyn aikana sillä aikaa kun odotellaan julkisen aikaa. Sekin tuntuu aika isolta rahalta, mutta toisaalta kun mulla nyt todellakin hajoaa tämä pää, niin ehkä tämä on nyt asia johon ne rahat kannattaa laittaa.

Tervetuloa takaisin Chloe - Siitä se lähtee taas!
 
voihan kyynel :'( Frangipani jaksuja ja voimia tsempata eteenpäin!

Stella kiitos linkki- ja kirjavinkeistä! ja toivottavasti ne menkat nyt alkaisi niin pääsisit sinäkin suunnittelemaan jatkoa JA Liisa toivottavasti sun menkat EI ala vaan aloittaisit nyt positiivisen kierteen meidän kesäpiinoihin :flower:

Anja toi suunnitelma kuulostaa hyvältä! mulla ainakin henkisesti helpotti ihan kauheasti kun tutkimisvaiheesta päästiin vihdoin konkreettiseen hoitoon, ja vaikka meidän kohdalla tämän inssin onnistumistoive on todella ohut niin on se ainakin todemman tuntuinen toive kun luomuraskautuminen. Teillähän voi napsahtaa asiat kohdalleen heti eka inssistä ja jos ei niin voihan se olla että jos ehditte kolme tekemään ennen julkisen aikaa, niin ehkä te pääsisitte sitten heti siihen ivf-jonoon.

Chloelle tsemppiä inssiin, toivottavasti savuttomat simpat on iskussa torstaina d =) b
 
lyhennetyllä listalla nyt hoidossa olevat ja hoitoa odottavat

pidempi lista löytyy sivulta 131

Torstai 17.6.2010

Liisa34 35/35........................1. icsi:n 1.pas.....4.6., testi 18.6.
Soulmama 36/39, In-Tiim........1.iui..................7.6., testi 21.6.
vilkas75 35...........................1.iui..................8.6., testi 25.6.
ikäneito70 40........................1.ivf/icsi............siirto 9.6., testi 26.6.
Chloe70 40/43.......................5.iui..................17.6.
Solakka Silakka 41/40.............2.ivf..................vko 33
Rosmariini -74 35/36..............1.ivf/icsi..............elokuu
janetski74 35/35...................3.icsi..................elokuu
wabisabi 41/40, Graviditas......2.ivf...................elokuu
ekavekara- 40+, fel...............2.ivf..................elokuu
Carinna 38/34.......................3.icsi:n 1.pas......elokuu
Seinäkukkanen 45..................3.ivf..................elokuu
Iines-74 36/41......................3.ivf..................syyskuu
toivorikas-72 37/46...............4.icsi.................syksy
StellaR 38/45.......................5.ivf..................syksy
Anja73 35............................1.iui..................syksy
Vesiheinä 39/43....................3.ivf..................syksy?
Marjaana71 37/34.....clomit
Sointu2010 40/40......femarit+clomit
Niiskunen 36/28.........clomit+pregnyl+luget
Sinivatukka 40/37.....3.ivf:n 1.pas ?
Relish 35/38...............1.ivf ?
pottu70 39/41...........5.ivf?
Sharlin 35/42............jonottaa luovutettuja munasoluja
MariAnne-S 40/37.................6.ivf?
Frangipani 35/39...................2.iui?
Miisamari 36/36.....................?

Plussanneet :heart:

Tikru70, tyttö syntyi 22.8.09.......... (3.ivf)
Maaria, poika syntyi 17.12.09........ (5.icsi)
Vaahtokarkki, tyttö syntyi 13.1.10 ..(3.icsi)
sarina13, tyttö syntyi 17.2.10..........(1.ivf:n 1.pas)
talvikauris, poika syntyi 24.3............(1.ivf)
tiki-71, LA 24.5.10 (tuplat).............. (3.ivf)
vilhelmiina72 (tuplat)..(1.siirto luovutetuilla, taustalla 6 ivf:ää omilla)
Auringonkukka, tyttö syntyi 30.5.10....(3.icsi)
tyhmäblondi73............................... (1.ivf:n 1.pas)
idaliina, LA 13.7. ............................ (2.icsi)
Möhkö-72...................................... (1.ivf/icsi)
mileena......................................... (luomu)
Wäinö............................................(luomu, inssiä odotellessa)
Mullu, LA 21.10.10.........................(3.icsi:n 2.pas)
meriharakka...................................(2.ivf)
jipsis...............................................(luomu)
Villiheinä, LA 20.11.10....................(3.ivf/icsi)
Siiri Sisilisko....................................(luomu)
wellamo 38/41...............................(1.ivf:n 3.pas)
karmilla........................................(1.ivf)
PetKat.........................................(1.ivf)
Ninnatar...............................(luomu, hoitoon pääsyä odotellessa)

 
Listamme päivitetty 30.7.2010

Plussanneet:

Tikru70 38/36. Endometrioosi taustaa. Yritys aloitettu elokuussa 2004. Yksi inssi ja kolme IVF-hoitokierrosta. Ensimmäinen plussa viimeisestä hoidosta. Tyttö syntyi 22.8.09.

maariaa 38(39)/37 v /yritystä 03/04 / kilpirauhasen vajaatoiminta ja miehellä vähänlaisesti normaali muotoisi siitiöitä, selittämättömiä, hoidot v. 2005, 5. hoito (ICSI) 4/09, josta plussa. Poika syntyi 17.12.09

Vaahtokarkki 36/34 v / yritystä 6/2007 /selittämätön, kilpirauhasen vajaatoiminta, 3xICSI, 1 PAS, josta +, kesken viikolla 8+2. 3. ICSI huhtikuussa 09 (punktio 20.4.) josta plussa. Tyttö syntyi 13.1.10

sarina13: 39/31. Tuubat tukossa.1.IVF:n tuoresiirto +, kesken rv5. Yksi alkio pakkaseen. Selvisi sulatuksesta ja PAS kesäkuussa, josta plussa. Tyttö syntyi 17.2.2010

talvikauris: 35, 1. IVF/ICSI kesäkuussa, siirto 4.7. josta plussa. Poika syntyi 24.3.2010

tiki-71: 38/40, lapsitoive 2005, IUI 2008, 1.IVF ja 2x PAS 2008, 2.IVF 05/09 ja 3. IVF syksy 09. Punktio 31.8 ja siirto 2.9., josta plussa (tuplat) LA 24.5.10

Vilhelmiina72: hoidoissa 12/06 asti, kuusi ivf-icsi hoitoa takana omilla soluilla. Häikkää miehen siittiöissä, hyytymistekijöissä ja vasta-aineissa. Taustalla 5 negaa ja yksi km 6 rv. Hoito luovutetuilla munasoluilla elokuussa 09, josta plussa. Ultra 23.9., tuplat

Auringonkukka: 42/41, yritystä 6/2005, endo + miehellä huonot simpat, 2xICSI, 1 PAS, 2. ICSIn tuoresiirrosta identtiset kaksoset, keskenmenon syy fetofetaalitransfuusio viikolla 16+4 11/08. 3. ICSI alkaa 11.8., punktio 7.9., siirto 9.9., josta plussa. Tyttö syntyi 30.5.10

tyhmäblondi73: 36/27, pas 13.10. (siirretty 2), testi 27.10. plussa

idaliina: 40/48, yritystä (tjot) yli 10 v, simpat huonolaatuista ja laiskaa, 1. ICSI josta plussa, kehitys pysähtyi ja kohtu tyhjennettiin kaavinalla rv 9. Pakkanen tyhjä. 2. ICSI lokakuussa, punktio 20.10., kahden alkion siirto 23.10., josta plussa. LA 13.7.2010

Möhkö -72 37/32. Uusioperhe, Möhköllä lapsi ennestään. Yritystä 2006 lähtien, ongelma on siittiöissä. IVF / ICSI punktio 23.10, siirto 26.10., josta plussa (siirretty kaksi)

mileena 35/36, yritystä n. 2 v, pco-tyyppiset munasarjat, munasolun kypsymis- ja irtoamishäiriöitä, hoitona clomit 5 kiertoa, 1 IUI, toinen inssi peruuntui kystan takia -> leikkaus jossa poistettiin kystan lisäksi munajohdin ja -sarjat oikealta. 1.IVF tulossa. Yllätysplussa 11/09.

Wäinö: 35 v, yritystä takana reilu vuosi. Siittiöissä vähän vikaa. Luomuplussa inssiä odotellessa.

Mullu: 41/41, yritystä (tjot) alkuvuodesta 2000, tutkimuksiin 2005. Miehellä vähänlaisesti ja hitaasti liikkuvia siittiöitä, minulla epäillään oikean munatorven tukkoisuutta ja lievää PCO:ta. Yrityksessä ja hoidoissa välillä taukoa sairastelujen takia. 3xIUI 2006, kaikista negaa. 1. IVF/ICSI 1/2007 keskeytyi sairastumisen takia, uusi yritys 11/2007, negaa. 2. IVF/ICSI 2/2008 plussa, mutta km ja kaavinta 9+1. 3. ICSI 6/2009 negaa. PAS 8.9.09., josta nega. 2.PAS plussa (LA 21.10.2010)

meriharakka 36/37, yritystä n. 4v, syy selittämätön, 2xIUI negat, 1. IVF 12/09 nega, 2. IVF plussa

Villiheinä 3.ivf/icsi plussa. LA 20.11.2010

wellamo 38/41, yritystä 2 v, 3xIUI, 1.IVF tuoresiirto ja 1.PAS negat, 2.PAS nega, 3.pas plussa

karmilla 35/40, takana kolme clomikiertoa. 1.IVF 04/2010, josta plussa

PetKat 38/31, 1. IVF plussa

Liisa34 35/35, miehellä vähän normaaleja siittiöitä, 1.IUI nega, 1.ICSI 05/2010 tuoresiirto nega, 1.PAS 06/10 plussa.

vilkas75 35, 1. IUI 06/10, josta plussa. Ultrassa näkyi tuplat.



Hoidossa olevat/hoitoa odottavat:

Anja73 35, käyntiaika julkiselle 11/10, jonossa ivf:n. Odotellessa syksyllä yksityisellä 1-3 IUI:ta. 1.IUI elokuussa.

Aurinko-65 45/44, miehellä huonot simpat, 3xIUI v.2002-2005 kaikki tuloksettomia, 1IVF:n tuoresiirrosta synt. poika v.2007,PAS v.2008 siirrettiin 2 top-alkiota nega, 1.ICSI v.2009 nega, 2.ICSI 01/2010 raskaus päättyi km. vkolla 7, 3.ICSI 05/2010, siirtoon ei päästy. Hoidot lopetettu.

Carinna 38/34, lapsettomuuden syynä endometrioosi sekä vialliset munanjohtimet. Takana 1 IVF ja 1 ICSI. 2.ICSI 05/2010 nega, 1. PAS elokuussa

Chloe70: 39/42, yritystä alkaen 2002, ICSI+PAS+ERO 2004-2005, uudelleen yritystä uuden miehen kanssa alkaen 2007, miehen siittiöissä jonkun verran häikkää, 3/2009 1. IUI = nega, huhtikuussa 2. IUI = plussa, km 28.6. vk 9+4, 3. IUI 8/09, josta nega. 4. IUI 9/09. = nega, 1.IVF 10/09 tuoresiirto nega. 1.IVF:n 1.PAS nega, 2.PAS tammi-helmikuu 2010. 2.IVF huhtikuu 2010 nega. Pakkanen tyhjä, iui 06/2010 nega, clomit+oi 07/2010, 3.IVF syyskuu 2010

ekavekara 40+, 1. IVF 05/10 nega, 2. IVF 08/10

Frangipani 35/39, yritystä vuodesta 2005. 1. IUI 06/10 nega.

Iines-74: 35/40, yritystä takana kohta 6 v, hoidossa 8/08 lähtien, lapsettomuuden syy selittämätön. Takana 2 inssiä, 1. IVF tuoresiirto nega, 1. IVF:n 1.PAS nega, loput 3 eivät kestäneet sulatusta. 2. IVF 04/2010 nega, pakkaseen ei mitään. 3. IVF 09/10.

ikäneito70 40, miehen siittiöissä häikkää. 1. IVF 06/10 nega. 1. IVF:n 1 PAS elokuussa

janetski74 35/35, 2.ICSI 05/2010, siirtoon ei päästy. 3.ICSI elokuussa.

MariAnne-S 40/37, yritystä lähes 3 vuotta. 3x IVF nega, 4. IVF plussa, mutta KU. 5 IVF 06/10 nega

marinatar 36/36, takana 3 ivf tuoresiirtoa ja yksi pas, joista nega. 4. IVF elokuussa 2010

Marjaana71: 37/34 (33), yritystä takana 2 vuotta, tutkimuksiin keväällä 2009, lievä PCO, mies ok. Hoitona Clomit pari kiertoa. Yllätysplussa varsinaisia hoitoja odotellessa, josta km. Clomit vielä viiteen kiertoon.

Miisamari 36/36, ongelmana huonot siittiöt, 1. IVF (4/09), 2. ICSI (8/09), 3. ICSI 11/09 nega, 4. ICSI 04/2010 nega, 1.PAS 06/10 (siirtoon ei päästy, alkio ei kestänyt sulatusta), 5. ICSI syksyllä

Niiskunen 36/28, yritystä 01/09 alkaen. Mies ok, aukiolotutkimus ja laparoskopia tulossa syksyllä. Nyt clomit, pregnylit ja luget.

Ninnatar 36/32, luomuplussa hoitoon pääsyä odotellessa, joka kuitenkin ku.

pottu70: 40/42 v, kaksi inssiä 2009 (negat). 1. IVF 09/09, ei siirtoa (yksi epäkypsä solu), 2. IVF 11/09, siirtoon ei päästy. 3. ICSI 02/10, siirrettiin kaksi (kaikki), nega, 4.ICSI 05/10 nega, 5. ICSI elokuu 2010

Relish 35/38, 1.IVF?

Rosmariini -74:35/36, yritystä alkuvuodesta -08, tutkimuksiin keväällä -09, miehellä oligoastenoteratozoospermia, hypospermia eli huonolaatuiset simpat, 3 X IUI Väestöliitossa luonnolliseen kiertoon, kaikki negaa, nyt hoidossa Naistenklinikalla, ovulaation induktio Puregonilla ja Pregnylillä ja inseminaatio 12.1.2010, IVF/ICSI elokuussa 2010

Seinäkukkanen 45, 1.IVF nega, 2.IVF 05/10 nega, 3. IVF 08/10

Sharlin 35/42, yritystä takana n. 3,5v. 2xIUI, 1.IVF, 1.ICSI. IVF:ssä ja ICSI:ssä ei päästy siirtoon, huonolaatuiset munasolut. Jonottaa luovutettuja munasoluja. Hoito omilla, ICSI touko-kesäkuu 2010, siirtoon ei päästy.

Sinivatukka 40/37v / yritystä 2004 / Miehellä huippulaatuiset simpat ja itselläkin kaiken pitäisi olla ok / km 2004, 2005 /hoidot 2006 7 IUI 3 tuulimunaa / eka IVF vko 41, nega, 1olki pakkaseen/pas 2.12.nega. 2. IVF vk.13, nega. 2 PAS 25.9.09 = nega pakkanen tyhjä ja ikää liikaa julkiselle. 3. IVF helmikuu 2010, 3.IVF:n 1.pas?

Solakka Silakka 41/40, 3xIUI negaa, 1. IVF 02/10 plussa, joka kesken heti alkuviikoilla. 2. IVF vko 33

Soulmama: 36/39, yritystä -03 alkaen, IVF -04 nega, ero, luomuyritystä kahden eri miehen kanssa, ei tärppiä. 1.IUI 06/10 nega, 2. IUI syyskuu 2010

StellaR 38/45, yritystä takana n. 2 v., 4xIUI (kaikista nega), 2xIVF-hoito hyvälaatuisilla alkioilla (siirrot epäonnistuivat), 1xIVF onnistuneella siirrolla (nega) ja 1xIVF, jossa ei päästy siirtoon huonojen munasolujen takia. Mahdollisesti 5.IVF kesällä/syksyllä.

toivorikas-72 37/46, yritystä 4/2008. Pco-tyyppiset munasarjat, miehellä huonot simpat. Tehty 3xICSI, pakkasessa 4 alkiota, pas:it nega, 4.ICSI syksy 2010

Vesiheinä 39/43, yritystä n. 10v, 1.IVF plussa, josta km vk 9, 2 PASsia joista negat, 2. IVF tuoresiirto nega, PAS tammi-helmikuu 2010, sijaisvanhemmuus 05/2010. 3 IVF aikaisintaan syksyllä

wabisabi 41/40, takana 1 IUI, josta nega. 1. IVF 05/10, siirtoon ei päästy.
2. IVF elokuun alussa.

Plussanneet :heart:

Tikru70, tyttö syntyi 22.8.09............(3.ivf)
Maaria, poika syntyi 17.12.09...........(5.icsi)
Vaahtokarkki, tyttö syntyi 13.1.10....(3.icsi)
sarina13, tyttö syntyi 17.2.10..........(1 ivf:n 1.pas)
talvikauris, poika syntyi 24.3.10........(1.ivf)
tiki-71, LA 24.5.10 (tuplat)...............(3.ivf)
vilhelmiina72 (tuplat).......................(1. siirto luovutetuilla)
Auringonkukka, tyttö syntyi 30.5.10 ..(3.icsi)
tyhmäblondi73................................(1.ivf:n 1.pas)
idaliina, LA 13.7. ............................(2.icsi)
Möhkö-72......................................(1.ivf/icsi)
mileena.........................................(luomu)
Wäinö...........................................(luomu, inssiä odotellessa)
Mullu, LA 21.10. .............................(3. icsi:n 2.pas)
meriharakka....................................(2. ivf)
Villiheinä, LA 20.11. .........................(3.ivf/icsi)
wellamo.........................................(1. ivf:n 3.pas)
karmilla..........................................(1. ivf)
PetKat...........................................(1. ivf)
Liisa34...........................................(1.icsi:n 1.pas)
vilkas75..........................................(1.iui)
 
Iines Kiitos listasta. Mun tiedot on ainakin ihan oikein.

ON: Testasin hätähousuna negan. Aika epätodennäköistä, että se perjantaihin mennessä vielä muuttuisi plussaksi. Klinikan kesätauon jälkeen sitten uuttaa icsiä. En tiedä, oisko mahdollista selvitä vain yhdellä välikierrolla. Se on siinä ja siinä.
 
Liisa ei kannata vielä hätäillä, ennenkuin täti tulee kylään. Peukkuja vielä.

Mulle laitettiin tänään kortisonipiikki nilkkaan. Jänne tulehtunu, rasitusvamma. Nyt sit köllötellään kotona päivä. Tissit on kyllä vieläkin kipeenä, voiko menopur-piikitys vaikuttaa vielä? Maanantaihin asti pitäis vielä kärvistellä... Onnex tulee kummilikka viikonlopuksi hoitoon, niin on kivaa puuhailua. Ajattelin viedä hänet ekaa kertaa motskariajelulle, ei oo vielä koskaan istunu mun kyydissä. Hän on aivan innoissaan. :D
 
Heippa. Meillä piti olla tuo pas mutta eipä ollutkaan, alkiot kuolivat. Pakkanen siis tyhjä. Olo on jälleen kerran ihan sanoin kuvaamattoman surullinen. :'( Ei muuta tällä kertaa, en tiedä jatketaanko hoitoja ja jos jatketaan niin en tiedä milloin. :'( :'( :'(
 
Voi Liisa :hug: , jospa vielä odottaisit testipäivään/menkkoihin, ennenkuin heität kirveen kaivoon. On se kumma, miten se plussapuhuri kiertää tätä pinoa!

Miisamarille myös lämmin halaus. :'(

Iines, olet oikea aarre, kun jaksat päivittää listaa. Iso kiitos! :flower:

ON. Jollain tavalla kasassa taas. Ja nokka kohti uutta hoitoa. 2. inssi tehdään arviolta elo-syyskuun vaihteessa, mukana menossa tällä kertaa myös Puregon. Haen reseptit ensi viikolla, ja klinikan lomatauon vuoksi menee pari kiertoa luomuillen. Kesä taitaa siis kulua kekkereitä karttaen ja pakon edessä suojahiprakkaan turvautuen.

Pitkää pinnaa piinistelijöille!
 
Voi ei... Miisamarille lämpöä ja voimia!
Liisa, pidän peukkuja vielä, vaikka sitten sun puolesta jos et itse usko.

ON: Postissa tuli iso yllätys!!! Nimittäin, meidät kutsuttiin Naistenklinikalle marraskuun lopussa, ja meidät on pistetty suoraan IVF-jonoon. Ei siis inssejä lainkaan mukana julkisen puolen suunnitelmassa. Mistähän se voi johtua? Luulin että niillä aina aloitetaan.
Siinä mun lääkärin lähetteessä ei ole ollut muita tietoja kuin että kaikki perustutkimukset on Väestöliitossa hoidettu eikä vikaa ole löydetty (en ole viel lähettänyt papereita sinne, eli yksityiskohtia niillä ei vielä ole).
Mennään nyt kai kuitenkin nyt sit suunnitelman mukaan Väestöliittoon ensin inssiin jos ei kesällä nappaa luomuna.
Onks muilla vastaavaa kokemusta?
Vähän paremmalla tuulella tänään, tuntuu että on ainakin joku suunnitelma tässä nyt ja tietää mitkä on etapit jos ei omilla rahkeilla onnaa. Ja kun olen myös ihan väsynyt tähän lapsen"tekemiseen", tuntuu hyvältä ulkoistaa se jonnekin valkotakeille.. :LOL:
 
Miisamari, voi surku :'(
Anja, kuulostaa hyvältä etenemiseltä :)
Hienoa Iines tuo listan päivitys, kun ei vielä ole täällä niin kovin kauaa pyörinyt, että hahmottaisi muiden tilanteita kovin paljoa.
Meillä muuten rumbaan syynä nykyisen miehen kaikilla osa-alueilla heikoille pisteille jäävät simpat, siis vähän määrällisesti ja siitäkin vähästä paljon epämuodostuneita, eivätkä osaa juuri muuta kuin käsipohjaa.
ON: kuinka vaarallista on unohtaa lugeannos? Mä nimittäin eilen illalla unohin, vaikka tähän mennessä kun oon suunnilleen sekuntikellon kanssa nuuhkimiset ja pistelyt ja kaikki hoitanut :ashamed:
Edes jonkinlaisena selitysyrityksenä se, että mulla on hyperturvotus hellittäny niin, että pystyn jo nukkumaan ihan ok ja olinki tosi väsyny eilen ja UNOHIN!
 

Yhteistyössä