3-vuotias pissaa housuun...

Mikähän mahtaa olla vikana, kun reilu kolmevuotiaamme on alkanut pissaamaan housuunsa? On ollut toista vuotta kuivana ja nyt on pienet lirut vähän väliä housussa... Onkohan jotain ongelmaa vai eikö vain ehdi vessaan kesken leikkien?

Onko muilla ollut samanlaista ongelmaa??? Mua alko ahdistaa noi pissapöksyt ja laitoin pojalle vaipan illalla :whistle:
 
ja tulinkin just ettiin onko muita joilla pissataan housuun. Meiän poika täytti reilu 2 vkoa sitten 3v ja ollessaan n.2v2kk oppi päiväkuivaksi. Nyt on jo jonkun aikaa pissannut housuunsa,eikö se sit malta mennä vessaan vai mikä on kun monet pissaset housut menee pesuun yhden päivän aikana. Jos sitä muistuttaa et käypä pissalla tai kysyy et onko hätä niin sanoo vaan joo joo,käyn käyn tai ei oo pissahätä ja sit hetken päästä on pissannut housunsa. Väkisinkään vienti ei aina tuota tulosta. Alkaa hermot mennä..nyt on välillä sanonu että pippeliin sattuu ja kun kysyn mihin niin näyttää sitä mut mitään ei näy ja on sanonut että puristin sitä taas.Välillä oon huomannu et puristaa sitä aikas paljon.
 
Monesti lapset alkaa kastelemaan itteensä uudestaan jos elämässä sattuu joku iso (tai pienikin voi riittää...) muutos. esim. uusi vauva, uusi koti, uusi hoitopaikka yms....
Meillä 3,5v poika monesti pissaa housuun kun ei malta mennä pissalle kesken leikkien.
 
juu, meil alko tyttö ollessaan reilu 4v kun vauva tuli!!! ja sama jatkuu, vauva nyt 6kk..... tyttö pian 5. on aika raskasta. meil oltiin kans yli 2v kuivia jo. ja pissaa 5kin kertaa pvässä eikä KERRO vaan on niillä pissahousuilla !!!!!!!!
 
kun poika jatkoi valittamista välillä,että pippeli on kipeä.Käytiin lääkärissä ja sillä on esinahan tulehdus. Sai silmälääkettä hoitoon,eli nyt rasvataan aamuin illoin. Nyt jo on parempi vaikka illalla laitettiin ekan kerran ja yhtään vahinkoa ei oo tullut,eikä oo sanonu että pippeli olis kipee.Yövaippa oli tyhjä,vaikka yleensä on aikas painava aamulla. Saa nähdä kuinka etenee,mutta hyvältä näyttää.
 
Hyvä että teillä syy selvisi, meillä ei tietoa... Nyt ollut välillä kuivana mutta tänään oli taas lirahtanut. Tosin ei pissaa 'kunnolla' vaan lusikallisen, mutta silti ihmetyttää :eek: Suuria muutoksia ei ole juuri tullut, suuremmat oli keväällä :wave:
 
Meillä sama ongelma. Poika kohta 3v on ollu kuiva päivisin, mitä nyt välillä käy vahinko. Yöks pakko laittaa vaippa kun pissaa sänkyyn. Ei herää yöllä hätään. Valittanu myös että on pippeli kipee. Käytiin lääkärissä, mutta ei löytyny mitään vikaa. Onneks.. :)
 

Yhteistyössä