3-vuotiaiden äidit

  • Viestiketjun aloittaja Kirsi -74
  • Ensimmäinen viesti
Jambo
Meillä pienen sorttinen elokuun poika...tarkat mitat saadaan ensi viikolla mutta arvioisin että noin 92 cm ja 13 kg. Omalla käyrällään hitaasti mutta varmasti kasvaa. Reipas poika!! :heart: :heart:
 
LeenaK
Meillä elokuussa tuli 3v täyteen - mittaa neidillä 90.5cm ja painoa 13.4 kiloa. :) Vinkumista, raivareita, tosi hienoja mielikuvitusleikkejä ja äidin auttamista arki pullollaan. Kivasti leikkii kavereittenkin kanssa!
 
nomorebabies
Meidän esikoistyttö syntynyt toukokuussa -02. 3-vuotisneuvolassa mitat 91 cm ja 11,9 kg. Tosi kaunis, reipas ja sosiaalinen neiti ja aivan mahtava tyyppi!!! Päiväkuivaks tuli reilu vuosi sitten ja yövaippaki jäi nyt alkukesästä pois.
;) Terveisiä vaan kaikille 3-vuotiaiden vanhemmille!
 
NeitiNäpsäharmailee
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.06.2005 klo 09:38 Kirsi -74 kirjoitti:
Onko muita huhtikuussa 2002 synnyttäneitä? Täällä yksi... Poika kasvaa ja kehittyy. 3-vuotistarkastuksessa pituutta oli 101,5 cm ja painoo noin 17 kg.
Hih..aikas "samanlaiset" pojat meillä..
Poika syntyi Huhtikuussa -02 (KYS) ja painoi 3v nla:ssa 17kg ja oli 99,9cm pitkä. :heart:
 
anmaleol
Elokuun alussa juhlittiin meidan vanhimman tyttaren 3-vuotis synttareita. Painoa on kertynyt 17.9kg ja pituutta 102cm. Ahkera tytto on kaikenlaisia kotitoita tekemaan ja pikkusiskoa hoitamaan. kaiken uuden oppiminen kiinnostaa myos kovasti (numerot, aakkoset, muodot, kellon ajat, maat, liput yms.) Jo toinen vuosi 'koulumaailmassa' alkaa ensi viikolla..
 
meillä täyttää poika marraskuussa 3v.neuvolakin on jo varattu sinne lähelle synttäripäivää että sitte tiedän minkä verran on kasvanut. :/ =) paino taitaa ainakin huidella jossain tuolla 18kg:n hujakoilla koska on melko iso poika,ei mikään sirppana. :whistle: touhukas poika tuntuu olevan ja saa paljon huomiota kaikilta sisaruksiltaan(3vanhempaa sisarusta) sekä tietysti meiltä vanhemmiltaan.poika sanoo usein itestään että "mä oon iskän poika ja äitin vauveli" :heart: :D
 

Yhteistyössä