3-vuotiaat

Ois kiva tietää millaisia ne teidän 3 vuotiaat on!
Meillä tyttö 3v7kk. 108cm ja 16kg. Kauhea uhma tällä hetkellä(alkoi alkukesästä) mikään ei oo hyvä ja joka asiasta täytyy marista ja kiukutella.Kaikki on tosi dramaattista.Mahtuuhan niitä hyviäkin päiviä sekaan ja silloin hän on mitä kultaisin.
 
Meillä poika, pian 3v8kk. Pituutta hieman alle 100cm ja painoa n. 14kg.
Uhmaikäinen myös, mutta useimmiten kuitenkin äidin ja isin pikkupoika. Nyt alkanut kaikki "isojen poikien" jutut kiinnostaan. Jotenkin ottaa kaikki asiat kovin liioitellen. Jos/kun otetaan yhteen, niin sitten itkee ettei kukaan rakasta häntä. Tänäänkin piti isille soittaa töihin, että rakastaako isi häntä. Sitten vasta pystyi menemään päikkäreille.
Meille tulossa vauva nyt marraskuun alussa, että saapi nähdä miten suhtautuu. Ainakin kovasti odottaa vauvaa...
 
ÄIPPIS -84
Meillä poika täytti tänään 3v4kk. :D
105 cm ja 16kg. Uhmailut ja ongelmat meni ihmeelisesti ohi joku aika sitten. Nyt on niin ihana, herttainen ja sosiaalinen papupata. Kovasti odottaa vauvan syntymää, joka tosin on vasta maaliskuussa. Leikkii pikkusiskon kanssa kotileikkejä ja todella mielikuvitusrikas tapaus... On rapu horoskoopiltaan, että ihmekös tuo, että mielikuvitusta riittää. Tuntee itsensä jo niin isoksi pojaksi ja on siitä todella ylpeä. Kaksostenrattaat myimme pois kun poika oli 2v ja nyt ei olla seisomalautaakaan tarvittu toukokuun jälkeen. (vähän helpotusta äidille kun se kolmas tulee.) Täysin kuiva ollut kohta vuoden. Nyt on siis todella helppoo! =)
 
Kirsi -74
Meillä poika nyt 3 v 6 kk. Pituutta arvioiden noin 105 cm ja paino lienee 16-17 kg paikkeilla. Viimeisin neuvolakäynti oli 3-vuotiaana ja seuraava vasta 4-vuotiaana. Päiväunia ei millään rupeaisi nukkumaan, eikä hoidossa nukukaan, kotona joskus "vahingossa". Paljon erilaisia touhuja ja "näprääminen" kiinnostaa (palapelit, pienet legot yms.)

Uhmaa löytyy ajoittain, usein huono syömäinen. Mutta välillä niin ihana "enkeli" ja sylihoivan tarpeessa. Huolehtii kivasti pikkuveljestä (1 v.) ja jaksaa leikkiä tämän kanssa. Osaa etsiä kaapeista herkkuja/ruokaa ja jakaa niitä mielellään pikkuveljellekin. Siinä lyhyesti =)
 

Meillä poika 3v 6kk. N. 100cm ja painoa 14,5kg. Kamalan energinen koko ajan, hyppii, loikkii, pomppii, juoksee, kierii, laulaa, höpöttää. Tuntuu ettei rauhoitu hetkeksikään. Kaipaa kamalasti kavereita, eikä ulkona viihtyisi enää lainkaan yksin (siis vanhempien kanssa). Ei mitään kamalaa uhmaa päällä, mutta ruikuttaa ja kinuaa, jos jonkinlaista asiaa päivittäin. Yleensä ottaen aika mukava ikä, kun on niin sosiaalinen ja iloinen ja hauskoja juttujakin kuulee päivittäin.
 
Meillä tyttö 3v5kk ja kauhea uhma tullut ihan nyt lähiaikoina! välillä tuntuu eläminen ihan taistelulta kun on kaikkea vastaan, sitten kuitenkin voi hetken päästä olla todella kiltti ja kaikki on hyvin. just oli mukana pari viikkoa sitten pikkuveikan neuvolakäynnillä ja halusi itsekin mitattavaksi, niin oli 104 cm pitkä ja 16,2 kg. ennen on ollut tosi sosiaalinen ja iloinen, kiinnostunut muista ihmisistä ja asioista. nyt sitten vähän pitää periaatteestakin olla "epäkiinnostunut", ainakin aluksi.
 
supu-78
Meijän neiti täytti 29.10 3 vuotta. 91 cm 12,8kg Topakka tyttö,itsepäinen ja nyt ruvennu hoitaa pikku veljeä (7kk) innoissaan ja leikkii ja pitää pojalle seuraa samoin pitää äitiä avittaa kotitöissä ja välillä on hirvee uhmis. Tykkää rakennella palapelejä,tietokonetta oppi käyttämään ja omatoiminen ISIN prinsessa. =)
 
Neiti 3v 2kk. Pituutta 95cm. Uhmaa ja tällä hetkellä kaikki on EI- ei mennä nukkumaan, ei haluta syödä perunaa, veljen kanssa leikkiminen ei oonnistu. Nukkumaan mennään tappelun kera ja suuttuu jos veli saa valita kirjan. Kikki muu on ei, paitsi isän kanssa leikkiminen ja muu oleminen.
Nyt on alkanut leikkimään ruuan kanssa ja yleensä aterialla menee tolkuttomasti maitoa ja ruokaa taas lusikka tai pari.
 
felicia
meijä poika on nyt 3v2kk... painaa n.14kg ja on n.95cm... pieni mutta pippurinen... ei ikinä halua mitää,ei ikinä...niin hän ruukaa sanoa... =) ihan poika niin huumori juttuja selittää ettei niille voi ku nauraa..naapuritki nauraa!! =) viihtyy paljo yksin,ei mee läheskää aina muitten mukaan leikkiin.oikea isin poika!! :'(
 
Meillä 3v10kk tyttö, kesällä mitat olivat 106cm ja 18(?)kg. Kauhea uhma ollut nyt pari kk ja välillä tunnen itseni kyllä niin kyvyttömäksi ja epäonnistuneeksi kun en saa tyttöä kuriin :ashamed:
En tiedä johtuuko osa tulevasta vauvasta, la 24.11, sillä haluaisi jatkuvasti kaikkien huomion itseensä. Jos esim aikuiset puhuvat, niin puhuu tai laulaa vieressä juuri niin kovaa, että joutuu puuttumaan eikä sekään mitään auta. Odottaa kyllä vauvaa ja kaikissa vauva-askareissa mukana.
Me vanhemmat olemme kyllä molemmat aika jääräpäitä, joten toisaalta en yhtään ihmettele.. :D
Sainpas purettua.. Tultiin juuri veljeltäni, jossa taas tyttö käyttäytyi niin ala-arvosesti, että kyllä hävetti.
On tietysti hyviäkin hetkiä, mutta ei yhtään kokonaista päivää!
 
Hauska kuulla et teil on tämmöstä. Meidän neiti 3,5 vuotta eikä oon yhtään tommonen uhmakas. Tai sit johtuu siitä, kun on ollu voimakastahtoinen jo syntymästä ja jääräpää niin ei oo tullu erikseen tollasia uhmakausia. Että tarvis miettiä mitä tekis.
 
meillä on 3v5kk poika, pituutta 106 ja painoa 20 kiloa. Välillä joutuu vielä syöttämään, pikkuveli syö melkein paremmin itse(ikää 1v7kk).
Kerhossa viihtyy hyvin (kerran viikossa ,2h kerralla)Reipas poika muuten.
 

Yhteistyössä