<3 PIKKUKAKKOSTA TOIVOVAT Vol.25 <3

:hug: Kaikille tädin yllättämille!

Tervetuloa Tilke! Mun puolesta ainakin saa vuodattaa omaa turhautumistaan, eiks tää oo sitä varten et täällä voi kertoo omat ilot ja huolet!?:) Oon joskus kuullu sanottavan et jos eja tulee helposti, nii toka ei ehkä niinkään helposti...mut siis uskomuksia vaan! Meillä kesti tuota ihanaa poikaa yrittäessä reilun vuoden, siskolla tärppäs eka 4 kierrosta ja tokaa yritti lähes vuoden, siin välissä tosin 2 keskenmenoo. Toivottavasti vyöhyketerapiasta ym. ois apua! Mäkin aattelin et pitää kohta ottaa apukeinot käyttöön, siitä kierrosta ku viimeks raskauduin, söin e-vitaminia, raskausvitaminia, join aloe veraa ja greippimehua:whistle:

).( ei mitään erikoista, tuskin ovis onkaan tulossa, ehkä toi imetys sotkee vielä. Tekis mieli vähentää imetystä, mut tuntuu jotenkin tyhmältä tehdä niin vaan vauvakuumeen takia:|

Rouva Möppiäiselle tsemppiä, jospa ne testit tänään kotiutuisi ja pääsisit testaamaan!

funny87 aika pitkän ajan pyysivät odottamaan, näin kuumeilijalle toi aika on pitkä, vaikka tietty tosiasissa on just varmaan sellanen aika mis kerkee tapahtuu suunta jos toiseen ja asioihin tulee selvyys. Aika hassua vaan et ne eivät antaneet ees verikokeisiin lähetettä, luulis et ton hcg-arvon määrityksen oisivat voineet tehdä.
 
Hei, tulin vaan nopeasti ilmoittamaan, että ihan rehellisesti se vaan taisi olla se todennäköisin, eli ovis, joka sai ne ovistestit räikyvän punaisiksi. Aamuinen ovistesti oli jo vaalentunut yhtä vahvaksi / hitusen haaleammaksi kuin kontrolliviiva, ja Pregcheckin raskaustesti yhä negaa. Jännä vaan, kun noihin tosiaan näyttää tulevan viivanpaikka tai "varjo", jota ei mielestäni aiemmin ole tullut. Tietääpähän seuraavalla kerralla, ennen kuin alkaa uskoa raskauteen noin hääppöisin perustein. Nyt siis dpo 2 ja kp 34. Kattellaan parin viikon kuluttua uudelleen. Tulen myöhemmin kommentoimaan muita, kunhan ensin nuolen täällä omia haavoja...
 
Plussa! :O :heart:

Testit tuli ja revin paketin vauhdilla auki ja niin vaan laihasta päiväpisusta sofi one steppiin heti alkoi piirtymään viiva. Ei tarvitse tihrustella vaan näkyy aivan selvästi.. Apua! Tuntuu niin epätodelliselta, meille on tulossa toinen vauva toukokuusssa jos kaikki menee hyvin.

Teen huomena aamusta viikkonäytöllisen digin ja eiköhän nuo kaks liuskaakin tule käytettyä :LOL:

Nyt pitää miettiä, miten miehelle ilmottaisin :kiss:

Oon ihan täpinöissäni täällä ja tuntuu, ettei ajatukset pysy kasassa!!
 
  • Tykkää
Reactions: Tiuhti83
Mahtuisko mukaan??!:wave:
Meillä poika syntynyt 1/10 ja nyt toinen olisi enemmän kuin tervetullut! :heart: Ehkä hieman vielä taustailen, kun kierrot ei ihan selkeet. Minipillerit lopetin heinäkuussa, joiden jälkeen menkat elokuun lopussa. Nyt ois meneillään kp12/?. Minipillereiden kanssa ei kunnon menkkoja tullut ollenkaan kuin juuri ennen pillereiden lopetusta. Jos siitä lasken, niin ekojen luomumenkkojen kierto ois ollu 45pvää, mut jos pillereiden lopetuksesta lasken, niin sitten 35. Ensimmäinen ovulaatio oli ihan järisyttävä oireineen, mutta jäi tietenkin hyödyntämättä ollessani vkl yksin kotona...Nyt odottelen toista ovista ja toivon, että olisi yhtä voimakas! :D Näillä siis mennään.

Onnea Rouva Möppiäinen plussasta! :heart:
 
Täytyi tulla ihan vartavasten katsomaan onko Rouva Möppiäinen saanut plussan :) ONNEA!!

Mää tilasin eilen ovulaatiotestejä. En oo ennen niitä käyttäny, enkä ikinä ovista varmaks huomannu. Ajattelin kokeilla aamulämmön mittaustakin ja ehkä varmuuden vuoks heilutella peittoja joka toinen päivä (kunhan tää vuoto eka vähenee) että varmasti on sit edes yritetty. Niin ja mitä muita keinoja oli? Greippi mehua ja foolihappoa?
 
rouvamöppiäinen! onneva!:flower:

danuli79 mä just vauvakuumeen takia oon vähennelly imetystä ja eilen illalla sovittiin miehen kans et nyt loppuu yöimetykset vaikka huuto raikais naapuuriin saakka:D yritän saada imetysväleiks ainakin 4-6 tuntia ja yölle sen 10-12 tuntia. Eiköhän ala tapahtumaan! Kannattaa kokeilla! minkä ikänen teiän esikko on? Meillä täytti just tänää 10kk joten hapanmaitotuotteetkin alotetaan joten ei oo tissimaito enää niin tärkeetä :)

myhmeliini pahoittelut tädistä:hug: ja sit mikä on kehäraakki?:D kuulostaa hupaisalta:D

On: ei mitään, se tiputtelu vuotokin loppu eikä se ollu ku pari tippaa kirkkaanpunasta verta-todella outoa. Tilasin nyt niitä ovis testejä et sais ees tietää onks mitään ovulaatiota yhtään koskaan..nyt oottelen miestä kotiin ja kellistän sen simopajahtiin heti kun se tulee varmuuden vuoksi :D toivottavasti esikko vaan nukkuu sit vielä päikkyjä ;)
 
Jos nyt kommentoisin muitakin, enkä vaan selitä omista turhiksi osoittautuvista jutuista...

Ensinnäkin todella paljon onnea Rouva Möppiäiselle, vau!

Tiirulle ja Myhmeliinille pahoittelut. Jospa tämä kierto olisi sitten se teidän kierto.

Danuli jospa sinäkin tulet sitten kohta taustalta yrittävien joukkoon. Eikun vaan kaikki peliin, jotta miehen saa kellistettyä! Meillä mieskin on ihan vauvakuumeissaan, joten kun on otolliset hetket, hän kyllä "hoitaa hommat", vaikka meitä kumpaakaan ei huvittaisi sillä hetkellä petipuuhat pätkääkään.

Caisachu toivottavasti ei ala vuotamaan liian pian oviksen jälkeen. Itselläni on parissa viime kierrossa jäänyt luteaalivaihe tosi lyhyeksi, ja nyt jännätäänkin, että saisiko siihen lisää pituutta... Ei taida vauvantekopuuhat oikein onnistua, jos luteaalivaihe jää alle kymmenpäiväseksi, niinkuin minulla viime aikoina.

Neiti Näpsän äiti, oletko malttanut olla testaamatta? Joko on viivanpaikka saanut väriä? Jännään täällä puolestasi!

Toivottavasti Eebowin talletukset menee käyttöön. Torstai kaikki keinot käyttöön vaan! Itsekin ajattelin, et voisi ensi kierrossa kokeilla sitä greippimehua.

Hipsu86 jospa imetyksen vähentäminen toisi selvyyttä kiertoihin / tiputteluihin. Itselläni näytti imetys olevan vähän turhankin tehokas ehkäisykeino, kun vieläkin, neljä kuukautta imetyksen loppumisen jälkeen, ei hormonit taida olla ihan oikeilla urillaan vauvansaamista ajatellen.

Voi Funny87, inhottavaa ja harmillista odottelua... Mutta kyllä ne asiat selviää... Voisiko stressi aiheuttaa myös noita oireita? Ihme kyllä, että et saanut edes lähetettä verikokeisiin hcg:n tarkistamista varten.

Tilke ja diiselikissa tervetuloa mukaan!

Minne muuten pitäisi hakeutua näissä vauvahaaveasioissa asioiden tarkistamista varten? Tarkoitan sitä, että jos kierroissa on selvästi jotain häikkää, niin minne pitäisi mennä jatkotutkimuksiin? Neuvolaterkkari sanoi aikoinaan, että puolta vuotta imetyksen loppumisesta pidetään rajana, jolloin kuukautiskierron tulisi olla jo normalisoitunut, ja kun kerroin yrityksen alkamisesta totesi hän, että ei kannata hirmu kauaa tuloksettomasti yrittää, ennen kuin hakeutuu lääkärille. Nythän kuukausia alkaa kertymään, joten ajattelin, että mihin kannattaisi ottaa yhteyttä. Neuvolaan? Terveysasemalle lääkärille? Perhesuunnitteluneuvolaan?
 
Tervetuloa uudet :wave:
Diiselikissa lisäsin sinut listalle, täydennetään tietoja sitten kun tulee selvyys. :)

Rouva Möppiäinen SUURET Onnittelut :heart::flower:

Tyllerömamma mun mielestä taisi olla niin että lääkärille tai gynelle jos menisi keskustelemaan niin siitä mentäisiin sitten eteenpäin asian kanssa.


Enpä ole enempää testejä tehnyt kun ei ole, ja ajattelin sitten uuden vasta tehdä jos torstaina ei ole vuoto alkanut.
tarkastelemassa käyn vessassa vähän väliä kun tuntui että jotain holahti mutta oli ilmeisesti valkkaria (?). Mutta siis edelleen siis odotellaan ja kuulostellaan. :)
 
Kiitokset onnitteluista :) Täällä on vieläkin vähän pöllämystynyt olo :xmas: Digin tein nyt aamulla ja siinä oli raskaana 2-3, mikä vastasi kyllä aika hyvin niitä ovistuntemuksia. En oikein jaksanut uskoa tärppiin, kun oireita ei ollut mutta eipä niitä näimmä tarvitakaan! :whistle:

Suuntaan nyt tuonne odottajien puolelle, mutta toivotan teille kaikille roppakaupalla plussausonnea!! :flower: :wave:
 
************Torstai 8.9.2011************


Mukana:

tiiru.............................poika 5/10........kp2/32..........yk4
Myhmeliini.................... 10/09..............kp 2 /26-28....yk6
torstai............................11/10.............kp3/42...........yk1
Eebowi.........................poika 10/08......kp6/33...........yk2
tilke..............................poika 7/10..... kp7/24-27........ yk4
Hipsu86........................poika11/10......kp7/28..........yk3
Meriheponen.................Poika 6/10.......kp8/34..........yk2
Cristall...........................tyttö 7/09.......kp 11/28........yk1
diiselikissa.....................poika 1/10 ......kp kp13/?
pillipöllö........................poika-07.........kp15/27-31.........yk 2
TaCa............................poika 12/10..... kp16/28........ yk1
Andreana......................tyttö 2/11.....kp16/24-30...........yk1
Tiuhti83.........................poika 03/06....kp17/26-29....yk2
mihu.................................................kp17/27.............yk3
Caisachu.......................tyttö 06/09.......kp19/ 28........yk4
Villany...................................2/10........kp22/32........yk2
samaria.................................2/10........kp22/28.........yk 4
santsu_82......................poika7/10.......kp24/25..........yk3
_TiNy_...........................poika1/05.......kp25/26-28.....yk8
ki7i........................................../11........kp28/28.........yk1
BiBa.......................................10/09.........kp29/32......yk2
Neiti näpsän äiti............ tyttö 10/08......kp33/28-32.....yk8
Tyllerömamma......................4/10......kp35/28-31......yk5
Tiitulainen.....................tyttö 6/09.........kp39/24-28....yk12
Princessa......................poika 7/08........kp45/28-30....yk2
funny87.........................poika 11/09.....kp48/34..........yk2
Murumii...................... .tyttö 9/08.........kp60/24-28......yk9
Johannäss....................
Tanza...........................
Waaka.........................

TAUSTAILIJAT
murgu
danuli79
UusiVauva82


Plussanneet 2011:


Syyskuu2011
Rouva Möppiäinen(yk3)

Elokuu2011:
Vomppis(yk5),chamon (yk2), Pöhköfantti(yk2)

Heinäkuu2011:
Kellukka (yk10), Xamora, Loretta, Taikapapu (yk10), nahhn (yk2), valle, susanna85 (yk2),äittä-83 (yk1), LittleStar (yk1)

Kesäkuu2011:
Emmuska10 (yk 3), Maria-08 (yk 3), Kolibro yk?

Toukokuu2011:
ellen- (yk0), Maira (yk 3), Jemppi (yk1)

Huhtikuu2011:
Nauruprinsessa (yk 3), Toimistomyyrä (yk 3), Meritähti82, Astre (yk 14)

Maaliskuu2011:
RiverFlows (yk4), Pistepirkko (yk 8), Sannuli88 (yk 3), Hannaliina (yk 1)

Helmikuu2011:
Matilda-08 (yk3),AJ (yk3), Miina84 (yk4), Minnuska89 (yk 13)

Tammikuu2011:
Salaisiahaaveita(yk 2), Ninnu-liini (yk6), Äippää (yk 2), Mirage (yk 4), Talvicci (yk2), Nessu86, Dirty Dancing (yk9-10), Neiti Nöttiäinen (yk3), kikka89, Danone81 (YK3)[/QUOTE]
 
Viimeksi muokattu:
ihanaa Rouva Möppiäinen!!! :flower: todella paljon onnea!! hei tytöt, näitä lisää!! :wave:

funny87 tsemppiä... :hug: ei varmaankaan ole kivaa vaan odotella, mut jospa jotain tapahtuis jo tän kolmen viikon aikana.

torstai käytän aamulämpömenetelmää ja limojen tarkkailua ja tähän asti se on riittänyt loistavasti ovulaation ennakoimiseen ja jälkikäteen varmistamiseen. aamulämmön hyvä puoli on todellakin siinä et se on yks niitä harvoja keinoja varmistaa että ovis todellakin on tapahtunut. ja sit ku oon tämmönen analysointifriikki ni mikäs sen mukavampaa kun vertailla lämpökarttoja... :LOL:

imetysjutut on välillä niin hankalia... ite yövierotin tytön reilu 1,5 vuotiaana kun en ite raskaanaollessa ja hirveessä kuumeessa todellakaan pystyny yöimettämään ja päiväimettää oli pakko ku muuten olis rinnat räjähtäny. oli aivan hirveetä sekä tytölle että itelle! :O mut sen jälkeen on palailtu pikkuhiljaa entiseen. :) omat kierrot oli vakioita siitä lähtien ku tyttö oli jotai 9kk ja ne oli vakiot vielä viime kesäisen keskenmenon jälkeen, mut nyt viimesimmän keväisen keskenmenon jälkeen on kierrot ollu aivan sekasin jo puol vuotta. ei kivaa. mut siis se on selvää ettei omalla kohdalla imetys (onneks) vaikuta. useempi kaveri on lopettanu imetyksen siinä toivossa et kierrot palautuis, mut ei se aina ole ollut niin nopeeta se palautuminen sillonkaan eli jokatapauksessa kärsivällisyyttä tarvitaan.

).( eilen dpo5 ja taas vaihteeks rusehtavaa valkovuotoa. en jaksa taas!! |O tää vuoto alkaa kierto kierrolta aina vaan aikasemmin. :headwall: vasemmanpuolen muniksia juilii taas, vaikka tässä kierrossa ovuloin selkeesti oikeelta. taitaa häikkä olla sillä puolella. noh, pari kk pitää ootella ennenku pääsee ultraan, joten kärsivällisyyttä. gyne sano et toivossa voi kuitenkin elää joka kuukaus, mut enpä taida tässä kuussa jaksaa. 3kk peräjälkeen jo näitä ihme välivuotoja. :stick:

onneks tänää mennään miehen kotikaupungin vuosittaisiin bileisiin, joten (toivottavasti ainakin) on maanantaihin asti muutakin ajateltavaa.
 
Nyt on kp 11 ja kp 14 heiluteltu peittoja. Eilen vihlo muniksien kohalta, eli uskoisin et oviksesta johtuvaa.
Vieläkään en tosin oo päässyt selville, et onko ovis samana päivänä kun kivut vai miten se menee? :)

Nyt alkaakin sit piinalliset 2 viikkoo :D
 
Todella paljon onnea Neiti Näpsän äiti!!! Mieletöntä! Jatketaan vaan kaikki samaa rataa :p *muoks* ja pakko vielä lisätä, että hieno päivä plussata näin Taimin nimipäivänä!

Jotenkin musta näyttää, että tuolla listan päivitystehtävällä on hedelmällisiä vaikutuksia. Vai muistanko ihan väärin, että nyt muutaman kerran päivitystehtävän itselleen ottaneella on tärpännyt piakkoin pestin alkamisesta?

Itse ajattelin tehdä vielä viimeisen epätoivoisen varmistustestin huomenna aamulla, ja´jos tai KUN se on negatiivinen, alan odottamaan seuraavaa kiertoa, joka ei toivottavasti ala nyt jo viikon päästä ovisplussasta.

+++++++ kaikille ja tsemppiä sitä tarvitseville!
 
Viimeksi muokattu:
Jaahas, tämän aamun testi oli sitten nähtävästi nega, tai no jotain siinä kyllä näkyy tietyssä valossa ja käännellen.Et taisi olla väärä hälytys tai sitten viallinen testi.

Outoa sinäänsä kaikki menkkajuilinnatkin katosi eilen tuhka tuuleen , pissalla ravaan edelleen ja olen kuin sika röyhtäilen kokoajan, niin ja aivastelu pahenee.

Mutta kaipa sitä olisi sitten iltapäivällä taikka huomenna kokeiltava toista testiä, katsotaan sitten miten käy.
 
************Sunnuntai 11.9.2011************


Mukana:

funny87.........................poika 11/09.....kp4/35->48..........yk3
tiiru.............................poika 5/10........kp5/32..........yk4
Myhmeliini.................... 10/09..............kp 5/26-28....yk6
torstai............................11/10.............kp6/42...........yk1
Eebowi.........................poika 10/08......kp9/33...........yk2
tilke..............................poika 7/10..... kp10/24-27........ yk4
Hipsu86........................poika11/10......kp10/28..........yk3
Meriheponen.................Poika 6/10.......kp11/34..........yk2
Cristall...........................tyttö 7/09.......kp14/28........yk1
diiselikissa.....................poika 1/10 .... kp16/33-35.....yk 1
pillipöllö........................poika-07.........kp18/27-31.........yk 2
TaCa............................poika 12/10..... kp19/28........ yk1
Andreana......................tyttö 2/11.....kp19/24-30...........yk1
Tiuhti83.........................poika 03/06....kp20/26-29....yk2
mihu.................................................kp20/27.............yk3
Caisachu.......................tyttö 06/09.......kp22/ 28........yk4
Villany...................................2/10........kp25/32........yk2
samaria.................................2/10........kp25/28.........yk 4
santsu_82......................poika7/10.......kp27/29..........yk3
_TiNy_...........................poika1/05.......kp28/26-28.....yk8
ki7i........................................../11........kp31/28.........yk1
BiBa.......................................10/09.........kp32/32......yk2
Neiti näpsän äiti............ tyttö 10/08......kp36/28-32.....yk8
Tyllerömamma......................4/10......kp38/28-31......yk5
Tiitulainen.....................tyttö 6/09.........kp42/24-28....yk12
Murumii...................... .tyttö 9/08.........kp63/24-28......yk9
Nöhvi............................
Johannäss....................
Tanza...........................
Waaka.........................

TAUSTAILIJAT
murgu
danuli79
UusiVauva82
_Lumi_


Plussanneet 2011:


Syyskuu2011
Rouva Möppiäinen(yk3)

Elokuu2011:
Vomppis(yk5),chamon (yk2), Pöhköfantti(yk2), Princessa(yk2)

Heinäkuu2011:
Kellukka (yk10), Xamora, Loretta, Taikapapu (yk10), nahhn (yk2), valle, susanna85 (yk2),äittä-83 (yk1), LittleStar (yk1)

Kesäkuu2011:
Emmuska10 (yk 3), Maria-08 (yk 3), Kolibro yk?

Toukokuu2011:
ellen- (yk0), Maira (yk 3), Jemppi (yk1)

Huhtikuu2011:
Nauruprinsessa (yk 3), Toimistomyyrä (yk 3), Meritähti82, Astre (yk 14)

Maaliskuu2011:
RiverFlows (yk4), Pistepirkko (yk 8), Sannuli88 (yk 3), Hannaliina (yk 1)

Helmikuu2011:
Matilda-08 (yk3),AJ (yk3), Miina84 (yk4), Minnuska89 (yk 13)

Tammikuu2011:
Salaisiahaaveita(yk 2), Ninnu-liini (yk6), Äippää (yk 2), Mirage (yk 4), Talvicci (yk2), Nessu86, Dirty Dancing (yk9-10), Neiti Nöttiäinen (yk3), kikka89, Danone81 (YK3)
 
Viimeksi muokattu:
Toivottavasti viiva sais lisää väriä,Neiti Näpsän äiti!

Mä näin taas viime yönä painajaisia! Yök! Oon nähnyt painajaisia ehkä pari kertaa muuten kun raskaana ollessani. On siis ollut joka raskaudessa ihan oire noi painajaiset. Jos kierto olis 10 päivää edellä, niin sanoisin et oon varmasti raskaana. Nyt en uskalla :D
 

Yhteistyössä