3 lapsiset perheet, onko teillä kuivausrumpua?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
harkitsemme kuivausrummun ostoa mutta mietityttää jos se jää ihan turhaksi ostokseksi. Nyt meillä aika uusi kone jonka linkousteho 1400, kannattaako vielä hankkia rumpu? Olisi kiva kuulla mielipiteitä.
 
vieras
Me ei tarvittu vielä silloin kuivuria. Ostettiin sit ku nelonen synty ja käytin vaippina harsoja. Sit ei enään telineet riittäny kuivatukseen kun en tykkää et ne telineet on pitkin taloa.
 
kinuski
Meillä ei ole kuin 2 lasta, mutta tuo kuivuri ihan ehdoton kun pyykkiä pesen joka päivä. Kesällä ei tule juurikaan käytettyä kun voi ulkona kuivata, mutta talvella käytän päivittäin.
 
ab
Meillä on vain 1 lapsi mutta pieni kerrostalokaksio, joten kuivausrumpu on ystävä. Ihanaa kun saa vaikka vuodevaatteet pestyä, kuivaksi ja takaisin sänkyyn samana päivänä.
 
no on!
meillä tasan yks lapsi, mut kuivuri on ja tulee aina olemaan. kesäisin kuivattelen ulkona, mut talvella käytän lähes kaiken pyykin kuivurissa. tähän mennessä ei oo yksikään vaate menny pilalle, koska kuivurit ei niitä pilaa vaan vääränlainen pesu, aineet ja käyttö. kuivuri ei myöskään tänä päivänä oo mikään sähkösyöppö niinkuin väitetään. pyyhkeet ja lakanat saa sillä ihanan pehmeiksi, ja vaatteista sen rasittavan nukan pois mikä näkyy parhaiten mustissa kamppeissa.

mä en koskaan kuivaa mitään ihan täysin kuivaksi, vaan sen verran et sähköisyys ja nukka lähtee ja sit ripustan telineelle kuivumaan loppuun.
 
Ei ole kuivuria, neljäs lapsi tulossa. Pyykkiä kuitenkin pestään joka päivä.

Meillä on kaksi siivellistä pyykkitelinettä, yksi siivetön pyykkiteline (joka on vain varalla), ja lisäksi saunalla narut lakanoita ja muuta suurikokoista varten.
 
On rumpu. Pyykkiä tulee kyllä koneellinen päivässä, eikä meillä ole tilaa kuivatella sitä telineellä sisällä. Ja kosteus pyykeistä ei ole hyväksi vanhan talon rakenteille. Rummun ansiosta voin pestä vaikka 7 koneellista yhtenä päivänä jos huvittaa, eikä tule myöskään ongelmia siitä mihin ripustella lakanoita kuivumaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ab:
Meillä on vain 1 lapsi mutta pieni kerrostalokaksio, joten kuivausrumpu on ystävä. Ihanaa kun saa vaikka vuodevaatteet pestyä, kuivaksi ja takaisin sänkyyn samana päivänä.
Meillä myös näin. En jaksa katella koko ajan pyykinkuivaustelinettä olkkarissa.. Mutta tietenkin ilmankin pärjäisi. Kolmen kanssa kyllä helpottaa ihan varmasti pyykkäämistä.
 
Meillä on kolme lasta ja jahka talo ostetaan, niin todennäkösesti myös kuivausrumpu hankitaan....tällä hetkellä siis sitä ei ole ja pyykattavaa on niiiiin paljon, että narut ja telineet on koko ajan täynnä :kieh: jäispähän ainakin pyykkien kuivumaan ripustamisen verran aikaa jollekin kivemmalle :)
 
vieras
meil 3 pientä ja ei oo rumpua.ilmankin pärjää,ei olla ees hankkimassa. en tiiä näi kesäl o ollu hyvä kuivattaa pihalla isolla narulla ,mut saa nähä mite talvella? ei kumminkaa rumpua ole,2kuivaustelinettä löytyy ja ne on aina täynnä pyykkiä...joten pyykkiä kyl tulee PALJON =)
onnex on kylppärissä tehokas lattialämppäri,kuivuu pyykit yleensä yhessä yössä ;)
 
kolmen äiti
Alkuperäinen kirjoittaja kinuski:
Meillä ei ole kuin 2 lasta, mutta tuo kuivuri ihan ehdoton kun pyykkiä pesen joka päivä. Kesällä ei tule juurikaan käytettyä kun voi ulkona kuivata, mutta talvella käytän päivittäin.
peesi, mutta meillä 3 lasta :)
 
Kaksi lasta ja on kuivausrumpu, mutta tulee käytettyä oikeastaan aniharvoin. Ostin sen meille tänne "uuteen" taloon aikoinaan ja on se hyvä olemassa. Talvella tulee eniten käytettyä, kuivatan siinä pyyhkeet ja liinavaatteet, tulee ihanan pehmeitä eivätkä pölyä niin paljon.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Vasta kun viides syntyi hommattiin sellanen, mut harvoin käytän.
Minä en ymmärrä miksei sitä rumpua sitten käytetä kun sellainen on? Pyykeistä tulee pölyttömämpiä, kuivuvat nopeasti, ei kuivaustelineitä seisomassa pitkin poikin. Kesällä tulee sentään sähkönsäästöä jos kuivaa ulkona, mutta viehän se sisällä telineessä kuivuvakin pyykki energiaa, joten ei se rummun käyttäminen niin hirveän kallista ole.

Pidätkö pyykkien ripustamisesta sitten niin kovasti vai?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
meillekkään ei tule-enää!Meillä oli uusi rumpu ja säästettiin 1200e sähkölaskussa ,kun hävitettiin pois....
Pyh ja pöh! Nykyaikainen rumpu vie päivittäin käytettynä sähköä suunnilleen 50 euron edestä vuodessa, jos pesukoneessa vain on järkevä määrä linkouskierroksia eikä pyykki jää liian märäksi.
 
Vilukisu
Meillä ollut rumpukuivuri aina. Minä kuivaan sillä vaan, jos ei enää mahdu narulle tai on muuten kiire saada kuivaksi jotain. Kun tykkään esim. pyyhkeistä enemmän niin, että ovat vähän karheita, kuivaavat paremmin. Mies kun pesee pyykkiä, kuivaa rummussa ihan kaiken.

Minusta rumpukuivuri on ehdoton. Vaikka sitä ei aina käyttäisi, se on hyvä olla olemassa.
 

Yhteistyössä