*** 3-kymppiset ensikertalaiset, vol.10 ***

iitukka81: Luin kirjoituksesi tuosta kohdun nipukasta, niin väännätkö mulle rautalangasta et mitä tarkoitat.. (minne sen sormen pitää työntää :LOL:

Talviaurinko: Luget on suttuisia siksi et muutama tunti alakertaan asetetun tabletin jälkeen se alkaa vuotamaan sieltä pikku hiljaa valkoista tabletti "massaa/töhnää" pihalle ja sillo pikkarit on ihan valkoiset. muuten noista ei oo havaittavaa vaivaa. Tai no ilmeisesti siirtää tädin tuloa, vaikka lopetin niiden käytön heti kun sain negat R-testiin.
Niin onhan se aikaista tehdä tehti 12 dpo ja tokikaan se nyt niin luotettavaa ole kaikille koska jollain hcg-arvon nousussa vaan menee niin pitkään ennen kuin alkaa näkyä. Mut Luget on vaan tukevat ja kyl testasin vielä dpo 15 aikaankin, mut nega joten siksi lopetin ettei kierto veny liian pitkäksi.

Ps. kiva kun seurailet meitä sieltä toisestakin keskustelusta (Clomittaret 2014):hug:

Marjee: Mitä kuuluu gyne käynnin jälkeen?

ON: Huomenna on siis n.polille aika ja sit tehdään suunnitelmat next kiertoon. Täti ei siis lugejen lopettamisen jälkeen vieläkään ole tullut (myöhässä 3 pv) mut silti r.oireita oli enemmän 7-12 dpo kuin NYT :O ja sit r-testiin pari krt nega niin siitä ajattelin et taitaa olla täti vaan tulossa mut myöhässä. Mitä lekuri sanoo niin selviää huomenna, uskon et piikitys jatkuu mut onko lisää IU:ta tiedossa, ehkä.
Perhana ne simppatestin tulokset ei ole mulla vieläkään tiedossa, ehkä huomenna.:D

Mietin vaan tuossa et pitäiskö tikuttaa aamulla vielä kerran jos mulla onkin hidas HCG tai no ehkä se näkkyy huomisessa ultrassakin et mikä vatsassa on menossa. Eli "mitä jäbä duunaa- siellä"
 
Viimeksi muokattu:
Chiligail, niin siis kun sormella sorkkii tonne alas niin oviksen aikaan ja hiukka ennen menkkoja se kohdun nipukka pitäisi tuntua. Mutta jos olisi raskaana niin se ei tunnu. Eli ilmeisesti ennustaisi raskautta. Tämä voi olla sitten ihan huuhaata :D
Täältä lähetä terveisiä risukasan syvimmastä pohjasta. Mihin ei tunnu se aurinko eikä edes kuutamokaan paistavan. Kyllä taas mäiskittiin märkiä rättejä naamaan, niin että itkettää. Mies ilmoittikin, ettei halua lapsia. Että semmosta. Mitäpä tässä sitten muuta taaskaan, vetäydyn taustaakin taustemnalle.
 
Hei kaikki kuumeilijat!

Olen tässä parisen päivää lueskellut juttujanne ja mieli halajaisi osallistua. Meillä oli aktiivista yritystä parisen vuotta sitten, mutta ei tulosta. Tosin siis ei käyty lääkärissä eikä sen kummemmin muuta kuin aktiivista luomuyritystä. Nyt sitten isäntä otti asian puheeksi ja juteltiin viikonloppuna yksi yö pitkään ja hartaasti. Siskoni sai kolmannen lapsen n. 6 kk sitten ja mies sanoi, että hänkin kovasti tahtoisi sen oman vauvan. Ja kuin näkee miten mä kaipaan sitä tuoksutellessani tuota ihanaa kummipoikaani.

Nyt sitten tehtiin päätös, että mä vakavasti selvittelen oman kiertoni ja ovikset ihan testeillä ja kesään asti annettiin aikaa näillä omilla keinoilla ja sitten on lähdettävä lääkäriin tarkastelemaan missä vika.

Ikää olis 35v ja tosiaan täysin luomuna vielä hetken aikaa kokeillaan. Nyt on menossa kiertopäivä 12 ja kierron normipituus vaihtelee 24-26 päivän välillä.
 
tervetuloa joukkoon Hironea!
se siitä maltillisuudesta.. aamulla pyyhittäessä tippa kirkasta verta paperiin mut ei muuta, melkein jo romahdin.. saas nähdä.. arvelin sit että pissin tikkuun mutta eihän siinä muuta näkyny ku viivan paikka tai jotain.. aiempaa kokemusta tuosta testailusta ei ole ni kerrotteko joku että näkyykö siinä tikussa aina se viivanpaikka mihin sen viivan pittäis tulla?
edelleenkään ei oireita, tuntuu jopa niinku tissien arkuus ois hävinny joten eiköhän se täti sieltä hiivi..
 
Moikka kaikille! :)
Aloitan omanapailulla, kun niin moni olikin kysellyt gynekuulumisia. Hyvillä ja huonoilla uutisilla mentiin, elikkä mun munasarjat ei ole niin pahasti monirakkulaiset kun olin ymmärtänyt! :) eli gyne kuvasi niitä vain hieman helminauhamaiseksi... Mikä oli mulle valtava helpotus. Huonompi uutinen oli, että ovulaatiota ei ollut tapahtuut, ja tällaista mulla ilmeisesti ajoittain siis on. Sain nyt terot kuukautisten käynnistämiseksi ja niitä sitten napostelen vielä seuraavana kahtenakin kuukautena... Eli nyt vaan kun se perhanan täti tulisi niin pääsisi uudelle kierrolle! Kaiken kaikkiaan jäi hirmu hyvä fiilis koko käynnistä, ettei ehke ihan toivotonta tämä taaperrus olekaan :)

murmeliin ja talviauringon riveihin olen siirtynyt jännäilemään :D varsinkin murmelii, koska tikun pitäisi olla tosi blanco! Jospa se olis alkava viivanen....! :) samoin Ricardinan ällötyksistä haen positiivisen toiveikkaita hippusia...! :D

Iitukalle ihan valtava :hug: nyt vaan yritätte jutella ja miettiä asiaa... ja päästä eteenpäin asiassa. Valtaisasti voimia sulle...

Hironealle sitten tervetuliais :hug: Lisään sut listoille ja toivon lyhyttä visiittiä tällä puolella :) Laitanko sulle yrityskertaan minkälaisia numeroita?

Chiligailille tsemiä piinailuun...! Niin kauan kun ei ole täti kylässä, on toivoa :) simppatestin tuloksia tulehan sitten taas kertoilemaan...!

Mukavaa loppuun pyörähtävää viikkoa kaikille! :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Torstai 20.2.2014


Nimimerkki.....Ikä.......Kiertopv/pituus.......yk......luomu/lääk.kierto

Hironea............35v.........kp 12/24-26...........yk?...........luomu
Kerttuli82.........31v.........kp 22/28-31............yk 8.........luomu
Murmelii...........32v.........kp 25/25-27............yk3..........luomu
Mariah33..........34v.........kp 26/27-30............yk9..........luomu
Talviaurinko......30v.........kp 27/30-31............yk2..........luomu
Pienestä kii.......31v.........kp 29/28.................yk6..........?
Ricardina..........30v.........kp 29/?..................yk2...........t
Yritys10...........30v.........kp 32/27-30............yk15.........c+l
Chiligail............35v.........kp 32/29.................yk18........mp+pr+l
Marjee.............30v.........kp 41/32-36............yk 7.........t


c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol


Taustalla:
Kissatanssi, M11su, Kukkaislapsi, Dazzler, Säihkiss, Miminda, Justiina79, Sofila, Iitukka81, Bahama

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Piinailijat ja jännäpäivät:
DPO: Päivät ovulaatiosta
Jännäpäivä: Suunniteltu raskaustestin tekopäivä


Nimimerkki...........DPO................Jännäpäivä
Chiligail................18...................18.2.
murmelii...............11....................?
Yritys10................?....................?
Talviaurinko..........10....................24.2.




Plussanneet:
babygreen...........34v........yk5............12/2013
Periferia..............29v........yk7............12/2013
Joiku...............................yk10...........12/2013
Ankkurinappi........31v.........?...............2/2014


Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle
 
Viimeksi muokattu:
Arvon Ladyt: Lekuri antoi tuomionsa

Eli simppatestit näyttää meille seuraavat suunnat --> 1. INSSIIN...
Väri, sameus,viskositeetti: Normaali
Tilavuus 4. milj.
Siittiöitä: 53 milj./ml
Siittiöiden kokonaismäärä: 212 milj.

MUT LIIKKUVUUS:
eteenpäin liikkuvia: 30 %
liikkumattomia: 70 %

DNA-Fragmentaatio 26

Minulle täti tuli kylään tänään eli vuoto alkanut. Huomenna alkaa Menopur - pistely ja sitä sit ens perjantaihin asti jolloin folli-ultra, sit viikonlopun aikana Pregnyt ja follien mukaan 1. inssi maanantaina 3.3. ... HUI ...

Lekuri sanoi että inssillä on yleensä aika alhaiset mahkut joku n. 10 %, mutta minä kun olen jo kerran mieheni spermalla raskautunut niin voi olla et ns. nuo miehen liikkumattomat simpat ovat "esteenä" liikkuville ja siksi raskautuminen hankalaa. Tästä syystä tehdään inssi, jolloin kohdalleni toivotaan raskautumiseen suuremmat % mahdolisuudet kun tuo 10 %.

Joten tänään chillaillaan ja huomenna pistellään. Tämä oli tällainen omanapa tuijotus viesti.

Chiligail............35v.........kp 01/29.................yk18........mp+pr+1.ins.+l
 
  • Tykkää
Reactions: Mariah33
Marjeelle onnittelut hyvistä uutisista ja tsemppaukset tuohon ovishommaan!
Chiligailille kanssa tsemppaukset noihin koitoksiin!!

Otin aamulla kuvankin siitä tikusta ja pitkin päivää sitä pyöritellyt ja jotain vaaleanpunaista siinä näkyy tai sit se vaan on mun mielikuvituksentuotetta tai asiaan kuuluvaa :D
 
Kiva että on oma kiertosisko, kiitos talviaurinko <3
Joku täällä joskus kirjoitti siitä että myös o-testi saattaisi näyttää raskauden, pakkohan se oli vielä sekin pissiä :D plussa pärähti siihen ja äkkiä.. mutten usko vielä yhtään mihinkään etten viikonlopun aikaa tipu korkeelta ja kovaa...
Tsemiä talviaurinko, jospa tuo ei ois vielä mitään.. :hug:

OjaRdpo11 - Aijaa.com hyvä jos oviksen aikaan noin tummaa sai :D
 
Viimeksi muokattu:
Murmelii tuohan on noille dpo:ille todella vahva viiva, ihan selkee plussa! :heart: :heart: :heart: ihanaa, onnea! Usko pois, pienen pieni on tarrannut kiinni, nyt vaan kauheasti niitä tarrasukkia ja muita että pysyy kyydissä :heart:

Marjee hyvä että selvyys tuli, ja tervetuloa team teroon :) ens kierto on meidän, eiks jeh?

Iitukka melkoisen uutisen mies pamautti, oliko eka kerta kun tälläistä puhui? Koettakaa vielä keskustella, tuo on niin perustavanlaatuinen mielipiteen muutos että tuntuu hurjalta että noin vaan mieli muuttuu :( tsemppiä sulle ihan valtavasti :hug:

Talviaurinko peukut pystyssä että olis vaan alkuraskauden vuotelua ja pääsisit murmeliin kanssa plussanneisiin jo tästä kierrosta!

Chiligail mikä suhdeluku ois hyvä noissa liikkumattomissa, eiks niitä kuitenkin jonkun verran oo mukana melkein aina? Mun mies menee kanssa simppatesteihin tässä ennen ekaa clomikiertoa, etten turhaan sit syö niitä jos simpoissa vikaa, siksi kiinnostaa.

Hironea tervetuloa, toivottavasti et viivy kauaa =)

Mulla on liuskassa enää neljä tabua, ne loppuu sittenkin, yeah!
 
Kiitos Ricardina :heart: ei vaan millään uskalla ottaa onnitteluja vielä vastaan.. semmosta omituista nipistelyä tuntuu tuolla vasemman munasarjan tienoilla että edelleenkin on tätin tulo mielessä.. aamulla pissitään siks uusiks ku en kuitenkaan malta olla sitä tekemättä :D isännälle en vielä uskalla sanoa myöskään mitään kohan töistä kotiutuu..
 
Huomenta!
Kiitos ihanat tervetulotoivotuksista :)

Talviaurinko: Olet kyllä oikeassa! Lääkäriin menosta on puhuttu ja kyllä aletaan kallistua sen puoleen. Mies olis enemmänkin innoissaan menossa, mutta itseäni jännittää. Osin senkin takia halusin liittyä, että saisin vähän kyseltyä neuvoja sekä anella rohkeutta lähteä sille tielle.

Meidän aiempi "yritys" tarkoittaa lähinnä sitä, että jätin pillerit pois. Nyt on ensimmäinen kerta, kun yritän vähän kartoittaa ovista tikuttelemalla. Sen tähden annettiin tämä kevät vielä aikaa ennen lääkäriin menoa. On sitten helpompi lääkärillekkin kertoa, kun on itsekkin omasta kierrostaan vähän enemmän kartalla.

Tänä aamuna oli kolmas aamu, kun tein ovis testin. Vain vahva testiviiva ei vielä edes haamua näkyvissä.

Chiligail: Ehkäpä tämä voisi olla uuden alku ja "virallinen" yritys nro. 1

Hironea............35v.........kp 13/24-26...........yk 1...........luomu
 
Hironea Minä ainakin suosittelen lämpimästi menemään suht pian ainakin perustutkimukseen gynelle, ainakin jos et saa selviä ovisplussia tikkuun tai menkat eivät ala noin 14 vrk:n päästä siitä ovisplussasta. Meillä alkoi yritys 11/2013 kuparikierukan poistolla, sen jälkeen seuraavia menkkoja odotettiin lähes 3kk minä aikana sain useammankin ovisplussan vain kuullakseni gyneltä, että monirakkulaiset munasarjat aiheuttavat ”vääriä hälytyksiä”. Nyt verikokeita tehty ja tämä ovuloimaton kierto katkaistaan Terolutilla ja seuraavan alusta aloitan Clomifenin ovista auttamaan. Hoidot alkaa siis jo 4kk yrityksen aloittamisesta (yk3), mutta näistä lähtöasetelmasta pitempään odottaminen olisi ollut kyllä ajan haaskausta.

Murmeliin aamutestia odotellessa!!! =) Ja talviauringon oirepäivitystä!
 
murmelii Ihan selvä plussa! :) Kyllä mä ainakin jo täältä onnittelen vaikka et vielä suostu ottamaan onnitteluja vastaan! :D :heart:

ON Täällä yllättäen porhalsi täti viikonloppuvierailulle jo tänä aamuna!! :O Nyt siis kp 1 ja kierto jäi tällä kertaa vain 26 päivään... Noh, ihan hyvä että oli näin lyhyt kierto kun tämä kierto ollaan oikeestaan pidetty yrittämisestä paussia.. Tikutin kyllä ovista ja sain jo alkukierrosta (kp 10 ja 11) melkein tasavahvat viivat testeihin ja sen jälkeen vain haaleaa viivaa.. Eli mulla oli todennäköisesti ovis jo heti alkukierrosta ja silloin ei tehty kuin yksi ainut talletus, joten olisi se ollut varsinainen ihme että se heti siitä ainoasta kerrasta olisi sitten tärpännyt... No nyt sitten uudella innolla uuteen kiertoon! :)

Hyvää viikonloppua ihanaiset! :wave: :heart:
 
Huomenta ihanaiset :)

Kiitos mariah vaikka en vieläkään uskalla iloita..
Tänä aamuna pissitty samanlainen hailura viiva.. Eikö sen pitäis lähtä tummumaan kohta jos niikseen?
Taidan käydä apteekista jonkun raskaana-ei raskaana testin oottamaan, kysymys kuuluukin että millon se voi näyttää jos näytettävää on? Ei nimittäin malttais oottaa ;)
 
Murmelii, hurjasti onnea !! Digitestihän näyttää kyllä jo silloin plussaa kun menkkojen pitäisi alkaa. Mutta selkeeltähän nuo sun testit näyttä.
Kiitos kaikille taas kerran tsempeistä <3 Tuo mies on muutellut mieltään vähän väliä. Silti kuitenkaan, ei esim. ehkäisyä olla käytetty. Jotenkin tuli olo, että miehellä on enemmän pelko, ettei koskaan saakkaan lapsia ja sen takia tuo täys tyrmäys. Miehellä kun on sen verran ikääkin, että oli ajatellut jo elämän ilman lapsia. Eli samoilla mennään kuitenkin. Kyllä mä täällä lueskelen teidän juttuja, kun on niin kiva saada hiukka vertaistukea tähän armottomaan vauvakuumeeseen.
 
Viimeksi muokattu:
Mikä perjantai! murmelii!!!! Toihan on niiiiin plussa :heart: Ihanaa! Nyt kauppan ostaa digiä ja sit mä pääsen lisää sut plussanneisiin :)

Chiligail, harmitukset menkoista, mutta ihanalla tarmolla sä olet uuteen kiertoon menossa :) tsempitykset sitten inssiin!

Talviauringolle ihan valtaisat halit :hug: Niin se aina on, että sinne peiton alle on hetkeksi vetäydyttävä ja murehdittava murheet... kunhan tulet sieltä sitten poiski, jookos? :heart:

Ricardinalle kiitos :D team terossa ollaan ja sitten ku plussataan niin mennään odotuspuolellekin kimpassa :D eli heti ensi kuussa, joo!

Hironealle tosissaan tsemppiä yrityksen alkuun - tai jatkoon. Vähän komppailen ricardinaa, että gynellä voipi olla hyvä käydä vaikka heti yrityksen alussakin tsekkailemassa paikat ja lähteä siltä tieltä... toisaalta ymmärrän tosi hyvin, että se pelottaa ja jännittää, ja sitä pitää varmasti vähän kypsytelläkin sitä ajatusta...

Ja mariah onkin reippaana lähdössä uudelle kierrokselle, paljon tsemiä ja rutistusta tähän kiertoon :heart:

Iitukka, :hug: kuulostaa vähän siltä, että pientä aikaa mies vain tarvitsee? Nää on kuitenkin tosi isoja juttuja ja pelotkin on (ainakin omasta kokemuksesta) potenssiin kymmenen... Jospa se sunkin miekkosesi hetken pohdittuaan siirtyisi täystyrmäyksestä vaikkapa tjottailuun? kovasti sulle halituksia :heart:

Täällä ei mitään uutta - fiilis hyvä ja toinen tero jo massussa :D
Ihanaa viikonloppua kaikille, tytsykät :heart:
 
Perjantai 21.2.2014


Nimimerkki.....Ikä.......Kiertopv/pituus.......yk......luomu/lääk.kierto

Mariah33..........34v.........kp 1/27-30............yk10.........luomu
Talviaurinko......30v.........kp 2/30-31............yk3...........luomu
Chiligail............35v.........kp 02/29...............yk18.........mp+pr+1.ins.+l
Hironea............35v.........kp 13/24-26...........yk1..........luomu
Kerttuli82.........31v.........kp 23/28-31...........yk 8.........luomu
Murmelii...........32v.........kp 26/25-27...........yk3..........luomu
Pienestä kii.......31v.........kp 30/28................yk6..........?
Ricardina..........30v.........kp 30/?.................yk2...........t
Yritys10...........30v.........kp 33/27-30...........yk15.........c+l
Marjee.............30v.........kp 42/32-36...........yk 7..........t


c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol


Taustalla:
Kissatanssi, M11su, Kukkaislapsi, Dazzler, Säihkiss, Miminda, Justiina79, Sofila, Iitukka81, Bahama

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Piinailijat ja jännäpäivät:
DPO: Päivät ovulaatiosta
Jännäpäivä: Suunniteltu raskaustestin tekopäivä


Nimimerkki...........DPO................Jännäpäivä
murmelii...............12....................?
Yritys10................?....................?





Plussanneet:
babygreen...........34v........yk5............12/2013
Periferia..............29v........yk7............12/2013
Joiku...............................yk10...........12/2013
Ankkurinappi........31v.........?...............2/2014


Muutospyynnöt listaan punaisella.
Kun kiertopäiviä yli 60 eikä mitään kuulu, lisätään "Taustalla" -listalle
 
Hei tulevat äidit (eli te kaikki =)

Olen pitänyt vähän hiljaiseloa jo toista kuukautta. Käyn kyllä miltei joka päivä lukemassa teidän kuulumisia ja toivon kovasti, että plussailisitte.

En enää malttanut ootella ihan vuotta siihen, että katsottaisiin edes perusjuttujen kannalta, onko kaikki tuolla alakerrassa kunnossa. Kävin gynellä kp 13 ja kaikki näytti olevan kunnossa. 15mm kokoinen kaunis johtofollikkeli (paperissa tosiaan lukee kaunis), ei pcos-tyyppisiä munasarjoja, ei näkyvillä myoomia, kohdun limakalvo 9mm (riittävän paksu). Kaikki ultralla näkyvä pitäisi siis olla kunnossa. Vuosi sitten minulta on lisäksi toisessa yhteydessä otettu kaikki sellaiset hormoni- yms. kokeet, jotka otetaan myös lapsettomuutta selvitettäessä ja nekin olivat kunnossa. Tämä oikeasti lohdutti. Nyt taas on toivoa. Toisaalta jotenkin toivoin, että olisi löytynyt jokin pieni vika, minkä olisi saanut helposti hoidettua ja sitten meillekin tulisi vauva. Gyne voi kuulemma suoraan näillä tiedoilla tehdä lähetteen lapsettomuuspolille, kun vuosi on tullut täyteen.

Ihanaa, kun täällä on tullut Ankkurinapille vuoden eka plussa =) Onnea ja toivotaan, että kaikki muut tulevat heti perässä. Murmelilla on kyllä niin selvä plussa, että eihän tuo mitään muuta tarkoita kuin raskauta. Onnea ja toivotaan, että pikkuinen pysyy tiukasti kiinni :heart:

Voi Iitukkaa :( Voisiko olla, että miehesi on vain jotenkin peloissaan siitä, ettei lasta ole tullut vieläkään ja siksi yrittää vetäytyä koko tilanteesta? Ehdottomasti kannattaa selvittää, miksi toinen on muuttanut yhtäkkiä mielensä. Miehille voi olla yllättäen vielä kovempi pala, jos naista ei saakaan tehtyä raskaaksi luonnollisella tavalla. Se syö miehuutta. Eivät parat tajua, ettei sillä ole miehuuden kanssa mitään tekemistä. Oma mieheni on esimerkiksi sanonut, ettei koskaan halua paljastaa kellekään, jos joudutaan lapsettomuushoitojen kautta hankkimaan lapsi ja hän ei ole pystynyt luonnollisesti saamaan vaimoaan raskaaksi.

Tervetuloa Hironea. Voithan muuten aluksi itsekin käydä tutkimuksissa, jotta saat tietää, oletko omalta osaltasi kunnossa raskautta ajatellen. Jos vaikka löytyisi se pieni vika, joka saaitaisin helposti korjattua.

Harmi Marjee, kun et ollut ovuloinut. Täällä kovasti jo toivoin, että olisi sinun vuorosi raskautua. Toivotaan, että terot auttavat saamaan munasarjat toimimaan paremmin ja voit kertoa piankin iloisia uutisia :)

Mariahille ja Talviauringolle onnea seuraavaan kiertoon. Kyllä se vielä onnistuu!
 

Yhteistyössä