3 kk:lla flunssa ja korvatulehdus!

Onko muita keillä ollut näin pienellä flunssa. meillä nyt kolmas kahden kuukauden sisällä. Eilen käytiin lääkärissä ja toinen korva punoittaa. En vielä huolinut antibioottia. Kokemuksia kaivataan!
 
Meillä oli paha flunssa ja yskä neidillä kun oli noin 2kk. Sillon suositeltiin, että paljon höyryhengittelyä. Ja keittosuolaa, jotta kuivat kököt liukenee.
Korvatulehduksista mulla ei ole kokemusta.
Meillä neidin flunssat on menny alta viikossa ohi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja sef:
Meillä ollut jo 2 flunssaa ja 4 korvatulehdusta, ikää 3kk1vk.
Sef!
Otitko pikkuiselle antibioottikuurin? Kauanko teidän flunssat kesti? Oliko ihan kunnon tulehdus korvassa? Sen takia kyselen, kun olen ihmeissäni että näin pienellä voi olla korvatulehdus. Esikoisella oli eka korvatulehdus ½-vuotiaana..
Imetättekö. meillä ollaan täysimetyksellä. Eikö sen pitäisi suojata taudeilta? :/
 
meillä tytöllä oli 3,5kk iässä 2 viikon yökkö-flunssa, ei korvatulehdusta kuitenkaan. Väsyttävät viikot olivat mutta menivät onneksi ohi. Korvatulehduksen kanssa voi olla tietysto vähän toista. Tsemppiä ja jaksamisia sinulle Faltteri!
 
Meidän tytöllä oli himpun alle 4 kk:n ikäisenä flunssa, minkä jälkitautina tuli korvatulehdus. Antibiooteilla ja silmätipoilla meni ohi (meillä selvin oire oli silmän rähmiminen). Täysimetyksellä oltiin, ei imetys suojannut.
 

Yhteistyössä