.

@iK @Cara-mel @Beibihaaveilija täällä myös piinaillaan ja kovaa! Toivotaan meille kaikille plussia :love::love: Täällä dpo 6(y)
Täällä myös vahva tärppi tuntuma, koska menkkakipuja ei ole ennakoivasti yhtään vaan oikeastaan hirveen hyvä olo :whistle: Itsellä menkkakivut yleensä alkaa suoraan oviksesta, nyt niitä ei ole ja pää sanoo malta olla testaamatta vähintään ensi perjantaihin mutta taisi just tänään mennä tilaukseen raskaustestit :D
 
onpas täällä paljon piinalijoita, toivottavasti myös kohta sitten paljon plussia ! @Wintersun isot tsempit ! (y)

Täällä ei menkkoja ja testi nega. Koko ajan kyllä sellainen olo että nyt alkaa mutta lorahtelee vain sellaista kellertävää valkovuotoa o_O ei oo tuttua mulle sellainen, onko muilla ollut jossain kohti elämää ja mitä meinas ? Mitään tulhdukseen viittavaa muuta ei ole... Kovasti mieli yrittää sanoa, että kyllähän sitä viimeksikin tuntui, että menkat alkaa yms. mutta kun tiedän että HYVIN todennäköisesti kierto vaan on myöhässä tyhjennyksen takia. Noh tiistaihin odottelen ennen kun uudelleen testaan...
 
Sieltä ne menkat saapui lopulta viime kierrossa... En ole tässä välissä kerennyt paljoa asiaa murehtia, kun taapero pitänyt kiireisenä. Nyt ollaan jo hyvää vauhtia kohti uutta piinaviikkoa! :LOL: Kp siis 19. Kävin tässä yksityisellä gynekologillakin (kp13) ihan vaan varmistamassa, että kaikki kunnossa, kun viime kerrasta on aikaa. Hän sanoi kaiken olevan täydellistä raskautumiseen nähden; munasarjat kunnossa, johtofollikkeli hienosti näkyvillä, kohdun limakalvon kerrokset näkyvillä ja hyvänpaksuinen ja mitä vielä. Käski olla vain stressaamatta ja kyttäämättä kalenteria. Helpommin sanottu kuin tehty :unsure:
 
iK
@toivojatintti Tervetuloa mukaan ja kovasti plussaonnea! <3

@Siltsu No niinpä! Taas jo testit kutkuttelee kaapissa, mutta tänään en aio testata. Kolme pc:tä olis kaapissa...

@Beibihaaveilija Mullakin tuli dpo5-6 semmoista limavuotoa. Ei mitenkään lorahdellen (ei yleensäkään lorahtele!) mutta pyyhkiessä kuitenkin isohko määrä. Piti ihan Flo:ta selata, että ei oo yleensä tässä vaiheessa tullut mitään limoja... Nyt on muutoin aika kuivakkaa taas.

@janskusdff jes, plussia sinnekin! :love:

Kiva kun on monta piinailukaveria! <3

On kyllä tosi hassuja oloja! Tulee satunnaista tuikkimista jonnekin tuonne sisuksiin. Semmoista nopeaa vihlaisua ja sitten välillä alavatsalla tosi hassua kutitusta. Mutta sisältä. Muistuttaa ihan hurjasti tuntemusta kun esikoisen liikkeet alkoivat tuntua rv14. Kuin ilmakuplien kutittelua! Toki tiedät ettei siellä mikään solumöykky potki. :ROFLMAO: Saattaa toki kaikki olla suolistosta ja penisiliinikuurista tulevia tuntemuksia, mutta een kyllä niistäkään tämmöistä ole tuntenut.

Äh, on kyllä monia vaihtoehtoja. Nyt on ollut jo viimeaikoihin verrattuna niin pitkä kiertokin että mietin kaikkea siihenkin liittyviä tuntemuksia; kohdun limakalvo ehtinyt pitkästä aikaa kunnon paksuksi, kohtu ihmettelee tilannetta? :D(n)

Voi tätä piinaa. Dpo8 siis. Kaapissa kolme pc:n testiä. Ei varmaan näytä miiiiiitääääään ennen kuin on yli dpo12. Mutta mietin josko testais huomenna dpo9, sit dpo11 ja dpo13? Sit jos ei menkat oo alkaneet, mikä tosi pitkä luteaali jo mulle kevään jälkeen, niin vois hakea jonkun herkemmän/muun testin...,(n)(y)
 
@iK mun plussakierrossa oli just tota kutkuttelua,liman valahduksia mut muuten kuivaa. (y)

Vitsi kuinka innoissani oon et ovis tuli nyt jo !! Mut mites kun mulla on kolmekymppiset lauantaina, niin uskallanko ottaa koska mahdollinen kiinnittyminen ois joskus niinä päivinä eikö ?(n)
 
  • Tykkää
Reactions: iK
@iK Hui! Meillähän on tooodella samanlaiset oireet :LOL: Täälläkin kutittaa/rapsuttaa kohtua. Tulee myös tollasia "nipsahduksia" /vihlaisuja tai miten niitä nyt kuvailisi. :D

@Persikka123 No höh. (n) Tsemppiä uuteen kiertoon. Jospa pienet "apukeinot" tuottaisi sitä toivottua hedelmää :love:

@Siltsu Niin siis oliko sulla plussakierrossa jotain limalöllyköitä? :D Mielenkiinnosta vaan, kun itselläni tuli sekä oletettuna Dpo4 ja 5 kunnon limat. Ja siis sellaista limaa, jota ei kyllä tietääkseni aiemmin ole tullut. Todella jämäkkää. You know. Ai kamala. Tähänkin ryhdyin, että palstalle kerron tarkasti vuodosta. :eek::D:D:D
 
Tärppionnea Siltsu, me mennäänkin aika samoissa :)
Tupsahdus, tärppionnea myös sinne(y)

Ik, oireet kuulostaa kyllä todella lupaavilta, koska testipäivä?

Miina, mut voi siirtää piinailijoihin Dpo 1

Tallettelut tehty tähän kiertoon, nyt toivotaan parasta, parin viikon piina alkakoon:rolleyes:
 
  • Tykkää
Reactions: Miina- ja Siltsu
@Wintersun, tsemppiä! Täällä peukut pystyssä, että tämä olisi nyt viimeinen operaatio sulle tuon asian takia. Koita kestää!

Tervetuloa uusille ja onnea yritykseen!

Piinailijoita onkin tosiaan nyt paljon, pitkää pinnaa teille ja tsemppiä! Perästä tullaan..

Muutamalla alkanut uusi kiertokin, pahoittelut siitä. :(

Täällä oli puhetta mihin ajankohtaan toivoisi vauvaa. Mullekin nyt tärkeintä, että tulisi edes se vauva, yk:t huitelee yli 20. Sillon kun aloitettiin, olis ollu kahdessa ekassa kierrossa mahdollisuus saada vuoden 2017 vauva!! Ja nyt jo menty puolenvälin ylin vuotta 2019.. (n) Mutta jos töiden ja töihin paluun kannalta ajattelisi, niin optimaalisin olisi elo-, syys- tai tammi-/helmikuun vauva. Edelliset on maalis- ja syyskuun. Maalisvauva oli kyllä siitä ihana, että pimeys oli voitettu ja pian alkoi ihanat keväiset kelit. Syysvauvan kanssa kun oli sitten ne syksysateet ja pimeys.. Mutta oikeasti ei kyllä ole tosiaan mitään väliä, kunhan vielä yhden pienen saisi.

Huomenna naistenpolilla vasteultra letroista.
 
iK
@Siltsu Huiiiii, alkaapas jänskättää! :D

@Sarianne81 No varmaan en malta olla testaamatta.... pc-testejä tosiaan on 3kpl. Ehkä huomenna (dpo9), ja sit dpo11 ja dpo13. Dpo12 oon plussakierrossa saanut hyyyyyyyyyyvin hailakan haamun joten oletan et huomenna ei varmaan mitään näy.

@Beibihaaveilija Meneepä meillä jännäksi!!! Koska meinaat uskaltaa testata?

Mä kyllä nyt niiiiiiiiin toivon että jos joku tyyppi on tarttunut niin pitäs nyt lujasti kiinni. Ettei vaan ala nyt mitään tylsää tiputteluvuotoa ja menkkoja taas lyhyellä luteaalilla.

Ja. Jotenkin olis ihana ajatus raskautua just tästä kierrosta. Mun äiti tosiaan joutui tapaturmaan alkukiertoni aikana ja uskon sen kovan stressin myöhäistäneen ovista (oli 10pv myöhässä). Äiti kovasti on odottanutkin jo uutisia toisesta tulokkaasta. Ja olishan se edes ihanaa, että tästä kaikesta kurjuudesta olis se hyöty että kierto piteni sen verran että kunnon follikkeli kypsyi ja oltais saatu sen avulla vauva alulle. :love:
 
Raskasta... menkat huutaa edelleen poissaoloaan kp57.

Alkaa jo epätoivo iskemään... vatsassa juilii välillä "lupaavasti", että uusi kierto vois alkaa, mutta sitten ei mitään tapahdukkaa ja saattaa päivä vierähtää...

Viime yönä jo uneksinkin että tein varmaan 50 r-testiä ja kaikki plussia, varmaan olin unessakin niin epäuskoinen :unsure:

Kun nyt edes se kierto alkais...

Tsemppiä muille
 
Monella jo jännät testihetket käsillä, iiik! :love: Toivotaan paljon plussia heinävauvoille :love: Ja tsemppiä uuteen kiertoon joutuneet! :unsure: @Wintersun just tuo päättäväinen asenne pitää olla, nyt se asia hoidetaan kerralla kuntoon ja sit saatte alottaa hoidot, kyllä se siitä! Paljon tsemppiä!

O-testi positiivista neljättä päivää, tietääköhän kuinka huonoa :unsure: Onko kokemuksia? Yleensä on kyllä plussasta seuraavana päivänä alkanut haaleneen. Noh, alotin tänään kuitenkin jo terojen syönnin, kun la oli kuitenkin niin kovat kivut ja testi kirkuvan plussa. En nyt oikein tiedä...
 
TOIVEENA VAUVA 2019

22.10.2018

Nimi ★ Kiertopäivä ★ yk/ya

1986/13...................kp 50/xx...............ya 8/18
Papupata12.............kp 47/29-32.........yk 2
Annanna..................kp 42/26-28.........yk 2
VauvaHaaveilija89...kp 37/28..............yk 10
Tylleröinen_21.........kp 32/24-27........ya 5/18
Emerentia................kp 31/28(?).........yk 9
Nelly31....................kp 31/33..............yk 3
Tiutau13..................kp 30/26-33.........tjot
iK.............................kp 29/28..............ya 5/18
Alinah92..................kp 29/28-30.........ya 2/16
Rosemarie...............kp 27/xx..............ya 6/18
Mimmik....................kp 26/28..............ya 9/18
Vauvameille.............kp 24/26-28.........yk 18
Li88..........................kp 24/27-30.........yk 4
MatildaJ...................kp 24/26..............yk 4
Lillium.......................kp 23/26-28........yk 6
Beibihaaveilija..........kp 22/26-30........yk 3
Emppu-93................kp 21/28-32........yk 2
Cara-mel..................kp 21/26-28........yk 2
Neilikkaruusu...........kp 21/xx..............yk 1
Keijukuningatar........kp 20/xx..............ya 5/18
Janskusdff................kp 20/28.............yk ?
Pioni85.....................kp 20/27-30........yk 4
Laima.......................kp 19/28.............yk 4
Tupsahus.................kp 19/50.............ya 3/17
Alviita.......................kp 19/32.............yk 2
Miina-.......................kp 18/26-27........yk 8
Chili_........................kp 18/28-29........yk ?
Bubble92.................kp 17/26..............yk 4
StellaMom...............kp 16/27-34.........yk 4
Saippuakupli............kp 15/xx..............yk 5
Lllariel......................kp 15/23-26.........yk 3
Siltsu.......................kp 14/31..............yk 4
Me-Mi......................kp 14/30-32.........yk 1
Sarianne81..............kp 13/27.............yk 2
Naissoturi................kp 13/23-29.........yk 8
Vuuti........................kp 12/28-32.........ya 2/17
W.we.......................kp 11/26..............yk 6
Ilonetsijä..................kp 11/30..............yk 6
Haavejuttu...............kp 10/30..............yk 3
Appelsiiniomena......kp 10/33..............yk 11
Marlen.....................kp 9/xx.................yk ?
Kindermaxi..............kp 8/24-27...........yk 2
Peanut_butter..........kp 7/28-32...........yk 3
Luumupuu_.............kp 6/30.................yk 5
Kuuutti.....................kp 5/27................ya 5/18
Neltsuliini.................kp 4/26-29...........ya 5/16
Veeja.......................kp 4/36................yk 2
Hemppanen............kp 2/29.................yk 8
Persikka123............kp 2/28-30............ya 5/17
Pillipöllö...................kp x/xx.................ya 8/18

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:
MatildaJ...............dpo 12
Alinah92...............dpo 12
Li88......................dpo 10
iK..........................dpo 9
Cara-mel..............dpo 8
Janskusdff............dpo 7
Bubble92..............dpo 5
Chili_....................dpo 3
Lllariel...................dpo 3
Miina-....................dpo 3
StellaMom.............dpo 3
Sarianne81...........dpo 2
Siltsu.....................dpo 0

Taustalla:
Santrana, Kiemura, Päppyrä,
Reetaleena, Ensikatse, Emppuelkku,
quinque, Pilvinentaivas, Herqqu,
ALLEIGRA, Muropaketti, Midoo,
tätimoonika, pandanen, Momon,
RUSKA82, opiaattina, BlenQ, Lunart,
Vanilla88, Eufemia85, KaikkiPojatJaTytöt,
Pihlaja87, Jeyz84, Aanskuh, Helinä87,
Jonxu, Toiveikas92, Sennay,
LaTiLa, Saltsu_, Minimali, Mustikka89,
Kissanainen87, Kathii, Heybaby,
 
Viimeksi muokattu:
PLUSSANNEET:


Huhtikuu 2018:
Nemmiina (yk 3), Lilmi89 (yk 1), Not Alone (ya 1/18), Lilja<3 (yk 7), DiiDii (IUI), kettuperhe (yk 8, IVF), Abby87 (yk 11), Kertsi (yk 1), Eppis27 (yk 1), Noups (yk 7)

Toukokuu 2018:
Nelliida (yk 10), Toiveikas89 (yk 4), Yemi (yk 1), miniminimini (ya 7/17), katie89, KKaisuli (yk 2), Talvilintu (yk 1), aronoele (yk 1), RUSKA82 (yk 1), SandraB (yk 7)

Kesäkuu 2018:
rust (yk 8), scoc (yk 2), lilia88 (yk 5), Paupiu, jemppu123, Keppihevonen4, kuus+1 (yk 7), Lilja<3 (ya 11/17), Johannaa (yk 2), Alia (yk 2), Jankesof (yk 3), Persikka 123 (yk 13), Lilje (yk 4)

Heinäkuu 2018:
Helmi30 (yk 5), Vilmalotta (yk 3), Önnö (yk 2), Yoona (yk 3), Tiukunen1982 (yk 5), Hmami (yk 1), Sindalinda (yk 1), Sasusa,
Maloon (yk 1), Janet88 (yk 10),
Naturamama (yk 1), kolava (yk 3), minimiiS (yk 3)

Elokuu 2018:
MannaL (yk 4), EeEeVee (yk1), rubikinkuutio (yk 2), Mansikka19 (yk 4), sucrine (yk 6), Toiveli (yk 13), Tillukkainen (yk 11)

Syyskuu 2018:

Sofi86 (yk 9), Sanzu85, Janski26 (yk 3), Tiinaliina1

Lokakuu 2018:

Maya123 (yk 1), Maris39, Ngale (yk 13), Poreilevalimu (yk 5)
 
@Beibihaaveilija Juuri tänään ihmettelin, kun vessassa käydessä tuli tosi paksua limaa ja mulla dpo4. Ajattelin jo, että onko mulla sittenkin ovis vasta tulossa, mutta voiskohan ollakin jotain kiinnittämistä ennakoivaa. :geek:

Tänään ollut paljon vihlontaa ja sekin pistää miettimään, että onhan ovulaatio varmasti jo ollut. Tiistaina kyllä sain niin räikeän viivan ,että haluaisin siihen luottaa. Kumpa vain olisi jotain raskauteen liittyvää. :)
 
  • Tykkää
Reactions: iK

Yhteistyössä