2009 Joulutontut!!

Nyt on meidän vauvat kasvaneet jo taaperoiksi :'(

Sen kunniaksi avattakoon uusi (toivottavasti entistä aktiivisempi) ketju :popcorn:

Meillä viimein nukutaan yöt. Jätin yöpullon pois, ihmettelen kyllä miksi edes opetin 10kk ikäisen tytön pullolle ku imetyksen lopetin. Olis ehkä ollu järkevä vaan lopettaa se tissittely ja that´s it, eikä enää sotkea mitään tuttipulloja vielä siihen :headwall:

Mutta nyt niistä on päästy :) Ja lapsoset ovat saaneet muuttaa yhteiseen huoneeseen :) Sekin meni tosi hyvin, vaikka ehkä muuta pelkäsin.

Huomenna sitten ammutaan raketteja, miten nopeaa tämä vuosi taas menikään... :O
 
Hyvä sie Myräkkä kun avasit tänne ketjun!!
Tulin kurkkaamaan onko niin tapahtunut. TAPUTAPU!!

Mie ite oon useemmin kirjotellu tonne kerhon puolelle kun sinne ei joka silmä nää..

Mietin samaa et miks annoin ton pullon tilalle kun imetyksen lopetin, mut kun sit sai nopeemmin käytyä ite nukkumaan, oon nniin laiska et sillei siin sit kävi ja ei loppua näy.. Katon sitten kun tää kirottu nuhakuume loppuu...

Joo hiljasta on täss' ketjussa ollu, minne lie kaikki hävinny...
 
Kai ne kaikki on siellä kerhon puolella kirjoittelemassa :D

Käytiin tytön kummisedän luona kattoon raketit ysin maissa. Neiti oli ihan kauhuissaan, itkua väänti. Hää on muutenki niin herkkä, joka pienestä säikkyy raasu..

Just sain sit neidin nukkumaan, koitin vielä syöttää oikein tukevasti ettei tarvi heti aamusta nousta.. Ku esikko 4,5 vee saa kyl valvoa raketit jos jaksaa. Ja saisivat sitten tietty nukkua tuonne puolille päivin asti jo senki puolesta :)

Jos vain ite jaksais valvoa :D
 
Joooo, kiitti Myräkkä ku avasit uuden sivun meille uudelle taapero puolelle...niinpä, hitsi nyt ei oo talossa enään vauvaa, vaan kaks aivan hemmetin ihanaa taaperoa:heart:

Joskus kun näkee jotain 5kk ihanii vauvoja niin iskee vauvakuume, mutta joka kerta kun se tunne haihtuu niin tulee tunne että ei tosiaan kolmatta meille. NYT kun VIHDOIN nukutaan yöt heräämättä ja muutenki ollaan ns. tasapainos, niin en kyllä kaipaa tänne kolmatta vauvaa, suon sen muille jotka jaksaa ja synnyttävät normisti..

Niin ja täällä Lucas alkanu nyt 2viikon aikana käveleen...niiin outoo katsella ku toinen taapertaa vähän varovasti Emman perässä...:D
 
Täällä ollaan! Kiitti myräkkä!

ei nukuta. tai no hyvänä yönä herätään vain kahdesti. mut aamulla nukkuu 8-9 asti :D
allergologille on aika 14 päivä, saas nähdä mikä on tuomio.

Parempaa uutta vuotta jokaisen kotiin!
 
Heipä hei!
Ei nukuta täälläkään :p ihan tehokkaasti pysyy tuo vauvakuume poissa, hulluksi varmasti tulisin jos tästä vielä unimäärä vähentyisi =) Mutta ihanan ihana taapero meillä muuten on, vallan huumorisnaisia... kävelty on jo toista kuukautta, ja paras leikki on hippa koiran kanssa =) koira on vaan vähän pihalla kun toinen juoksee edellä "karkuun" ja kiljuu...
Kivaa vuodenalkua vaan kaikille!
 
:wave:

Meillä nukutaan päivisin puolitoista tuntia ja yöllä 12 tuntia klo. 19-7. Että ihan kivasti. Joskus yöllä kitisee kun yrittää kääntyä tai on potkinut peiton pois päältä, mutta eipä muuten.

Täällä on kävelyä harjoteltu parisen viikkoa, mutta edelleen konttaamalla menee paikasta toiseen nopeiten.

Miten teillä muilla puheen kanssa? Meillä kovasti yrittää matkia, mutta ei kunnon sanoja vielä tule.

Meillä on mennyt kyllä ihan hyvin. Poika nukkuu ja syö hyvin ja on pysynyt terveenä. :heart:

P.S Onnea Rouva Myräkälle
 
Viimeksi muokattu:
Tämäkin ketju näemmä on pystyssä vielä, vaikkei kovin näy tänne väki kirjoittelevan.

Meillä Enni astelee pieniä matkoja ilman tukea ja perille päästyään aivan tärisee innosta.

Nukutaan koko lailla kuten Veeraxilla, eli sen suhteen ei ole valittamista.

Oikeastaan ainoa asia, minkä kanssa on välillä haastetta, on syöminen. Soseilla mentiin hirmu pitkään ja nyt hiljalleen kotiruualla, mutta välillä ei tunnu mikään kelpaavan (edes ne hyväksi havaitut) ja menu on melko suppea, samoja ruokia aina vaan...

Juttua riittää, mutta ei vielä juuri sanoja. Sanoo äiti, tutu ja oho :heart:
 
johan mie tänn ehin feispuukin puolelta ;)
meillä juostaan ja pöpötetään joskus jopa oikeita sanoja!!
miulla on ollut kovin uskomaton alkuvuosi.. kymmenen vuden takaisia laskuja (JOTKA ON MAKSETTU 10V SITTEN ) alettiin karhuamaan maksamattomina, ali on ollut yskässä kohta 2 viikkoa, isommat viikon kauemmin, mie alan olemaan kipee nyt..ka sekin että esikoinen oli vime viikonlopun karkuteillä ja pakko oli hätyytelä poliisit sen perään..luojan kiitos halus tulla ite takas..ekä siinä vielä kaikki..pelottaa tuo kohdunkaulansyöpä testaus..mikälie ikäkontrolli..jotenkin tuntuu että i sieltä voi hyvää kuulua kun on mutkin asiat menny päin pusikoita, nätisti sanottuna..ja sunnuntaina pitäs jaksaa kestittää vieraita.. vai pitäisö synttärinsä ulkoistaa..tai ilmoittaa "en vietä merkkipäivääni, olen matkoilla"..

nyt sitten vaatteet päälle ja asioille, vaikka tekis mieli nukkua talviunta niinkuin karhu..

Dare&Ali
 
Moro!
Voi Dare mitä kaikkee teill on sit ollu!
Toi elo noitten murkkujen kans voipi koetella hermoja!! Mein esikoinen varmaan kans tapaus kun sinne asti pääsee, ja kuopus näyttää kyll seuraavan ton esikoisen vanavedessä kaikessa ainakin tähä asti, :stick:.
Meil kans ollu tota tautia marraskuun puolesta välistä asti, nyt näyttää helpottavan! Et en oo saanu siulle treffipäivää sovittua, mut paa viestiä kun työ selviitte selville vesille..

Meillä ukkeli sanoo KUN haluaa vasta pööö ja tytöt ja äitiä. Voishan tuo alkaa jotain lisäilemään sana varastoonsa, mut koht on taas heppu sekasii kun isänsä saapuu puhumaan erikieltä kun mihin on tottunut.
Siis meilhän toi otti ekat askeleet;) 8 kk, et nyt ois sit jo puhumisen vuoro...
 
milla on hiukan tukkonen nokka joten taitaa tauti olla talttumassa täälläkin.. ali on aika rohiseva mutta tiedä sitten onko oikeesti kipee..nenässä tosin on sellasia *liimaherneitä*..sen perustelen silä että kaikki pitäs tehd niinku isommatkin vaikka ei osaiskaan ja sitten saadaan kunnon itkupotkuraivarit kun ei onnistu..Ali muuten osaa perus arabian *siit-jalla-jalla* eli vauhtia hopi hopi..alilla se vaan kuulostaa *tii-lal-lal* mutta käsi liikkuu ihan kuin isällään :D

nyt mie poistun laskemaan lampaita..

Ajatella muutaman päivän päästä tässäkään vuodessa on vaan 11 kk jäljellä..eli kphta on juhannus XD
 
Heissulivei :)

Myö haettiin tänään 1v rokote. Joulukuussa oli tarkoitus hakea, vaan sairaana oltiin. Nyt viimein terveitä, vaikkei siitäkään montaa viikkoa oo ku oksutaudissa oltiin..

Kuopus ollu itkuinen ja väsyneen oloinen tänään. Johtunee rokotteesta. Onneksi jo ilta, kohta saapi laittaa nuo nukkuun :)
 
Täällä taudit jyllää, on ollu mahatauta ja lenssua.

Jos jollain on halukkuutta osallistua buzzador-toimintaan niin vois ottaa yv:llä yhteyttä.
Hommahan on ilmainen, saa kokeiluun tuotteita joista kertoo sitten mielipiteensä heille. voi myös kieltäytyä ottamasta osaa johonkin testaukseen.
Keväänaikana tulee useampi lapsille suunnattu kampanja, sillä etsiivät nyt raskaana olevia tai 1.2.2009 jälkeen syntyneitten lasten perheitä mukaan.
 

Yhteistyössä