2 kk ja yöunien pituus!

Heipsan!

Minkäs pituisia yöunia teidän 2kk vauvat nukkuu? Siis putkeen heräämättä syömään. Meillä nukuttiin äsken 8 tuntia..olin ihan yllättynyt kun katsoin kelloa!! Yleensä on 4-6 tuntia ollut. Poika tankkaa illalla maitoa vähän väliä, niin kai sit sen voimalla nukkuu?! :)

Hyvää vappupäivää kaikille!
 
Oo vaan ilonen jos nukkuu noinki paljon ku 4 tai jopa 6h :whistle: Täällä herätään noin parin tunnin välein
suurinpiirtein yöllä sekä päivällä.. No päivällä välillä pidempiä päikkäreitä pitää.
 
Meillä nukutaan 7-9 tuntia, ikää nyt jo 3 kk mutta myös 2 kuisena tota rataa mentiin. Klo 20-21 aikoihin syö (aina ollut korvikkeella, kun mä en voinut imettää) ja sit nukahtaa klo 22 mennessä. Herää klo 05-07 välillä.

 
Alkuperäinen kirjoittaja Meillevauva:
Meillä nukutaan 7-9 tuntia, ikää nyt jo 3 kk mutta myös 2 kuisena tota rataa mentiin. Klo 20-21 aikoihin syö (aina ollut korvikkeella, kun mä en voinut imettää) ja sit nukahtaa klo 22 mennessä. Herää klo 05-07 välillä.
Meillevauva Kuinka paljon menee maitoa vuorokaudessa yhteensä suurinpiirtein? Meillä kans tyttö korvikkeella alusta asti, oli n. viikko vajaa 3kk ikään saakka nenämahaletkussa. Meidän täytyy herättää tyttö yöllä kerran syöttään että saatais vuorokausimaitomäärää hieman korkeemmaks (keskimäärin menee ehkä vain n. 480ml/vrk) eli nukkuis kyllä varmaan yli 6h. Onneks alkaa aina yösyötön jälkeen heti nukkuun.
 
Rintamaidolla meillä mennään. Aluksi kyllä pumppailin maitoa, kun ei kelavnnut rinta, tottui sairaalassa pulloon kun joutui siellä 3 elämänsä ensimmäistä viikkoa viettämään. Välillä nyt mietityttääkin, että minkälaisiakohan määriä poika rinnasta syö..kun ei pysty samallatavalla seuraamaan kuin pullosta!?

Nyt on poju päiväunilla ja vois alkaa miettimään mitä ruokaa sitä laittais :)
 
Janette08 meillä syödään noin 5-6 kertaa päivässä ja vuorokauden aikana menee sellaiset 690-790 ml. Me laitetaan aina satunnaisesti ylös maitomäärä/ ruokailu, ihan mielenkiinnon vuoksi.

Nykyään toi aamusyöttö menee tosi rivakasti, tunnissa syödään ja nukahdetaan.

 
Meillä nukkuin 2kk iässä n.klo 21-7(8). Yhden kerran heräsi syömään klo 4 aikoihin. Nyt ollaan menty jo 5 yötä niin ettei ole kertaakaan herännyt syömään ja nukkuu melkein kellon ympäri =). Ensi viikolla tiistaina tytöllä ikää tasan 3kk. Ja rintamaidolla mennään. Noista ruokamääristä piti vielä sanoa että kun lapsi on rintaruokinnalla niin eihän sillä ruoka määrällä ole väliä jos lapsi on tyytyväinen, nukkuu hyvin ja pissaa/kakkaa tulee.
 
Mulla kohta vauva 3kk ja nyt on sellasen vajaan kahdenviikon ajan nukkunut täydet yö unet. Eli menee 20:00 nukkumaan ja herää siinä 6-7 aikaan aamulla. Aiemmin heräsi yhdesti syömään yöllä tuossa 3-4 aikoihin.
 
meilla 2kk 1vko ikää.alusta asti menny yhdellä syötöllä noin 21-22 nukkumaan 2-5aikaan syönti ja nukkuu sit 8-9 aamulla.viime yönä ei syöny kertaakaan ja nukku silti yli kaheksaan mutta tuo varmasti oli joku poikkeus
 
meillä mennään 4-7h yöunilla. Illalla tankkaillaan tottakai useammin.
Viime päivinä ollu niin hyviä ilmoja, että lähdetty vielä iltasella ulos, joilloin tytteli nukahtaa vaunuihin ja paahtaa suoraan yöunille. En tiedä pitäskö herätellä syömään vai antaa nukkua..
 
Poika 2kk 1 vko nukkuu 6 tuntia klo 21-03. Syötön jälkeen noin puolen tunnin päästä nukkuu taas 3 tuntia. Aamulla klo 7 on herätys uuteen päivään. Täysimetys on ollut koko ajan ja rytmi melkolailla sama koko ajan. Illalla myös meillä unet klo 19-20.30 sit herätän syömään ja pesulle ja poika nukahtaa takaisin yöunille heti syötön päälle. Päivisin unirymti on tällä hetkellä niin että nukkuu klo 8-9, 11-12.30, 14-15.30 ja 17-18.
 

Yhteistyössä