2,5 v heräilee usein yöllä, mikä neuvoksi.

Meillä siis esikoinen heräilee usein itkemään, välillä ihan huutamaan ja joka yö. Hän vehtaa tosi paljon, peitto ei pysy päällä ja ainaski pari kertaa yössä pyytää peittoa päälleensä. Koskee ei saa, huutaa siitäki. Nukutaan samassa huoneessa kaikki neljä ja väsyttää..... Mikä avuksi
 
Kannattaa tosiaankin ostaa unipussi! suosittelen lämpimästi! Meillä käytetty aina, mutta kun poika kasvoi luulin, ettei enää löytyisi kokoa. No, ahkeralla surffailulla löysin koon, joka sopii jopa 6v asti! Johan parani meidän kohta 4v unet, kun ei tarvi kylmissään heräillä. Ja kuopus 1v nukkuu myös unipussissa! Suosittelen todella!
 
Häiritseeköhän muiden äänet? Onko mahdollista kokeilla toisessa huoneessa nukkumista? Meidän muksut niin lämminverisiä, että vanhempaa poikaakin saan melkein pakottaa ilmojen viillennettyä nukkumaan muuten kuin nakuna. 2,5v voi joskus kerran yössä haluta peiton päälleen muttei välttämättä herää vaikka peitto puuttuisikin.
Tuo unipussi kuulostaa kivalle. onko sellainen unipussi tyylinen, niitä olen nähnyt enkä tykännyt.
 
Meilä ei ainakaan omaan huoneeseen siirto vaikuttanut kuin pikkusiskon uneen, samalla tavalla herää poika huutamaan monta kertaa yössä. Nyt ollaan oltu mummilareissulla jossa poika on nukkunut meidän vieressä, ja sama show on joka yö. Kaikki kuviteltavat keinot on nyt kokeiltu, eikä mikään auta. Tätä "kuuluu ikäkauteen"-vaihetta on kestäny nyt vuoden päivät, poika on 2v2kk. Tuota unipussia epäilen kun meillä ei tykkää olleskaan peitostakaan tuo jätkä.

En muuta osaa sanoa kuin että eiköhän se kouluikään mennessä rauhoitu.. :whistle:
 
Meidän 1v9kk teki samat. Käytiin lääkärissä ja korvatulehdushan siellä. Lääke auttoi heti. Eka yö 10h putkeen. Nyt kun herää (4hoitopäivä menossa) pyytää vaan "äidin suliin". Olen yöllä halannut ja sanonut että "äiti kaatuu kohta lattialle nukkumaan. Äiti ei jaksa ottaa syliin joten laita pää tyynyyn niin äiti peittelee ja antaa nallen." :) Yllättäen sehän toimi. Normaalin puolentunnin huudon sijaan pääsin 1llä minuutilla. Luksusta!
 

Yhteistyössä