1vuotiaiden hampaiden määrästä

hei

onko täälä kellään muulla niin kohta 1vuotiaalla lapsella vähän vasta hampaita tullut?

meillä parin viikon päästä täyttää 1vuotta ja vasta 2ylähammasta on tullut.
olenki miettinyt että täytyykö olla jostain huolissaan vai tulevatko jossain vaiheessa.
 
Meillä ensi viikolla on 1-vuotissynttärit ja alhaalta löytyy kaksi hammasta. Tosin tällä äidillä on tullut ensimmäinen hammas vasta reilu yksivuotiaana ja äidin isä olikin hammaslääkärillä silloin vitsaillut, että pitääkö tytölle ruveta tekareita hankkimaan =)
 
Meillä eka tarkastuskäynti oli 6kk iässä. Sillon oli kaks alkua näkyvissä ja nyt 10kk iässä 8 tai 9 hammasta (ei anna liiemmin tutkia...). Kummitytöllä eka hammas tuli 1v1kk iässä ja sit niitä tulikin kuin sieniä sateella. Kaverin 10kk tytöllä ei vielä yhtään hammasta. Ei kannata vielä huolestua, jokainen muksu etenee omassa tahdissaan :)
 
Meidän mimmillä on viimeisen kurkkauksen mukaan 4 hammasta,2 alhaalla edessä ja ylhäällä molemmat kulmahampaat...Etuhammas näkyy nyt ylhäältä ikenen läpi,että eiköhän se sieltä kohta pullahda :D . Ja tyttö siis täytti eilen 1v.
Meilläkään ei suosiolla hampaita esitellä,mutta välillä nauraessa vilahtaa helmet. Joskus olen tehnyt niinkin,että tytön nukahdettua päiväunille on niin sikeässä unessa,että voin pikkuisen raottaa huulia tarkistaakseni tilannetta... :LOL:
 
Meidän pojalla ylhäällä neljä etummaista hammasta,molemmilla puolilla poskihampaat(ylhäällä), alhaalla kolme etummaista hammasta ja neljäs ihan kohta tuloillaan. Ja neljä näistä hampaista on tullut kuukauden sisään.
 

Yhteistyössä