11kk takiainen, mitään en tahdo saada tehtyä

Kuopuksella 11kk on iskenyt ilmeisesti jonkinasteinen eroahdistus, kun ei muualla olisikaan kuin sylissä. Mitään en saisi tehdä ja minnekään en mennä. Nyt kun vielä on ollut pientä flunssaa ja kuumetta, niin se on vaan pahentanut tilannetta Päiväunet nukkuu pienissä pätkissä n. 30min kerrallaan ja herää pieneenkin kolahdukseen ja on kiukkuinen herätessään. Toivottavasti tää menisi pian ohi.

Nyt just touhuaa omiaan tuossa lattialle, mutta jos minä tästä sohvalta takapuoleni ylös nostan, niin pelkään että alkaa taas kamala älämölö.
 
Heippavaan
Aika aikaa kutakin, ja niitä hankaliakin aikoja vielä joskus kaipaa :)

Meillä vauva 6 kk on lopultakin alkanut liikkua sen verran, että viihtyy lattialla ilman viihdyttäjää.
 
"..."
Meillä kans samanikäinen takiainen. Ei onneksi kyllä nosta meteliä vaikka meen toiseen huoneeseen, kävelee vaan perään ja huutelee "äittää". Heti kun pysähtyy niin on jalassa kiinni ja kurkottelee syliin... Eiköhän toi mee ajastaan ohi. Ei muuten rasita, mutta kun koittaa tehdä esim. ruokaa niin on vähän hankalaa.
 
meillä just sama tilanne 11kk takiainen joka pitäs koko ajan päästä syliin.poskihampaat on tosin just puhkeemassa joten oon pistäny niittenkin piikkiin, mut joo iso sylivauva tosta on kyllä tullu. ei meinaa jaksaa enää kantaa koko ajan kun kaveri painaa kuiteskin yli 12kg.
 

Yhteistyössä