112-kerhoon mukaan!

Tuntuuko, että ei tiedä miten selviäisi lapsen kanssa, lapsi kiukkuaa ja kenties lyö ja riehuu. Mikään ei auta, että lapsi rauhoittuisi. Oletko itse kiukkuinen ja väsynyt lapsen kanssa taisteluun.

Kerhot osiossa tuossa sivun vasemmassa reunassa on kerhot-kohta.. Siellä on kerho nimeltä 112, jossa käsitellään kasvatukseen liittyviä asioita, varsinkin kiukkuisen lapsen ja myös vanhamman selviytymiseen. Siellä voi kysellä toisilta vinkkejä, miten selvitä lapsen kanssa kun hän raivoaa, kiukkuaa, lyö, tai muuta vastaavaa. Ja ennen kaikkea siellä voi vaihtaa ajatuksia vanhemmuuden saloista , risuista ja ruusuista, asioiden oikeilla nimillä. Siellä ei harmaat tule arvostelemaan, eikä haukkumaan.

Eli jos kiinnostaa niin minulle yv:tä ja laitan salasanan tulemaan. Kerho on siis salainen. Salasanan jälkeen menet osioon hae jäsenyyttä ja täytät pienimuotoisen hakemuksen. Ja minä sitten hyväksyn sen :wave:

Kerhon tarkoitus on auttaa jaksamaan kiukkua, ja saada vanhemmat paremmalla tuulelle, höpistään ja jutellaan asiasta ja joskus sieltä asian vierestäkin. =)
 

Yhteistyössä