1 v mitat ?

Heips, siirryimme tänne kun 1 v tuli pojalle mittariin viikko sitten.
Tänään tuli neuvolassa piikki reiteen ja pituutta oli kertynyt 77,5 cm ja painoa 10,6 kg ja hattukoko 47,2 cm. Painoa ei ollut tullu paljoa lisää, liekö niin kova "juoksemaan". Yhtään selvää sanaa ei vielä tule, on alkanut liikkumaan ajoissa. Mites muilla?
 
KÄÄK, neuvolakortti hukassa!! No, ehkä se löytyy ennen seuraavaa käyntiä.. :whistle:

Pituus 1-vuotiskäynnillä oli 73.5cm ja painoa pirpanalla vähän alle 8700g. Hoikka poika, mutta meno on kova!!

Sanoo ätä (äiti) ja ato (auto) ja ukka (kukka, sukka tai ankka tilanteen mukaan..)

Lähti just kiipeilemään (TUPLAKÄÄK) ja varvistelee kävellessään. Ja on nyt 1.1v! :heart: :heart:
 
meidän neiti nyt 1v2kk oli 1v neuvolassa hieman alle 8 kg ja 74 cm pitkä. Joutu sillon öljykuurille. Viime viikolla oli painokontrolli ja hyvin oli lihonnu. Painoo oli sillon 9,4kg ja pituutta 77,3 cm. Hoikka tyty kuitenkin.

Sanoo äiti, täti ja vaippa. Pari viikkoo sitten otti ekat askeleet ja nyt kävelee huterasti jonkun verran. Konttaa kuitenkin vielä pitemmät matkat. Kiipeilee matalimmille tuoleille ja omaa tahtoa löytyy tarvittaessa...
 
Anne-78
Esikois pojalla oli 1-vuotiaana pituutta 81 cm ja painoi 13kg440g (kohta täyttää 8-vuotta) .tytön tyllerölläni oli 1-vuotiaana pituutta 74 cm ja painoi 8kg550g (kohta täyttää 4-vuotta).Ja nyt tämä meidän nuorimmaisella oli 1-vuotiaana pituutta 79,5cm ja painoa 12kg.(nyt ikää 1v2kk) Sanoja ei tule kuin muutama ,oppi kävelemään vajaan 11kk:den iässä ja suusta löytyy 13 hammasta.
 
emmu
Meidän pikku mies oli 1-vuotis neuvolassa 75,5cm, 10160g ja pään ympärys oli 45,7cm. Nyt ikää on 1v 3kk ja viime neuvola käynnissä pituutta oli tullut paljon mutta painoa ei juuri mitään.
Sanoja tulee paljon, jos lukuun ottaa myös miten eläimet sanovat.
Yleisimpiä on: isi, äiti, kukka, anna, ei. Elämiä osaa matkia sitäkin enemmän, tässä muutamat: mau mau, hau hau, kvaak kvaak, muu muu, mää mää, kraak kraak.. siinähän niitä. Enemmänkin tulee sanoja.
Kävelemään lähti vasta 13kk. Mutta nyt mennään lujaa ja joka paikkaa juosten. :D Kiipeilyäkin harrastetaan nykyään.
 
nannakaisa
Meillä poju 78,6cm ja 9370g, pipo jotain 47.

Kiipeää portaat ylös ja tulee alas hitaasti, mutta varmasti. Yhden käden tuki riittää kävelemiseen, mutta vielä ei uskalla yksin koettaa. Sanoja kovasti yrittää ja tykkää osoittelemisesta ja äidin ja isän halimisesta ja suukottelusta.
 
taikku77
Meidän 1v mitat 2kk sitten oli 79cm ja 11880g, tomera neiti. Tukia pitkin menee ja yhden käden avustamana lyhyitä matkoja. Sanoja muutamia tulee ja muuten hulpattaa koko ajan.
Kovasti odotellaan kävelemään lähtemistä... ;)
 

Yhteistyössä