1. hampaan puhkeaminen...

Miten ihmeessä on mahdollista, että kohta 7kk:den ikäiselle tytöllemme on ensimmäinen hammas puhjennut ylös kulmaan? Enpä ole ikinä kuullut, että näin on päässyt käymään. Olen ollut siinä luulossa, että eka hammas tulisi aina alas eteen?! Onko teillä tietoa tämmöisestä, tavallistako vai joku ihme sattuma? Hah, vieläkö puhkeaa toinen hammas ylös toiseen kulmaan, niin saadaan nauttia ihanasta vampyyri lookista :whistle: :LOL:

Kaunista kesäsunnuntaita =)
 
Meillä tytöllä puhkesi 5,5kk ikäisenä kaksi alahammasta.
8kk ikäisenä oikea kulmahammas ja nyt 8,5 kk ikäisenä vasen kulmahammas. Kai ne hampaat tässäkin järjestyksessä voi tulla? =)
Kaunis hymy! :D
 
Siis yleensä ensimmäisenä tulevat alahampaat keskelle ja sitten niille "vastapari" ylös keskelle, sitten kulmahampaat ylös ja seuraavaksi alas jne. Mutta tää on vaan yleistys, koska hampaat voivat puhjeta missä järjestyksessä hyvänsä. =)

Esikoiselle tuli tossa yleisimmässä järjestyksessä eli ekaks kaks hammasta alas keskelle ja sit puhkes ylös yhtäaikaa etu- ja kulmahampaat.
 
maarith
Meille tuli neidolle ensimmäiset hampaat tuossa viikko sitten sen ollessa 2kk3vk B) eli melkosen aikasin.yleensä meillä tullu kyllä kaikille lapsosille keskelle joko ylös tai alas ekat hampaat ja niin nytkin alas 2kpl samalla kerralla.
 

Yhteistyössä