Hakutulokset

  1. M

    Herkuton tammikuu!!

    irkkareita kuluu iltaisin ja ruokailurytmi on muutenkin hakusessa. Vaaka näyttää 12 ylim.kiloa joten otettiin sitten miehen kanssa tavoitteeksi pudottaa ainakin 10kg vuoden 2010 aikana =) Tästä on hyvä alkaa..
  2. M

    Farmville-naapureita..

    Anyone?
  3. M

    Te joilla lapsella jokin muumi-hugo-tai vastaava läppäri LEIKKIIKÖ lapsi sillä vai onko ajautunut kaapin nurkkaan?

    Meillä on ollu se fisherin läppäri. ostettiin tytölle kun oli 1,5v (joo, ehkä liian aikaisin =) ). No tyttö on kovasti tykänny ja nyt reilu parivuotiaana osaa pelata siitä pelejä ja osaa kirjaimet ihan sujuvasti joten kaipa siitä jotain iloa on ollu. Hyvin on kestäny vaikka päällä on tyttö...
  4. M

    Tytölle nimi, Fiia???

    meidän tytön nimi on Fiia-Sofia. Nätti meidän mielestä muiden mielipiteidtä viis =)
  5. M

    Tekisi mieleni jo valittaa koululle! Liikuntatunneista

    poika tuli tänään koulusta ja valitti kuinka tylsä liikkatunti oli ollut kun opettaja oli laittanu luokan katsomaan jjotain filkkaa..
  6. M

    Cherry-parvisänky, kokemuksia

    käytössä 2-luokkaisella. Kohta varmaan pitää vaihtaa sänkyä koska sänky tuntuu hieman huteralle. Pienemmälle käy varmaan oikein mainiosti.
  7. M

    FARMVILLE pelaajat olis galluppii :D

    pitänee tutustua siihen tarkemmin
  8. M

    FARMVILLE pelaajat olis galluppii :D

    pystyykö noita seteleitä ja rahoja ostamaan visa electronilla? Anyone? Mitä nyt kävin äkkiseltään katsomassa niin Visa käy mut onnistuukohan elektronilla... Onko kukaan ostanu vai viljeleekö kaikki vaan ahkerasti =)
  9. M

    FARMVILLE pelaajat olis galluppii :D

    mie oon ihan köyhä, jotain 25000 kolikkoo kasassa vasta ja seteleitä 2.Taso 15. Ei täällä ois halukkaita naapureita ? Multa puuttuu pari jotta saisin laajennettua omaa maapilkkua..
  10. M

    Farmville-naapureita..

    Hei :wave: Olen täysin hurahtanut tähän peliin mutta kaikki ystäväni eivät. Tarvitsisin lisää naapureita että saisin laajennettua tilaani. Laittakaa kaikki kynnelle kykenevät yv:tä niin saadaan vaihdettua tiedot =) Kiitos kaunis :flower:

Yhteistyössä