Hakutulokset

  1. J

    Miten toimitte itkuraivareissa?

    itse en kyllä ole kuullutkaan muista kun cuplatoneista. kannataahan se ainakin kokeilla ja voimia sinulle :hug:
  2. J

    Kokemuksia tassuhoidosta?

    meillä poika nyt 10kk ja 8kuukautisena lopetettiin yö syöttö. kaksi viikkoa joka yö huudettiin mutta ei muuta kun tuttia suuhun ja takasin poika makuulleen. se on hermoja raastavaa :headwall: mutta nyt saadaan kaikki nukkua ja äiti ja poika ovat tyytyväisiä =)
  3. J

    Miten toimitte itkuraivareissa?

    meillä oli sama ongelma pojan kanssa. kannattais käydä ostaan apteekista cuplatonia ja koittaa sitä...meillä ainakin auttoi. :heart:
  4. J

    Kuinka usein siivoatte?

    meillä kaksi poikaa ja joka päivä imuroin. luutua heiluttelen pari kertaa viikossa...ompahan miehelläkin kiva tulla töistä puhtaaseen ja siistiin kotiin. =)
  5. J

    Olihan se korkea aika että pikkuinen nukkuu omassa sängyssään <3 ;)

    ensimmäinen poika opetettiin siihen nukuttamis rumpaan ja sitä kesti 1,5vuotiaaksi asti :headwall: illat oli huutoa jos ei äiti tai isä ollut selkää hiplaamassa!nyt toinen poika 10kk eikä ole ollut mitään ongelmaa...sängyssä raatailee omiaan ja nukahtaa sitten omia aikojaan. =)
  6. J

    Kuinkas paljon teidän n. 10kk syövät?

    meillä poika 10kk ja painaa 12kg. aamulla puuro tai piltti. 1-2kertaa pottuja. välipala jugurttia, viiliä tai riisifruttia.illalla puuroa 2dl plus pilttiä sekaan. äidinmaidonkorviketta juodaan vain nukkumaan mennessä eli3 tuttipullollista päivässä ja ruuan kanssa ihan vaan kevyt maitoa =)
  7. J

    kysymys seksin määrästä

    :ashamed:

Yhteistyössä