Sotilaspomot varoittavat Trumpista – ”Wannabe-diktaattorin uhka on korkea”

vierailija
USA:n maavoimien entinen esikuntapäällikkö, kenraali Mark Milley esimerkiksi sanoo lokakuussa ilmestyneessä kirjassa (Bob Woodward: ”War”) Trumpin olevan ”maan vaarallisin ihminen – fasisti juuriin asti”.

Kirjan kirjoittaneen tutkivan toimittaja Bob Woodwardin mukaan myös Trumpin puolustusministerinä toiminut kenraali Jim Mattis on samaa mieltä Trumpin vaarallisuudesta.

– Varmistakaamme, että emme yritä vähätellä uhkaa, koska uhka on korkea, hän kirjoitti sähköpostiviestissä Woodwardin mukaan.

Eläköityessään USA:n asevoimien pääesikunnan johtajan tehtävästä Milley vaikutti kutsuvan Trumpia ”wannabe-diktaattoriksi” mainitsematta häntä suoraan nimeltä.

– Emme vanno valaa kuninkaalle, kuningattarelle, tyrannille tai diktaattorille, emmekä myöskään wannabe-diktaattorille, hän sanoi sotilasyleisölleen.

Woodwardin kirjoittaman aiemmin kirjan mukaan Milley ryhtyi Trumpin loppukaudesta poikkeuksellisiin toimiin yrittäessään estää Trumpia käyttämästä ydinaseita.

Kirjaväite: Kenraali ryhtyi salaisiin toimiin estääkseen Trumpia käyttämästä ydinaseita
 
vierailija
Trump sai rajua kritiikkiä myös muilta. Islamistimilitanttijohtaja Osama bin Ladenin tappo-operaatiosta vuonna 2011 vastannut amiraali William McRaven kirjoitti vuonna 2020 Washington Postissa Trumpista rajuun sävyyn.

– Kun presidentin ego ja henkilökohtainen selviytyminen on tärkeämpää kuin kansallinen turvallisuus, ei ole jäljellä muuta kuin pahuuden voitto.
 
vierailija
Luultavasti sama tyyppi, joka aiemmin luukutti Sanna-jankkauksiaan tällä palstalla.
En usko, että Trump on kauan virassaan, jos tulee valituksia. Hän käy ylikierroksilla, ja välistä on hissukseen väsymyksen takia. Yksikään lääkäri ei ole avannut sanaista arkkuaan Donin tilasta.
Ei vai?

Onhan niitä, esim lokakuun alun Express UK

Doctor claims Donald Trump scored 90% on 'psychopathy' test - higher than most prisoners

Doctors have revealed the average psychopathy score among the general population and that of serious offenders - but found Donald Trump scored much higher than both of these groups.
 
vierailija
Wiki ”In addition, numerous public figures, media sources, and mental health professionals have speculated that Trump may have mental health impairments, ranging from narcissistic personality disorder to some form of dementia, which runs in his family.”

May have? 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
 
vierailija
Luultavasti sama tyyppi, joka aiemmin luukutti Sanna-jankkauksiaan tällä palstalla.
En usko, että Trump on kauan virassaan, jos tulee valituksia. Hän käy ylikierroksilla, ja välistä on hissukseen väsymyksen takia. Yksikään lääkäri ei ole avannut sanaista arkkuaan Donin tilasta.
Miksi aina mietit vainoharhaisesti kirjoittajaa? Et itse aihetta?

”Luultavasti” sinulla on ongelmia
 
vierailija
Aivan varmasti sama tyyppi.
Yleensä osun aina arvauksissani oikeaan.
Toki olen aiemmin lukenut arvaluja Donin henkisestä voinnista.
Hänen veljentytär psykologina kirjoitti aiheesta kirjan.
Tämän palstan friikeimmät tyypit nykyään ovat Siementäjä, (ex-m1es),
Echo, Super-Setis ja Puolueeton tarkkailija (luultavasti S-S:n alter ego).
Kokemuksesta olen oppinut, että heidän kanssa vaihtaessani mielipiteitä joudun aina ikäviin kahnauksiin olipa asia miten pieni ja vaatimaton tahansa.
Don voi sekopäänä aloittaa ydinsodan milloin tahansa. Hän tanssi 39 minuuttia
edellisen viikon vaalitilaisuudessa, koska väsähti ikäviin kysymyksiin. Toivottavasti Amerikassa riittää tanssilavoja ja huvitilaisuuksia, jos tilanne Euroopassa ja Lähi-idässä kuumenee entisestään. Eikö myös Titanicin kannella tanssittu, kun tilanne oli toivoton?
Minäkin pidän tanssimisesta ja musiikista, mutta tanssin vain kotona.
Seuraavaksi käyn lääkekaapista hakemassa polveeni laastarin. Näin viime yönä ikävää unta, jossa taistelin henkeni puolesta. Löysin sitten itseni lattialta naarmu polvessani, ja nyt siinä on iso vesiturvotus.
Ehkä pitäisi lopettaa kokonaan uutisten seuraaminen, sekä hakea apua Someturva-yrityksestä.
 

Yhteistyössä