K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eihän sanonut, sanoin nukuin Ljublanan marotonin yli eli se voisi myös mennä ohi sen takia, että olisi Englannissa.
Jos se ois englannissa niin se ajatukset ei olisi Ljubljanan maratonissa. Miten se maratoni edes vaikuttaisi B:n nukkumiseen englannissa? Pointti tuossahan on että kämpän olkopuolella kaupungissa on ollut hiton maratonit, ja B on onnistunut vaan nukkumaan kun muut on menneet ulos seuraamaan tai katsoneet ikkunasta.
 
vierailija
Jan, Nace ja Jure kertoivat tulevasta levystä. Mä tykkäsin kyllä, kun tulevat biisit kiinnostaa paljon. Ja ainahan ne on symppiksiä.
Sisältää aika paljon ihan "asia-asiaa" musiikista. Jos se kiinnostaa. Asiallinen live siis, eikä siinä mitään, mut ei sisältänyt mitään "hassutteluita" jos niiden perään on. Muutamia albumiin liittyviä valmiita kysymyksiä lukivat & vastailivat ja ottivat myös muutaman extempore kyssärin livestä.
 
vierailija
Vähän joo. No saahan sitä odotella, mut kun se on tavallaan aika turhanpäivästä enkä oikein tiedä mikä pointti on. Varmaan aika selvää että kesken levypromojen ei lähdetä pyrähtelemään britteihin (ti aamuna radiossa) ja muutenkin just näkivät.
Yllättysin kyl melkoisesti jos Bojan ois jossain Jeren keikalla. Sit pitäs jo todenteolla miettiä tätä heidän suhdestatustaan.
 

Yhteistyössä