K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Määkin ootan niin! K:n kansijulkistus sai mut niin innostumaan sen levystä, että innostaa nähdä mitä Joksut on omalla tahollaan keksineet! Kertooko levy myös vähän enemmän menneestä, vai katsooko se enemmän heidän tulevaan.
Cocktail oli ainakin Joksujen yksi sana kolmesta, kun käskettiin kuvailemaan uutta albumia kolmella sanalla. Sieltä voi siis tulla ihan mitä vaan eikä kyseessä taida olla konseptialbumi niin sanotusti. Innolla ootan onneksi enää kuukausi!
 
vierailija
Tästä kaikesta viestinnän vaikeudesta tuli mieleen tämmösiä juttuja:

- Joidenkin mielestä B ei sanonut haastattelussa riittävän selvästi sitä, että hän ja K ovat VAIN ystäviä.

- B kuitenkin sanoi esim. seuraavat asiat: Jerč-kohdassa hän kertoo, että he ovat todella hyviä ystäviä (huom! Tässä siis nyt se kaivattu ystävä-sana), ja juorukohdassa kertoo että häntä vaivaa todella paljon se, että häntä ja Käärijää luultiin pariskunnaksi (eli tässä nyt se peräänkuulutettu tiedoksianto, että asia vaivaa häntä).

- Voisin kuvitella, että tuollaiset eivät ole ihan helpoimpia asioita kertoa julkisesti, etenkin, jos hän elää ympäristössä, jossa muut eivät ota asiaa niin vakavasti, eli hän joutuu tunnustamaan olevansa muita herkempi.

- Tämän perusteella tuntuu mun mielestä kohtuuttomalta, että B:n lausuntoa nyt kytätään suurennuslasilla ja tulkitaan aikamuotoja ja termejä. Kun eikö ne oleellisimmat asiat tulleet yksiselitteisesti esiin: ystävyys, ja harmi epätosien asioiden levittelystä. Mitä väliä, käyttikö hän sanaa juoru, valhe vai shippaus ja puhuiko preesensissä vai imperfektissä, voitaisko nyt vähän antaa sille armoa? Näkihän sen naamastakin, kuinka henkilökohtaisella alueella liikkui kun kertoi heikkoudestaan, eli siitä että valheet vaivaa häntä eikä hän pääse siitä yli.

- Ehkä on myös niin, että hän ei tosiaan uskalla sanoa asioita kovin jyrkästi, ja hän on ehkä aika altis ympäristön mielipiteille. Tässä levynkansijutussa ajatellaan heti, että kyse on halusta olla joutumatta paheksunnan kohteeksi. Miksi niin ei ajatella Käärijä-asioiden kohdalla? Eli mitä jos B ei uskalla sanoa suoraan että lopettakaa nyt jo, koska pelkää joutuvansa paheksutuksi?

- Tiedän, tämä kaikki on vaan mun omaa tulkintaa ja mun näkemys, ei totuus. Mutta halusin tämän jakaa teille.
Oon samaa mieltä ❤
 
vierailija
Cocktail oli ainakin Joksujen yksi sana kolmesta, kun käskettiin kuvailemaan uutta albumia kolmella sanalla. Sieltä voi siis tulla ihan mitä vaan eikä kyseessä taida olla konseptialbumi niin sanotusti. Innolla ootan onneksi enää kuukausi!
No nyt en osaa yhtään keksiä mihin tuo voisi viitata... mutta joo, eihän se välttis ole konseptialbumi tietyllä teemalla tai tarinalla, voi olla vaan normialbumi jossa on vähän kaikkea.
 
vierailija
Ei oo kukaan S-pakottaja lähetellyt B:lle kirjeitä. Te hullut KB-uskovat taas olette pommittaneet B:tä KUUKAUSITTAIN harhoillanne, ja ajoitte hänet somesta. Iljettävät iilimadot.
Niinpä. Jos Joksut lähivuosina hajoaa B:n huonon voinnin takia, niin syylliset pohjalla on KB shipparit. Eivät koskaan edes oikeasti fanittaneet Joksuja tai välittäneet B:stä.
 
vierailija
Ei oo kukaan S-pakottaja lähetellyt B:lle kirjeitä. Te hullut KB-uskovat taas olette pommittaneet B:tä KUUKAUSITTAIN harhoillanne, ja ajoitte hänet somesta. Iljettävät iilimadot.
Onhan, se Riviera hyökkäys oli muun muassa yhden S pakottajan toimia ja kaikki B:n läheiset tägättynä. B taisi lähteä somesta ihan muun kuin shipin takia, jonka on hyväksynyt osana fanitusta. Somesta poistuminen taisi liittyä fanibäkkärijuoruihin ja Gregor keissiin. Kirjeen kirjoittajalla taas ei pää kunnossa ehkäpä, eikä voida tietää onko shippaaja, en muista kenenkään tuollaista B on huono poikaystävä settiä miettineen ainakaan eli kun shippausta on muuallakin niin ei näistä ketjuista ehkäpä.
 
vierailija
Niin, kun täällä ihmiset ei oikeasti niin piittaa oliko B S:än kanssa vai ei, niin jos B sanoo että sitä ahdistaa ne jutut niin täällä ei ole tarvetta yrittää vakuutella toisin. Voidaan puhua esim tulevista levyistäkin. Toisin kuin vauvalla jossa on paljon ihmisiä joille KB-leikki on tullut osa heidän koko identiteettiään ja on tärkeämpi kuin omat suhteensa jopa, niin sitä ei voi ikinä lopettaa vaikka B pyytäisi sitä itkien.
"Toisin kuin vauvalla jossa on paljon ihmisiä joille KB-leikki on tullut osa heidän koko identiteettiään ja on tärkeämpi kuin omat suhteensa jopa, niin sitä ei voi ikinä lopettaa vaikka B pyytäisi sitä itkien."

Täähän se on. Jo puutarhassa näki, että joillain mennyt ihan yli ja shipistä on tullut heidän uskontonsa. Eikä edes missään leikkimielessä. Tosishippaajalle järjen puhuminen on sama kuin puhuisit jollekin, joka on aivopesty kulttiin eikä enää näe muuta todellisuutta sen ulkopuolella. Jos viettänyt vähänkin enemmän aikaa palstalla, niin tietää että monelle shippi ei tosiaan ole mitään huumoria tai mielikuvitusta, vaan totista totta. Bojanin pyynnöt on siis yks hailee, koska ne voi aina kääntää jotenkin shippiin sopivaksi. Eli vaikka B kommunikoisi suoraan että lopettakaa shippaaminen, en pidä siitä, niin todennäköisesti sitäkin vähäteltäisiin ja selitettäisiin pois Slovenian homofobisen ilmapiirin tai jonkun muun vakkarisyyn avulla.
 
vierailija
Miten tää koko fandom on täynnä tällaista vihaa? Raivotaan ja haukutaan toisin ajattelevia, jatkuvaa riitelyä ja väittelyä. Oottekohan te jotkut vähän liian syvällä tässä asiassa? Kokeilkaapa ottaa aikalisä, poistutte vaikka viikoksi näiltä palstoilta ja teette jotain ihan muuta. Kyllä se siitä helpottaa.
 

Yhteistyössä