Suomi24 Putin taisi taas kerran hakkeroida koko paskan - ei voi vastailla- haku ei toimi, jne...

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jatkuvia häiriöitä- taitaa olla jo 10.s kerta kun häröilee.

Nythän on äänestys tulossa- jolloin myös huomaatte että alkaa sensuuri- ja Putinin kokoomuspersu ruplatiltujen valtava massapostittaminen porvarillista valehtelu-aivopieruaan palstoille...

Ehkä nyt jo testataan- tuota alkavaa äänestys-aivopesu-suömi24 koneistoa...
 
vierailija
Tai sitten olet vain poliittisesti väärämielinen eikä aloitukset onnistu tai viestit muutenkaan mene läpi sen takia. Meinaan kuitenkin uusia viestejä ja aloituksia tulee koko ajan foorumiin lisää niiltä oikeamielisiltä. Suomi24.fi:n osti vuoden 2020 alussa kokoomuslaisen paikallispoliitikon, yrittäjäjärjestö- ja kauppakamariaktiivin sekä sarjayrittäjä Ilkka Lavaksen City Digital Group. Sen jälkeen keskustelufoorumi on mennyt koko ajan huonompaan suuntaan aina uusien "päivitysten" jälkeen. Mm. näitä aloitus/viestiblokkauksia, viestilistaukset päivittyy tahallaan miten sattuu(mahdollisen ennakkomoderoinnin jälkeen), viestilistauksen etusivulta putoaa ketjuja jotka löytyvät vain haulla, ihan asiallisia viestejä poistetaan ihan sikana. Jonkilaista poliittista moderointia, koska nämä viestiestot ja sensuuri koskevat tiettyjä poliittisia aiheita.
 
vierailija
Koksupersut voi aina syyttää putinisteja miksi keskusteluja rajataan. Meneekö tää näin alue- ja kuntavaalien yli, jotta saadaan taas yksi foorumi pimeäksi kritiikiltä, joka sen kun kasvaa. Vaarallista tämä vapaa kirjoittelu, eikö vaan Orpo, Purra, Häkämies, Pentikäinen, Romakkaniemi, Kangasharju, Kullas jne.
 
vierailija
Edelleenkään anonyymit/rekisteröimättömät kirjoittajat eivät voi aloittaa ketjuja, ainoastaan vastata ketjuihin, välillä tosin sitäkin blokataan. Mahtaakohan jatkua vaaleihin asti, ettei hallituspuoluekriittisiä aloituksia näitä "Päivän OrpoPurra.." voida tehdä?
 
vierailija
Nimenomaan kokoomusvoimat taustalla, sillä tämä suomi24 on ollut vuoden 2020 tammikuusta kokoomuslaisen paikallispoliitikon, yritysjärjestö- ja kauppakamariaktiivin ja sarjayrittäjän firman omistama. Sen jälkeen nämä viestirajoitukset, ip blokkaukset ja yleensäkin viestien poistot lisääntyneet koko ajan.

Keskustelufoorumeja käytetään nykyään aktiivisesti puoluepolitiikan työkaluina, jossa omat saa äänensä yliedustettuna kuuluviin, muilta blokataan. Katsokaa vaikka IS:n kommentointia, siellä on tämän oikeisto-omiseisen kaupallisen valtamedian oma sisäinen trollitoimisto väsäämässä kommentteja. Verrattuna muihin medioihin hallitusmyönteiset ja oppositio-työläisvastaiset viestit aivan liikaa yliedustettuina ja uusin viesti aina hallitusmyönteinen. Kaikki on valjastettu talousoikeiston ja suurpääoman etujen ajamiseen. Ja jopa verkon valvonta hybridikeskuksen jne. tahojen toimesta tapahtuu niiden miehittäneiden kokoomus- ja persuvirkailijoiden toimesta, jotka voivat manipuloida nettikeskustelua, poistaa viestejä, piilottaa ja siirtää aloituksia, sotkea ketjuja spämmeillä ym., koska näillä on kirjoittajien ip-numerot, selaimen paljastamat tunnistetiedot käyttöjärjestelmästä, selaimesta, mobiililaitteesta, näytön tarkkuudesta ym. versio- ja mallitietoineen sekä mainostunnuksineen. Kaikki kirjoittajat voidaan näillä tiedoilla yksilöidä, viestit eri nettialustoista etsiä ja yhdistää sekä asettaa hälytyksiä esim. vasta-argumenttien tai vähättelyvastineviestien kirjoittamiseen. Tämä polpon trollitehdas voi käyttää kirjoittajan koko viestihistoriaa eri foorumeissa omien vastaviestien kirjoitteluun. Tämä on luotu putinistitrollitehtaita vastaan, mutta nyt sitä käytetään poliittiseen infosotaan oppositiota vastaan. Omista netin some ja keskustelualustat, niiden moderointi ja hallitse verkkovalvontaa, niin voit muokata nettikeskustelun "totuutta". Näin muokataan kansan mielipidettä mm. epäsuositun hallituksen hyväksi, koska se ajaa talouden ja suurpääoman agendaa.
 
vierailija
Ei onnistu. Kokeiltu useilla eri laitteilla ja selaimilla. Joko kaikki laitteet on verkkovalvonnan mustalla listalla tai sitten Suoli on estänyt kirjaamattomien aloitukset, ketjuihin voi kyllä vastata.
Jännää että Ylilauta muutti myös toimintaansa alkuvuodesta, ettei sinne voi kirjoittaa rekkaamaton.
Suomen vapaata kirjoittelua suitsitaan oikeistojohdossa. Koskahan sama tapahtuu myös Vauvassa ja Kaksplussassa, Vauva-foorumissahan kaikki hallituskriittknen tahtoo jo poistua nopeasti.
Samaa jatkoa kuin Harmaan talouden torjuntaohjelman lopetus ja Finnwatchin, Kalevi Sorsa-säätiön sekä Kansalaispulssi-kyselyjen rahoituksen lopetus. Vain yksi talousoikeiston, suurpääoman ja elinkeinoelämän totuus sallitaan.
 
vierailija
Kun Sipilän oikeistohallitus aloitti IS poisti rekisteröintivapaan osion foorumistaan, yksi Suomen suosituimmista siihen aikaan. Nyt OrpoPurran oikeistohallituksen aikana Suoli24:n foorumi estää monilta viestien ja aloitusten lähetyksen. Oikeistolainen käskytys- ja komentotalous ei pidä sananvapaudesta ja tiedonjaosta, siksi myös rahoitus poistettiin Harmaan talouden torjuntaohjelmalta ensi kertaa 30-vuoteen, myös Finnwatch, Kalevi Sorsa -säätiö ja Kansalaispulssi-kyselyt menettivät rahoituksensa.
 
vierailija
Hyvä tietää miksi tälle palstalle on pesiytynyt hyvin outoa porukkaa.
Tämä on kai viimeinen saareke, jossa heillä on vielä nettialusta purkaa paineitaan.
Jos rekisteröintivapaa keskustelu estetään S24:ssä ja tällä foorumilla, perustan uuden foorumin, sille on ihan kaupallinenkin tilaus. Tietenkin nämä sensuuritahot voivat sulkea mainosrahahanatkin, sen verran korkean tason ja suuren rahan toimijoita.
 
vierailija
Jos rekisteröintivapaa keskustelu estetään S24:ssä ja tällä foorumilla, perustan uuden foorumin, sille on ihan kaupallinenkin tilaus. Tietenkin nämä sensuuritahot voivat sulkea mainosrahahanatkin, sen verran korkean tason ja suuren rahan toimijoita.
Uskomatonta, että tätä palstaa on käytetty vakavissaan poliittiseen agitointiin.
Olen tähän asti luullut, että tämä palsta on vain mieleltään järkkyneiden ja seksuaalisesti vinoutuneiden foorumi.
 

Yhteistyössä