Suomi24 Putin taisi taas kerran hakkeroida koko paskan - ei voi vastailla- haku ei toimi, jne...

vierailija
Jatkuvia häiriöitä- taitaa olla jo 10.s kerta kun häröilee.

Nythän on äänestys tulossa- jolloin myös huomaatte että alkaa sensuuri- ja Putinin kokoomuspersu ruplatiltujen valtava massapostittaminen porvarillista valehtelu-aivopieruaan palstoille...

Ehkä nyt jo testataan- tuota alkavaa äänestys-aivopesu-suömi24 koneistoa...
 
vierailija
Tai sitten olet vain poliittisesti väärämielinen eikä aloitukset onnistu tai viestit muutenkaan mene läpi sen takia. Meinaan kuitenkin uusia viestejä ja aloituksia tulee koko ajan foorumiin lisää niiltä oikeamielisiltä. Suomi24.fi:n osti vuoden 2020 alussa kokoomuslaisen paikallispoliitikon, yrittäjäjärjestö- ja kauppakamariaktiivin sekä sarjayrittäjä Ilkka Lavaksen City Digital Group. Sen jälkeen keskustelufoorumi on mennyt koko ajan huonompaan suuntaan aina uusien "päivitysten" jälkeen. Mm. näitä aloitus/viestiblokkauksia, viestilistaukset päivittyy tahallaan miten sattuu(mahdollisen ennakkomoderoinnin jälkeen), viestilistauksen etusivulta putoaa ketjuja jotka löytyvät vain haulla, ihan asiallisia viestejä poistetaan ihan sikana. Jonkilaista poliittista moderointia, koska nämä viestiestot ja sensuuri koskevat tiettyjä poliittisia aiheita.
 
vierailija
Koksupersut voi aina syyttää putinisteja miksi keskusteluja rajataan. Meneekö tää näin alue- ja kuntavaalien yli, jotta saadaan taas yksi foorumi pimeäksi kritiikiltä, joka sen kun kasvaa. Vaarallista tämä vapaa kirjoittelu, eikö vaan Orpo, Purra, Häkämies, Pentikäinen, Romakkaniemi, Kangasharju, Kullas jne.
 

Yhteistyössä