K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja vaikka ei olisikaan ok jonkun mielestä niin se on vain totuus että kauniit nuoret naiset saavat juuri tällaisia etuoikeuksia, niin on ollut aina ja tulee aina olemaan. Turha sitä on kadehtia kenenkään kun siihen ei voi mitenkään vaikuttaa.
Viimeisimmässä vlogissa on eri fani bussissa pelaamassa pleikkaa ja toinen lavalla esiintymässä. Siinä vesittyy nämä superkauniiden etuoikeudet ainakin Käärijän keikkojen suhteen.
 
vierailija
Mutta eikö se ollut stooreissa? Tuo k:n kanssa otettu kuvahan on ihan perusfanikuva, miksi siitä silloin pitäisi tägäys poistaa, kun stoori kuitenkin aikanaan katoaa.
Oli stoori. Vaikeapa sitä on sanoa että miksi poistaa tägäys enää tuossa vaiheessa kun tili/kuva on tiedossa ja H kuvassakin on tägäys. Ehkä ei vaan halua näkyä K tägätyissä, sillä on kuitenkin enemmän seuraajia kuin H.
 
vierailija
On ihan oikeastikin piuhamiehen nuori aikuinen tytär, Jaspi nimeltään. Valoteknikko ja ollut esim Treskin ja Fugen keikkareissuilla ihan työtehtävissä mukana. Nyt en usko että tuolla eurotourilla on, siellä on se joku Mikko hoitamassa valoja.
Ja piuhamies siis ihan itse omissa stooreissaan on tämän asian varmistanut, ei kenenkään keksintöjä.
 
vierailija
Ohhoh, twitterissä loreenin fanit on suivaantuneet kärtsän levyn nimestä 😂 On niilläkin rankkaa.
Joo, tää tapahtui jo silloin kun se levyn nimi ulkaistiin, olikos se toissapäivänä. Niillä on muutenkin pinna kireällä kun L:än levy on sairaan myöhässä eikä ole edes päivämäärää vielä, Universal droppas L:än joskus vuoden alussa, ja uutta musaa tulee vain yksi biisi puolessa vuodessa. Ja nyt ollaan lisäksi ärsyyntyneitä kun uusin biisi on vain 2 minuutin mittainen kaiken odotuksen jälkeen.
 
vierailija
onko täällä nyt vaan ihmisille niin vaikeaa hyväksyä että noin kauniit naiset voi olla Käärijän faneja?
Ei sais sanoa mutta ehkä jos on tottunut niihin perus eturiviläisiin vähän enemmän ”vaihtoehtolookilla” varustettuun porukkaan niin menee Krewllakin pasmat sekaisin kun tollaiset daamit on siellä bäkkärin ovella silmät sydäminä
"Vaihtoehtolook"😆.
Tarkoitatko koko kehon tatuointeja, lävistyksiä, 167 nenärenkaita, lisäkiloja, puoli päätä kaljuja ym?
Ei ihme että tavalliset naiselliset naiset alkaa kiinnostamaan.
 

Yhteistyössä