Ketjujen KETJU 2024 (K24)

MItä filotaikinaa sulla oli?

Mä oon pari kertaa tehnyt baklavaa sillä kreikkalaisella? pakasteversiolla. Tai oletin kreikkalaiseksi, suomalaista ei ainakaan ollut.

Säilytin taikinaa pöydälä märän pyyhkeen alla ja sudiin oliiviöljyn ja voin seoksella ja kasassa pysyi.
Myllyn Parasta.

Mä otin 1 siivun ja vetelin sen voisulalla. Mut ei se meinannu kestää sitä täytettäkään, vaikken sitä sinne kauheesti lyöny, vaan repes siitäki.

No, tavallinen torttutaikina pelasti ja syötiin ekat joulutortut ja omenatäytteellä.. Filot lojuu biojätteessä :)
 
Myllyn Parasta.

Mä otin 1 siivun ja vetelin sen voisulalla. Mut ei se meinannu kestää sitä täytettäkään, vaikken sitä sinne kauheesti lyöny, vaan repes siitäki.

No, tavallinen torttutaikina pelasti ja syötiin ekat joulutortut ja omenatäytteellä.. Filot lojuu biojätteessä :)
Jos vielä päätät yrittää ni koeta täätä tai Lidlin filotaikinaa.

Mut helpointa on tehdä jotain missä vain tungetaan taikinalehtien väliin jotain kuten baklavaa tai vaikka zelnikiä tai börekiä tai mitä niitä suolaisia juustoherkkuja onkaan...



Ja vielä, muoks, linkki zelnik-reseptiin.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä