Kärtsy Euroopan kiertue yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kärppy ehkä ollut vähän kriittinen ja ei lips-your-ass niistä edellisistä, niin B ei nyt halunnut saada itselleen epäröintiä levyjulkkareihin. Kun eihän sitä voi enään muuttaa jos K:n reaktio ois ollut "ööö okei I guess maybe".
En usko kyllä yhtään tämmöiseen. Et K reagois noin. Nytkin täysillä kannustivat kun Jan soitti melkein minuutin sitä nokkahuilua 😂 (Oli muuten joku uuden levyn biisi, siitä ei tosin saanut mitään selkoa 😅)
 
vierailija
Ei kyllä tule mieleen ketään Martti-kirjailijaa, jota voisi olla käännetty englanniksi, sloveeniksi tai serbiaksi ja jota Bojan saattaisi lukea, niin se väärinmuistettu Arto Paasilinna kuulostaa ihan uskottavalta teorialta kyllä. Hänen kirjojaan oli käännetty sloveeniksi melko monta.
 
vierailija
Mitä sitten jos on tai ei? Miksi tästä edelleen pitää koko ajan jauhaa? Ei se sinun elämääsi vaikuta.
Joku kokee perisuomalaiseen tapaan ylemmyydentuntoa ja tuo asiaa esiin. Tuo on just se asenne joka hankaloittaa kielten puhumista ja kehittymistä. On hyvin suomalainen juttu muualla en ole törmännyt. Ja tietty niillä, joilla itsellään on huono itsetunto on tarve tuoda muiden epäkohtia esiin.
 

Yhteistyössä