Yle: Näistä neljästä maasta OrpoPurran hallitus haluaa maahanmuuttajia – seurasimme, kun joukko tavoiteltuja halpatyöntekijöitä saapui Suomeen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pahaa teki katsoa video, jossa höynäytetyt lähihoitajat rantautuivat ”maailman onnellisimpaan maahan”.
Karu totuus lyö heitä päin naamaa kuin viikon oksennuksessa virunut tiskirätti.
 
vierailija
Kyllä se heille muutamassa viikossa valkenee. Olen paljon keskustellut entisten lähihoitajien kanssa.
Työteliäitä ja fiksuja ihmisiä toisin kuin sinä väität kaikkia lusmuiksi elämäntapatyöttömiksi. Rekryporukka tuskin nukkuu öitään hyvin höynäytettyään hyväuskoisia ihmisiä Pohjolan perukoille Persulandiaan.
Taas pahasti vinksahtanut mielesi tuottaa potaskaa niin usein kirjoittajasta

Mikä sai sinut tuollaiseksi? Juopotteleva äiti raskautesi aikana varmaan
 
Näistä maista tulevilla on hyvä työllisyystilanne, toisin kuin irakeilla, somaleilla ja afgaaneilla.
Nimenomaan ja se johtuu kulttuurista. Jossakin on totuttu työntekoon, jossakin muualla varjossa notkumiseen ja avustusten kärttämiseen. Uskonto, joka korostaa oman ryhmän ylivertaisuutta verrattuna suomalaismatosiin, ei kotiutumaan auta.

Luomutilalla olisi tietenkin parasta pitäytyä omassa perinteisessä siemenessä. Mutta jos siemeniä on pakko muualta ostaa, kannattaa valita rikkaruohottomia, jotka antavat hyvän sadon. Suomeen on viime vuosina haalittu aika paljon seulontajätettä, joka ei uudessakaan kasvupaikassa satoisaksi muutu.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
…..Mutta jos siemeniä on pakko muualta ostaa, kannattaa valita rikkaruohottomia, jotka antavat hyvän sadon. Suomeen on viime vuosina haalittu aika paljon seulontajätettä, joka ei uudessakaan kasvupaikassa satoisaksi muutu.
Hyvin sanottu. Muslimit nimenomaan ovat rotanpapanoilla maustettua hukkakauraa ja laivan pilssivesissä lionneita ruskeita kahvipapuja 😖
 
No on se helvetin hyvä että saadaan vahvistusta ulkomailta kun suomalaisia ei enää riitä.


Meidänkin kuntayhtymän alueella on jatkuvasti, on ollut jo pari vuotta, auki sosiaalialan paikkoja. Viimeksi kun toissaviikolla halusin lääkäriin ni olikin matkattava kaupunkiin koska kylän terveysasema oli sen päivän kiinni sairastapausten vuoksi.

Ja voi miten suppea on maailma niillä jotka ensimmäiseksi ajattelevat saavansa tyttöystävän tai että nyt ne vie meidän miehet! Haloo, herätkää! Maapallo kutsuu!

Oikeasti ei saa olla noin v.itun TYHMÄ!
 
vierailija
Nuo jotka tänne haetaan ovat aloittaneet kieliopinnot jo omassa maassaan ja läpäisseet tietyn tason. Heille on järjestetty työpaikka valmiiksi. Eli onko ihme, että työllistyvät? He lähettävät rahaa kotimaahansa ja usea on jättänyt pienet lapset sinne. Ei he tänne ole tullut miesten iloksi! Ja tosiaan osa on miehiäkin.
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-
vierailija
Tutkimus: "Maahanmuuttajat laskevat työntekijöiden palkkoja Saksassa".
Näitä halpatyömarkkinoita Suomessakin ajetaan halpatyöläisiä ulkomailta Suomeen lisäämällä.
 
vierailija
Tutkimus: "Maahanmuuttajat laskevat työntekijöiden palkkoja Saksassa".
Näitä halpatyömarkkinoita Suomessakin ajetaan halpatyöläisiä ulkomailta Suomeen lisäämällä.
kokoomuksen ja persujen sekä RKP:n linja, siksi haluavat maahanmuuttoa.
 

Yhteistyössä