• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Yle: Näistä neljästä maasta OrpoPurran hallitus haluaa maahanmuuttajia – seurasimme, kun joukko tavoiteltuja halpatyöntekijöitä saapui Suomeen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pahaa teki katsoa video, jossa höynäytetyt lähihoitajat rantautuivat ”maailman onnellisimpaan maahan”.
Karu totuus lyö heitä päin naamaa kuin viikon oksennuksessa virunut tiskirätti.
 
vierailija
Kyllä se heille muutamassa viikossa valkenee. Olen paljon keskustellut entisten lähihoitajien kanssa.
Työteliäitä ja fiksuja ihmisiä toisin kuin sinä väität kaikkia lusmuiksi elämäntapatyöttömiksi. Rekryporukka tuskin nukkuu öitään hyvin höynäytettyään hyväuskoisia ihmisiä Pohjolan perukoille Persulandiaan.
Taas pahasti vinksahtanut mielesi tuottaa potaskaa niin usein kirjoittajasta

Mikä sai sinut tuollaiseksi? Juopotteleva äiti raskautesi aikana varmaan
 
Näistä maista tulevilla on hyvä työllisyystilanne, toisin kuin irakeilla, somaleilla ja afgaaneilla.
Nimenomaan ja se johtuu kulttuurista. Jossakin on totuttu työntekoon, jossakin muualla varjossa notkumiseen ja avustusten kärttämiseen. Uskonto, joka korostaa oman ryhmän ylivertaisuutta verrattuna suomalaismatosiin, ei kotiutumaan auta.

Luomutilalla olisi tietenkin parasta pitäytyä omassa perinteisessä siemenessä. Mutta jos siemeniä on pakko muualta ostaa, kannattaa valita rikkaruohottomia, jotka antavat hyvän sadon. Suomeen on viime vuosina haalittu aika paljon seulontajätettä, joka ei uudessakaan kasvupaikassa satoisaksi muutu.
 

Yhteistyössä