• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ai meinaatko että muut fanit on linnan juhlissa? Toihan olisi juuri hyvä päivä kun monella se on vapaapäivä. Mutta eiköhän noi kaikki keikat ole Balkanilla.
Itsenäisyyspäivä tai oikeastaan aatto olis hyvä päivä pitää konsertti. Logomon pikkujoulut (K, Kuumaa, Erika) tais olla vuosi sitten just 5.12. Baarit ja osa yökerhoista oli auki.
 
vierailija
Ainakin siinä pätkässä minkä itse näin, puhui tuosta paidasta, mutta ei sanonut mitään something similar -juttua. Sanoi vaan congratulations. Ellei sit palannut asiaan myöhemmin uudestaan.
En pidä mahdottomana, että olisi sanonut jotain siihen suuntaan. Silloin jo kun oli niitä haastatteluja kun olivat tehneet Erikan kanssa Ruoska-biisin yhdessä, niin muistan Kärtsän todenneen hänestä ja Erikasta, että meissä on jotain samaa. Ymmärsin hänen tarkoittaneen sillä, että he molemmat tekevät rohkeasti omaa juttuaan välittämättä liikaa siitä, mitä muut ajattelevat.
 
vierailija
Onneksi ei sentään puhu taas joka keikalla miten Bojan haisee paskalta. Pitää olla tyytyväinen siihen mitä saa.
Murrr!

Kylläpä se Bojan haisikin paskalta, kun pysähtyi vuoristovaelluksella luolaani, joku nenäänsä kiinnipitävä pottapää kainalossaan. Koko onkalo kärysi vielä 2 päivää lähtönsä jälkeen.

T. Suuri Ruskea Karhu 🐻
 

Yhteistyössä