• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Oli siellä vauvalla joitakin ystävyysfiilistelijöitä jotka tuon perusteella kääntyivät enemmän something more tai mahdollisen suhteen ajatteluun.
Eli asian on pakko olla totta, kun kerran vauvan shippiketjussa näin useampi uskoo. Just joo. 🤣 Eikö siellä samanuskoisten parissa olisi sitten kaikin puolin mukavampi teidän keskustella kuin täällä?
 
vierailija
Eivät ole sanoneet mitään vain ystäviä eli sitä something morea ei ole kielletty missään. Ja kehollinen ja ilmeviestintä ja olemus kertovat eri tarinaa. B ei ole ottanut kantaa edes tai kysytty tälläistä vähään aikaan eli tuon jälkeen on ollut Jerc haastattelu ja täydelliset treffit, lisäksi Kyproksen loma, josta vielä Suomeen.
Onkohan tän tosishippaajan jankkauksen perimmäinen tarkoitus saada koko shippaaminen loppumaan 🤔 Muhun on ainakin nimittäin tehonnut ja se vähäinenkin K/B-sippausinto on kadonnut taivaantuuliin 🙈
 

Yhteistyössä