K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No joka tapauksessa Bojan on ainakin kertaalleen lentänyt USA aan Sadieta tapaamaan ja S todennäköisesti Sloveniaan. Vaikka olisikin vääriä tunnistuksia mukana, niin osa varmaan oikeitakin. Kyllähän heidän välillään jotain on ainakin ollut. Ja pahoin pelkään (tämä koska en ole Sadien fani), että suhde jatkuu.
No Bojan ainakin bilettää Portugalissa uudessa seurassa. Uusi tuttavuus oli jakanut Domen tyttiksen stoorin olivat syömässä ja discoilemassa.
 
vierailija
Tuo ei kyllä ole vitsi. Sama tyttö luuli silloin sitä tatuoitua Sadieksi. Ja sama tyttö oli myös viestiketjussa väittämässä kiven kovaan, että B on mennyt torstaina Sloveniaan, siis kun olivat vielä Kyproksella. Perusteli sillä että Joksut postasi sen koira tiktokin ja se on kuulemma kuvattu silloin torstaina kun Bojanilla on paksut vaatteet. No Bojan oli Kyproksella ja video on kuvattu Maaliskuussa. Nuo on ihan helkkarin pihalla. Niin ja Sadie oli silloin torstaina kuulemma Sloveniassa, kun ei Pariisissa näkynyt. No oli siellä sitten varmaan yksin. Ja sitten se olikin koko ajan Atlantassa.
Täällä palstalla tiedetään asiat paljon paremmin.
En ole S fani, eikä koko ihminen kiinnosta mua pätkääkään (sori S:ää ihailevat), mutta sen verran objektiivinen pystyn olemaan, että tajuan noiden olevan vitsejä.
 

Yhteistyössä