K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Käärijä-logoinen bussi olisi kuva ajatella huristelemassa ympäri Euroopan valtateitä, ja onhan noiden teippausten yksi hyöty toimia liikkuvana mainostaulunakin. Mutta on se aika paljon pienempi kuin se viime syksyn menopeli.
Toisaalta jos ne laskee että oman bussin käyttö säästäisi x määrän rahaa, niin osan siitä säästöstä voisi käyttää siihen että kerran viikossa levätään jossain mukavammassa hotellissa kylpylöineen. Mahdollisuuksia on monia.
 
vierailija
Onkohan tanssijat edes usealla keikalla? Viimeksi oli vain Lontoossa. Eikä ne Suomessakaan ole olleet pienemmillä klubikeikoilla aina.
Eivät varmaan ole niillä pienillä Pariisi/Sveitsi keikoilla ainakaan, eivät varmaan edes mahtuisi lavalle. Pariisissa saataa olla Erika, Joost vois piipahtaa Amsterdamissa jos se ei ole jossain muussa maassa silloin... mutta eihän sitä tartte enempää kuin K:ta muutenkaan.
 
vierailija
Jostain luin, että jollakin tanssijalla en nyt muista kellä olisi samaan aikaan muun artistin keikkoja, joten ei välttämättä oo tanssijoita mukana
Muutenkin kallista kaksi lisää ihmistä mukana muutamaa biisiä varten (toki kiva lisä ovatkin)... eikä tommosiin 500-1500 kokoisiin keikkoihin oikeastaan edes tarvita apujoukkoja että lava saadaan täytettyä.
 

Yhteistyössä