"25-vuotias Elma Nieminen ei halua tasavertaista parisuhdetta, sillä hänen ihanteissaan mies on perheen pää."

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Se, mitä suomalaisia miehiä tunnen, aika harva tahtoo itselleen holhottavaa. Yksinkertaistaen jotenkin niin, että "mielipiteitä pitää olla, mutta ei saa nalkuttaa". (No kukas tahtoo valittavan miehen..)

En osaa kuvitella, et joku oikeesti haluais päättää toisen raha-asiat, eli, et maksaa itte kaiken?, ja "päättää toisen puolesta, mikä siitä tekee onnellisen".
Voi kai tuollainen toimia jonkun aikaa, mut 50 vuotta? Vai opiikko siinä nainen tyytymään, mitä saa tai mies sen, mikä tekee naisesta onnellisen?

Tossa ehkä ei ollu kaikkea siitä, miten elämä rakentuu, mut onko miehen rooli olla naisen viihdekeskus sillä, et vie sen huvittelemaan ja huoltokeskus sillä, et nikkaroi jutut.. miten tommoinen kuvio toimii?

Fm
 
vierailija
Ihmiset ovat mitä ovat, ei tarkoitus kuitenkaan ollut loukata. Tosiasia vaan on se, jos ei parempaan koulutukseen pysty, ei voi olla kovin älykäs.
Ei se taida ihan noin mennä. Voi olla vaikka kuinka älykäs, mut jos on vaan kiinnostunut jostain alasta, jota opikskellaan amiksessa?
Ja siis älykkyyshän voi suuntautua myös muualle, kuin työelämään.

Eikä tottapuhuen, monet korkeakoulualat edes vaadi korkeaa älykkyyttä.

Fm
 
vierailija
Ihmiset ovat mitä ovat, ei tarkoitus kuitenkaan ollut loukata. Tosiasia vaan on se, jos ei parempaan koulutukseen pysty, ei voi olla kovin älykäs.
Entä jos pitää akateemisia ihmisiä tylsinä ja kuivina kuten minä pidin nuoruudessani. En osannut kuvitella itseäni vanhanaikaisiin juhlamenoihin ja puhumaan aina viisaita. Siihen aikaan ei ollut internettiä.
Katsoin Youtubesta brittiaamuohjelman pätkän, jossa keskusteltiin lääkärin tapaamisesta netissä. Mieslääkäri perusteli asiaa kysymällä haluaistko aina mennä pankkiin fyysisesti. Nykyään voin ottaa mistä asiasta tahansa selvää netissä ja sivistyneet, akateemisen koulutuksen hankkineet ihmiset ovat hauskoja. Jos olisin nuori, hankisin itselleni hattuhyllyn täyteen tohtorin hattuja.
 

Yhteistyössä