K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tuossahan on sulle kuva mutta et ilmeisesti usko sitäkään. Sukulaisten ja ystävien someseuraamiset? S kiertueella? Lentokoneessa? Vielä päälle ne BL:n jutut ja huppari, mihin en itsekään silloin alussa uskonut. Mutta muutin mieltäni, koska aina joku voi olla väärä havainto, mutta ei ole todennäköistä että kaikki on vääriä. Noiden perusteella uskon että ovat läheisiä ainakin, sitä en mene sanomaan seurustelevatko vai mitä.
Nää on kaikki sunkaltaisten tyyppien keksimää:
"S kiertueella? Lentokoneessa? Vielä päälle ne BL:n jutut ja huppari"
 
vierailija
Tämäpä tämä. Kavereiden kesken tuossa taidetaan olla, ja kun ei ole syytä vältellä kameroita, niin mitään salattavaa ei ole. Samasta syystä B varmasti sanoi kuulleensa paljon roskaa itsestään ja Sadiesta - helppo kutsua roskaksi sellaista, mistä ei ole todistetta toiseen suuntaan. Ei ole tainnut niitä "hot kisses" kuvia olla kenelläkään.
Aika läheiset kaverit kuitenkin, kun lennellään toista tapaamaan toiselle puolelle maailmaa vähän väliä.
 
vierailija
Koettavat olla muina miehinä herättämättä huomiota. Ainakin läheisiä ystäviä ovat, kun S on lentänyt Ljubljanaan ja B Nyciin lyhyen ajan sisään.
Lyhyen ajan? B oli Nykissä maalis-huhtikuun vaihteessa, S ehkä Sloveniassa joskus kesällä. Aika erikoisen pitkä aika jos oletetaan, että kyseessä olisi vastarakastuneet. Ennemmin kuulostaa siltä, että B kävi Nykissä tapaamassa ystävää ja sitten ko. ystävä teki vastavierailun Sloveniaan.
 

Yhteistyössä