Mut eihän tuo tutkimus ole edes ristiriidassa... lihaa voi syödä tarpeeksi, runsaasti ei silti ole tarpeen.
Ja itse assiassa, sun tutkimusta lainaten:
'Eräässä
GeroScience -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa , joka seurasi Sardinian sinisellä vyöhykkeellä Italiassa asuvia ihmisiä, havaittiin, että pitkäikäisten sotureiden C15:0-taso oli kolme kertaa korkeampi kuin yleisellä väestöllä, joka asui matalan eliniän vyöhykkeellä.
Tämän sinisen vyöhykkeen ihmiset yleensä korvaavat lihan juustoilla,
jotka on valmistettu paikallisista vuoristoisista laiduntavista vuohista ja lampaista, joiden C15:0-pitoisuus on korkea."
Siis huom, tossa sanottiin "KORVASIVAT LIHAN JUUSTOLLA!
Ja sun tutkimuksessa mainittiin hyvänä lähteenä myös kala. Miksi sivuutit sen?
"koska C15:0 on stabiili pariton ketju tyydyttynyt rasvahappo, jota löytyy pääasiassa täysmaitorasvasta sekä tietyistä kasveista ja kaloista." (lainasin suoraan linkistäsi)
Voisit myös selvittää, kun paremmin osaat, mistä määrästä kutakin. Lihaa, kalaa, juustoa tai öljyä tarvittavan vuorokausimäärän saa. Ois kiva, kiitos!
Rakastan vuohen-ja lampaanmaitotuotteita. Tästälähtien syön niitä päivittäin!